Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ανοιχτή Επιστολή Προς τους Πατριάρχες , Επισκόπους , Ιερείς , Διακόνους , Ψάλτες , Νεωκόρους απανταχού της γης.

προοίμιον 
Πάλιν ὁ δεινός καί ἀρχέκακος ὄφις, τήν ἑαυτοῦ κεφαλήν καθ ̓ἡμῶν διαιρών, ὑποψιθυρίζει τά τῆς ἀληθείας ἀντίθετα. Μᾶλλον δέ τήν μέν κεφαλήν τῷ τοῦ Χριστοῦ σταυρῷ συντριβείς, τῶν δέ κατά γενεάς πειθομένων ταῖς ἀπολουμέναις ὑποθήκαις αὐτοῦ κεφαλήν ἑαυτοῦ ποιούμενος ἕκαστον καί οὕτω πολλάς ἀντί μιᾶς κατά τήν ὕδραν ἀναδούς κεφαλάς, δι ̓ αὐτῶν ἀδικίαν εἰς τό ὕψος λαλῶν οὐκ ἀνίησιν. Οὕτως Ἀρείους, οὕτως Ἀπολιναρίους, οὕτως Εὐνομίους καί Μακεδονίους, οὕτω πλείστους ἑτέρους προσαρμοσάμενος τῷ αὐτοῦ προσφύντας ὁλκῷ, διά τῆς ἐκείνων γλώττης τόν οἰκεῖον κατά τῆς ἱερᾶς Ἐκκλησίας ἐπαφῆκεν ἰόν, ἀντ ̓ ὀδόντων ἰδίων τοῖς ἐκείνων λόγοις χρησάμενος καί περιπείρας τούτους τῇ τῆς εὐσεβείας ἀρχῇ, οἷόν τινι ρίζῃ νεαρῶς καλόν τεθηλότος φυτοῦ καί καρποῖς ὡραιοτάτοις βρίθοντος, οὐ μήν τούτῳ καί λυμήνασθαι ἴσχυσε ̇ καί γάρ ὑπ ̓ αὐτῶν τῶν δηχθέντων αὖθις συνετρίβη τάς μύλας, ὑπό τῶν ὡς ἀληθῶς κεφαλήν ἑαυτῶν ποιησαμένων Χριστόν.
Δεινή ενέδρα ευρημένη από τον άρχοντα του σκότους , προετοιμασμένη κρυφίως με τόσην επιτυχία , ώστε να δύναται να εξαπατά και δι’ ακοής εκείνους οι οποίοι δεν είναι πολύ γυμνασμένοι προς διάκριση καλού και κακού. 
Εις την ιστορίαν του ανθρωπίνου γένους υπάρχουν τρεις κυρίως πτώσεις: του Αδάμ, του Ιούδα, του Πάπα.

Ανοιχτή Επιστολή
Προς τους Πατριάρχες , Επισκόπους , Ιερείς , Διακόνους , Ψάλτες , Νεωκόρους  απανταχού της γης.

Σεβαστοί πατέρες, η πιστή σύζυγος έπαυσε πλέον να είναι πιστή και θεωρείται πλέον μοιχαλις .

Ἂν ἐκεῖνος ( πατριάρχης  Αθηναγόρας )  ἀγάπησε μία ξένη γυναίκα, τὴν Παπικὴ «Ἐκκλησία» καὶ ἄφησε τὴν σεμνὴ Μητέρα μας Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία κατὰ τὰ λεγόμενα τοῦ Ὁσίου Παϊσίου, ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος ἀγάπησε πολλὲς ξένες γυναῖκες, ὁμόθρησκες καὶ ἀλλόθρησκες, τὸν Παπισμό, τὸν Μονοφυσιτισμό, τὸν Προτεσταντισμό, τὸν Ἰουδαϊσμό, τὸ Ἰσλάμ, τὴν παγανιστικὴ Οἰκολογία καὶ κατέστη πολύγαμος.

Θεωρήσατε την ελευθερία του σώματος ποιο σημαντική από την πνευματική  ανεξαρτησία και ελευθερία  , με αποτέλεσμα να είστε δούλοι τις σαρκός.
Μια εξάρτηση από την πολιτεία ,  είναι η μισθοδοσία των κληρικών που σας κρατά ομήρους και σας κάνουν ότι θέλουν . Αλλιώς  θα πεινάσει η σάρκα σας . Σας έκαναν δούλοι της σαρκός.
Με σχολεία κλειστά , τις εκκλησίες κλειστές , αγρίεψαν όχι μόνο τα παιδιά μας αλλά και οι μεγάλοι τις ηλικίας. Γιατί άραγε αγρίεψαν ; Ποιος φταίει ;
Έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός . Δεν βλέπετε ότι αγρίωσε το Γένος μας από την αμαθειαν και εγιναμε ωσαν θηρία ;Η αναίδεια και η ατιμωρησία : οι γάγγραινες της πατρίδας. Στα σχολικά βιβλία Ιστορίας αρνούνται τις γενοκτονίες των Ελλήνων . Μαθαίνουν τα παιδιά μας μια ξένη Ιστορία τελείως διαφορετική από αυτή που μάθαμε . Ούτε τα Αρχαία Ελληνικά . Ακούστηκε ότι άρχισαν  να διαβάζουν μερικοί Δεσποτάδες το Ευαγγέλιο στα Νέα Ελληνικά . Στο μάθημα των Θρησκευτικών ξηλώσανε τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας και διδάσκουν την Πανθρησκεια .
Αφού ξήλωσαν πρώτα  την εορτή των Τριών Ιεραρχών μετά κατάργησαν τις παρελάσεις την εορτή του Ευαγγελισμού  και το  Άγιο Πάσχα . Έπειτα τους πείραξαν οι καμπάνες , τα μεγάφωνα των Εκκλησιών , τα Ιερά Μυστήρια . Αυτά έγιναν από Έλληνες  Ιεράρχες που έκαναν υπακοή  στην εξουσία. Ενώ την  Εκκλησία της Βουλγαρίας  δεν την πείραξε ούτε ο πρωθυπουργός της εκεί .
Ο Μπορίσοφ δεν κλείνει τις εκκλησίες για το Πάσχα - Κανονικά και η Θεία Κοινωνία πηγή :  ΕΘΝΟΣ
Μητροπολίτης Γερμανίας: Ελάτε στην Θεία Λειτουργία, αλλά απαγορεύεται η Θεία Κοινωνία.ΕΔΩ
Από πότε απαγορεύεται η Θεία Κοινωνία ;
Μια κακοδοξία του παπισμού είναι :
Οι παπικοί απέκοψαν τον λαό από την μετοχή στο Αίμα του Κυρίου, αφού κοινωνούν μόνο οι ιερωμένοι απ' αυτό, διότι πιστεύουν ότι αρκεί για την σωτηρία των πιστών η μετάληψις μόνο του Σώματος. Σε αντίθεση, η ορθόδοξη Εκκλησία μεταδίδει το Σώμα και το Αίμα Χριστού σε όλους τους πιστούς.
Αυτό μας είπε ο Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος  ότι ...δέν μπορούμε όμως όλοι νά μεταλαμβάνουμε, παρά μόνον οί λειτουργοί ίερεϊς.
Μοιάζει πολύ με την κακοδοξία του Παπισμού στο μήνυμα του .


Απόδειξη ότι ήθελαν από χρόνια το κακό της Ελλάδος μας.
Ο Henry Kissiger
“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”
Τα σχέδια τους ήταν
-Αφελληνισμός
-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου )
-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)
-Επιβολή ΔΝΤ
-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
-Ιδιωτικοποίηση των πάντων
-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
-Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)

Γλώσσα: τάξις ή χάος; περισσότερα  ΕΔΩ
Ζούμε σε μια εποχή του παραλόγου και της τρέλας και του χάους.Ο Θεός μας έδωσε νου και λογική τα οποία δεν τα αξιοποιούμε σωστά .Ας δούμε άμα γνωρίζουμε την γλώσσα μας , άμα μιλάμε σωστά , ενοουμε σωστά , γράφουμε σωστά. Ο Θεός μας έδωσε το αυτεξούσιο ,την Λογική , τον Νου , τον Λόγο.
Με τον νου σκεφτόμαστε ύστερα μιλούμε με την γλώσσα ή τα γράφουμε ή τα ποιούμε σε έργα τις σκέψεις μας τους λογισμούς μας.
Όταν όμως λέμε και ενοουμε , ότι η ασέβεια είναι ίδια με την ευσέβεια , τότε δημιουργούμε όχι τάξη αλλά το χάος. Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα από το άρθρο του Γ. Μπαμπινιώτη.Όπως είναι φανερό, στην ανθρώπινη γλώσσα δεν υπάρχει η έννοια τής «γλωσσικής μοναξιάς». Όλα συνδέονται μεταξύ τους και μάλιστα με υποδειγματική νοητική τάξη.Έτσι τα μαθαίνουμε, έτσι τα ανακαλούμε.
Αλλιώς θα είμαστε έρμαια ενός ανελέητου γλωσσικού χάους.
Δεν μπορούν τα αντίθετα να ομοιάζουν ακόμα και στο νόημα . Είναι  παράλογο.
Παράδειγμα : Ο ήλιος εκπέμπει σκότος επόμενος μας δίνει την αίσθηση της ψύχρας. Άρα μας λένε το φως = σκοτάδι . Είναι παράλογο , δημιουργούμε χάος με τέτοιου είδος  προτάσεις.
Άλλο παράδειγμα Η έξοδος είναι ίδια με την είσοδος . Επομένως , τι έξω τι μέσα , το ίδιο είναι .Το ίδιο είναι ? όταν φεύγω για σε μια άλλη πόλη άρα αφήνω την πόλη μου και εισέρχομαι στην άλλη. Έχουμε δυο διαφορετικές πόλεις , όλες οι πόλεις το ίδιο είναι ? Η υπάρχει μια πόλη μόνο ?
Άλλο παράδειγμα : Υπάρχουν δυο δρόμοι προς αριστερά και προς δεξιά ή της ανηφόρας και της κατηφόρας . Η μήπως έγιναν ξαφνικά όλοι οι δρόμοι μονόδρομοι , επειδή αλλάξαμε το λεξικό και χάσαμε  πλέον το νόημα της ζωής.
Άλλο παράδειγμα: Μας λέτε ότι  Οι αιρετικοί είναι ίδιοι με τους Ορθόδοξους Χριστιανούς . Οι πρώτοι ξέφυγαν οι δεύτεροι όχι από τον σωστό δρόμο . Πως να είναι ίσιοι , όμοιοι ;
Άλλο παράδειγμα : Ενώ είστε μέσα στην Εκκλησία ( στην αίρεση του Οικουμενισμού )  πολεμάτε τον εχθρό εντός . Δεν τον έχετε αντίπαλο . Στον πόλεμο πάντα υπάρχει και υπήρχε  αντίπαλος , σε σας έγινε σύμμαχος . Γι αυτό δεν αποχωρίζεται . Αγαπάτε και την αίρεση  και την Ορθοδοξία . Η θα είστε με την μια πλευρά ή από την άλλη και στις δυο μεριές ταυτοχρόνως είναι παράλογο.
Άλλο παράδειγμα : Είμαι σε ένα δωμάτιο , είμαι λογικά μέσα , θέλω να βγω έξω άρα πρέπει να ανοίξω την πόρτα για  να βγω έξω . Αν πω , πως ενώ είμαι μέσα στο δωμάτιο και βρίσκομαι με το σώμα συγχρόνως έξω από δωμάτιο στέκει ; Η μέσα θα είμαι ή έξω ;
Αυτό μας λένε οι σημερινοί Νεο-Πατέρες και αυτή την παράλογη γλώσσα έχουνε και την γράφουν και την διαδίδουν .
Άλλο παράδειγμα :Άλλο είναι η κατάκριση και άλλο ο έλεγχος σε θέματα πίστεως .
Όμως η πλανεμένη αυτή διδασκαλία περί κατακρίσεως, δηλαδή το να μετονομάζεται ο έλεγχος για την πλάνη και την αίρεση σε κατάκριση και ιεροκατηγορία, είναι γνώρισμα όλων των αιρετικών και των σημερινών οικουμενιστών. Θα πρέπει να γίνει σαφές πως άλλο είναι η κατάκριση και η ιεροκατηγορία και άλλο ο αυστηρός έλεγχος και η ομολογιακή και απολογητική αντιπαράθεση με την αίρεση και τον αιρετικό. Σε θέματα Πίστεως, ουδείς επιτρέπεται να σιωπά «κινδυνευούσης της Πίστεως».
Δεν ασχολούμαστε με τα κρύφια της ψυχής και της ζωής κανενός. Δεν καταγγέλλουμε τον ιερέα ως κλέφτη, ως αμαρτωλό, πόρνο, απατεώνα και κανέναν άλλον. Αυτό είναι κατάκριση και ιεροκατηγορία. Να ασχολείσαι με τις ποικίλες αμαρτίες του συνανθρώπου σου και να τις καταμαρτυρείς ή και να συκοφαντείς λέγοντας οικτρά ψέματα, προσβάλλοντας την ιερότητα του προσώπου του αδελφού σου.
Όμως, όταν κηρύττει κάποιος δημόσια, με έργα και λόγους την πλάνη και την αίρεση, τον οικουμενισμό και την μασονία, τότε έχουμε υποχρέωση και εντολή από τους Πατέρες να τον ελέγχουμε, να τον καταγγέλλουμε και να αντιδρούμε απέναντί του.
Στην δημόσια έκφραση της αίρεσης, ακόμα και από Σύνοδο, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε δημόσια. Αν δεν το κάνουμε, είναι βαρύτατη αμαρτία. Και αυτό όχι μόνο για τους κληρικούς, αλλά οι πατέρες ζητούν και από τους λαϊκούς να αντιδρούν με δημόσιο λόγο δυναμικά στην αίρεση και στον αιρετικό θεολόγο, ιερέα, επίσκοπο ή πατριάρχη.
Σε θέματα Πίστεως, υπερβαίνονται τα όρια των εκκλησιαστικών δικαιοδοσιών και ουδείς επιτρέπεται να σιωπά «κινδυνευούσης της Πίστεως», ακόμη και οι εκκλησιαστικώς υφιστάμενοι.
Αυτά προς διευκρίνιση για τα διλλήματα και την πλανεμένη διδασκαλία περί κατακρίσεως που προσπαθούν να μας επιβάλλουν οι πάσης φύσεως Οικουμενιστές».

Εσείς εδώ και δεκαετίες εγκαταλείπετε την Εκκλησία του Χριστού και πηγαίνετε σε  ξένες  Εκκλησίες , δεχόσαστε μέσα σε Ορθοδόξους  Ιερούς Ναούς αιρετικούς μέσα στην Θεία Λειτουργία άνευ Μετανοίας. (Διάβασε Ι.Χρυσοστόμου άπαντα τα έργα τόμος 26  γι αυτούς που εγκατέλειψαν και εγκαταλείπουν την Εκκλησία )
ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ  , ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΑΚΟΥΗ , ΤΩΡΑ  ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Ανοίξατε τας θύρας για τους αιρετικούς και απίστους και κλείσατε στις πόρτες στο ποίμνιο σας στα αδέλφια σας.ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ !!!
Ο Θεός αγάπη εστι , εσείς γίνατε κακοί και στους έξω και τώρα και προς τους έσω.
Δεν το κάνατε πράξη ,  μόνο το διαβάζετε ούτε τον ακούτε  με τα αυτιά σας  τι λέει ο στίχος 15  από τους Ψαλμούς Δαυίδ  <διδάξω ἀνόμους τὰς ὁδούς σου, καὶ ἀσεβεῖς ἐπὶ σὲ ἐπιστρέψουσι> .Να τους κατηχήσατε και να τους επιστρέψετε τους αιρετικούς και απίστους αυτό λέει .
Σήμερα για σας ο ασεβής είναι ίδιο με τον ευσεβή .
Οικτρον θέαμα και Αγγέλοις και ανθρώποις. Αισθανόμαστε ως Λαός εγκαταλελειμμένοι από τους ποιμένες μας.
Η Ομολογία της Πίστεως από τα χείλη σας έπαυσε. Ο νους σας σκοτίστηκε. Που θα πάει το ποίμνιο δίχως Ποιμένα ποιον θα ακολουθήσει ποιον περιμένετε γιατί αυτή η αργία μηνών ? 
Σας είδαμε  την Μ.Σαρρακοστη και την Μ.Εβδομάδα να θυμιατίζετε  μπροστά σε άδεια στασίδια και να ευλογείτε  τις άδειες καρέκλες των σφραγισμένων ναών.Να διαβάζετε ευχές για τους πιστούς  ενώ δεν είναι παρόντες παρόντες οι πιστοί. Σαν να υπάρχουν πιστοί . Κατά φαντασία. Ενώ οι πιστοί διώκονται απ έξω και εσείς στον ύπνο το βαθύ. Η Θεία Λειτουργία δίχως Λαό δεν νοείται.
Καταδίωξαν εκείνους που θέλησαν να μεταλάβουν Σώμα και Αίμα Χριστού. Αλλά κανένας δεν μας είπε: Ποιο είναι επιτέλους το ποινικό αδίκημα; Ποιος είναι ο νόμος που απαγορεύει την ένωση του πιστού με τον Θεό; Από πότε ο Θεός "μολύνει";Στην Ελλάδα βιώσαμε «Πάσχα εξ αποστάσεως» Σαν να πηγαίναμε στο σινεμά ή θέατρο .Χωρίς το Άγιο Φως να το πάρουμε από εσάς βγήκαν ο πιστοί  στα μπαλκόνια και τις ταράτσες με λαμπάδες στα χέρια αυτό ήταν ένα έθιμο ξένο .
Με την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας από την TV δεν μεταδίδεται η Θεία Χάρις , ούτε τα Μυστήρια. Είμαστε μια κοινωνία  , όχι διχασμένη που την θέλετε εσείς να είμαστε.Δεν είμαστε νούμερα , ούτε οχήματα , ούτε ατομιστές ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ .
Σήμερον κατέρρευσαν τα πάντα , πρώτα ηθική κατάρρευση από τις αντίχριστες θεωρίες και συστήματα . Έσβησαν τις παραδόσεις μας και τον πολιτισμό μας .
Απαγορεύτηκαν τα έθιμα  όπως το ψήσιμο του οβελία .  Σήμερον η αγάπη πάγωσε μεταξύ των ανθρώπων. Γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας , όλοι μας είναι καχύποπτοι , φτάσαμε και να μην έχουμε ούτε εμπιστοσύνη στον Δημιουργό μας . Αυτά ποιας τα δημιούργησε ας τα αναλογισθείτε Κύριοι της Ι. Συνόδου . Μόνο στα λόγια η αγάπη.! Πόσοι  πιστοί είχαν ανάγκη  να εξομολογηθούν  και πόσοι έφυγαν ανεξομολόγητοι και δίχως  Θεία κοινωνία εκείνες τις μέρες  από την ζωή λόγω των καιρικών συνθηκών. Ουαι  και αλλοίμονο σας τι θα πείτε στον Κριτή μας είπε ο τάδε να κλείσουμε  και τι είναι η Εκκλησία μας μαγαζί ?
Σήμερον είμαστε νούμερα , μας θεωρούν κινητά οχήματα και μας κόβουν κλήσεις. Εξευτελίστηκε ο άνθρωπος και γενικά η ελευθερία του. Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερα πλάσματα . Τι λόγο θα δώσουμε στο Κριτήριο ο καθένας μας ξεχωριστά γι αυτά που γίνονται σήμερα? Θα πούμε δικαιολογίες φθηνές ?.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ διαβάστε  ΕΔΩ
Δεν πιστεύετε στα Ιερά Μυστήρια γι αυτό δεν ομολογείται  Χριστό Αναστάντα  διαβάστε  Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΔΩ
Μας στερήσατε όλα τα Ιερά Μυστήρια από του Ευαγγελισμού μέχρι σήμερα .
Η στέρησης της Κοινωνίας θάνατος καλείται και μάχαιρα. βλέπε Πηδάλιο Εκδ. Ρηγόπουλου σελ 620 Κανών ΝΕ , ερμηνεία του ΝΕ κανών του Μεγάλου Βασιλείου.
Στερήσατε τον Λαό εδώ και χρόνια από την κατήχηση.
Τι είναι Κατήχηση  ? διαβάστε  ΕΔΩ
Και τι Κατηχήσεις  διαβάστε  ΕΔΩ

Απόδειξη το παρακάτω κείμενο από το βιβλίο Εμείς και οι άλλοι του αθ. Μπασδεκη σελ. 45-46
[ Στις 12 Σεπτεβρίου 1982 στο Διορθόρθοξο Κέντρο στο Σιαμπεζύ μετά την λήξη της Διάσκεψης, είπε ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος Μελίτωνος, {σε πολύ έντονο και απογοητευτικό ύφος.}{του Αθ.Μπασδέκη} . Συνεχίζει ο Μητροπολίτης <<Αδελφοί μου αγαπητοί!….Εδώ , αυτήν την φορά , πέραν από τας μετριόφρονας εκκλησιατικάς μας αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως , εκάναμε την σπουδαιότεραν ανακάλυψιν ότι υπάρχετε και εσείς,..το πλήρωμα , με την πλήρη έννοιαν , σεις όλοι που σας εβαπτίσαμε εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος εις τήν κολυμβρήθραν της Ορθοδόξου πίστεως και μετά δέν σας εκατηχήσαμε , περιορισθέντες εις το Πιστεύω του αναδόχου , αλλά σας εγκαταλείψαμε εις την τύχη σας.
Ότι  ακριβώς είπε ο Καιν , δεν μας γνωρίζατε τόσο καιρό ξαφνικά έγινε η ανακάλυψις ότι υπάρχουμε και  εμείς , και  θυμηθήκατε ότι δεν μας κατηχήσατε .Τώρα είμαστε στην τύχη μας , αφού μας διώξατε και κλείσατε τους Ι.Ναούς.
Ότι είπε ο Καιν στον Θεό δεν μας γνωρίζατε τόσο καιρό ενώ μας βαπτίσατε. Γι αυτό μας βγάλατε και από την Εκκλησία το Πάσχα 2020  γιατί είμαστε ξένα στοιχεία.
Γεν. 4,9 καὶ εἶπε Κύριος ὁ Θεὸς πρὸς Κάϊν· ποῦ ἐστιν Ἄβελ ὁ ἀδελφός σου; καὶ εἶπεν· οὐ γινώσκω· μὴ φύλαξ τοῦ ἀδελφοῦ μου εἰμὶ ἐγώ;
Τι άλλο στερήσατε και στερείτε τον Λαό όλα φυσικά τα Ιερά Μυστήρια. Εσείς το δημιουργήσατε αυτό το ποίμνιο το οποίο το καταδικάζετε σήμερα  ως
Πεπτωκότες (Λατ. lapsi, ενικός lapsus).
Μας  αποκαλείται (τον Λαό)  Πεπτωκότες (Λατ. lapsi, ενικός lapsus). Να μετανιώσει  το ποίμνιο  ακουστήκαν από χείλη Αρχιερέων , ενός αρνηθήκατε  την Μετάνοια ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ (το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως)  και  όλα τα Μυστήρια  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ  . Φασκετε  και αντιφάσκετε ταυτοχρόνως ενώ δεν τα πράττεται τα βλέπουμε  όλοι,  βάλετε και τις κάμερες οπότε δεν μπορείτε να μας πείτε πάλι μοντάζ  ήταν  αυτά που λέγατε.  Αφού ήταν κλειστές οι θύρες και κανείς δεν κοινώνησε. Τώρα δεν μπορείτε να κρυφτείτε . Εσείς μας φέρατε έως εδώ δικαιολογημένα  και εμείς εκφράζουμε τα παράπονά μας.
Τι είναι οι   Πεπτωκότες ? διαβάστε  ΕΔΩ
Πως ξεκίνησε αυτή η πτώση ?
Όλα έχουν μια Αρχή και ένα Τέλος.  Ας κάνουμε μια ιστορική ανασκόπηση διαβάστε   ΕΔΩ

Εκκλησιασμός ονομάζεται η σύναξη του λαού του Θεού, δηλαδή της Εκκλησίας, στον Ναό, όπου δοξολογεί τον Κύριο. Ο άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων γράφει ότι η Εκκλησία έλαβε το όνομα αυτό «επειδή προσκαλεί όλους μαζί τους πιστούς και τους συγκεντρώνει επί το αυτό» στο έργο της κοινής λατρείας και δοξολογίας του Θεού. ( Η λέξη εκκλησία παράγεται από το ρήμα εκκαλέω που σημαίνει προσκαλώ, συναθροίζω.) Καταργήθηκε η λέξη συνάθροιση και γενικά οι συναθροίσεις. Συμπέρασμα κατάργησαν το θεσμό της Εκκλησίας μας.
Περισσότερα διαβάστε  ΕΔΩ
Συνέχεια διαβάστε περί Θείας Λειτουργίας :
  1. Η Θεία Λειτουργία ΕΔΩ
  2. Θεία Λειτουργία έρευνα για την λέξη λαός ΕΔΩ
  3. Θεία Λειτουργία: ἔργο τοῦ λαοῦ τοῦ Θεοῦ, Ιερομονάχου Γρηγορίου ΕΔΩ
  4. Έρευνα από το Πηδάλιο της Εκκλησίας μας.ΕΔΩ
  5. Ας διαβάσουμε το Ευαγγέλιο από την Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά: Η θεραπεία των δέκα λεπρών (Λου 17:12-19) να δούμε τι ακριβώς έκανε ο Αρχηγός της πίστεως μας ο Ιησούς Χριστός. ΕΔΩ
  6. Τί σημαίνει αποτείχιση; ;ΕΔΩ
  7. Περί αγάπης ΕΔΩ
  8. Η Προσευχή ΕΔΩ
  9. Ας υποθέσουμε ότι ορθώς γνωρίζετε. ΕΔΩ
Συμπεράσματα :
1. Στηριζόμενοι όλοι σας  στην άγνοια του ποιμνίου που ίδιοι ευθύνεστε  και ενώ το παραδέχεστε  αλλά δεν  Μετανοείτε ειλικρινά  . Το παράπονο μας , δεν μας κατηχήσατε αλλά μας αφήσατε  όπου φυσάει ο άνεμος (εις την τύχη μας) .
2. Αλλά το πρωτάκουστο και παράδοξο είναι, όταν τα ίδια τα όπλα των εχθρών οδηγούνται σαν πολεμικές μηχανές εναντίον τους, όταν το
ξίφος που βαστάζουν εναντίον μας , αυτό το ίδιο τους επιφέρει το θανάσιμο χτύπημα. (Ι. Χρυσοστόμου ) .
3. Δεν θεραπεύουν πρώτα τους έσω το ποίμνιο τους και ασχολούνται με τους έξω με την πρόφαση της αγάπης .
4. Δεν μας γνωρίζουν το 1982 μας ανακάλυψαν κι ακόμα και σήμερα (2020) μας ξέχασαν μας εγκατέλειψαν οι φύλακες της πίστεως μας
και πήγαν αλλού να δημιουργήσουν μια άλλη ξένη πίστη .
5. Μας αλλάξανε το λεξιλόγιο και έτσι δεν υπάρχουν αντίθετα , αντωνυμίες , αφοί ο κάθε αιρετικός ασεβής είναι το ίδιο με τον
ευσεβή Ορθόδοξο. Άρα σύμφωνα με αυτούς καλύτερα να μην υπήρχαν οι ευσεβείς , η καλύτερα να ήταν ο Εωσφόρος
ακόμα φωτεινός άγγελος να μην τον τιμωρούσε ο Θεός και Αδάμ και η Εύα ακόμα στον παράδεισο ο Αβελ και ο Καιν μαζί. Στην
κιβωτό του Νώε να έμπαιναν άπαντες (όλη η τότε η ανθρωπότητα ) , Ο Αβραάμ καλά ήταν ειδωλολάτρης να μην άλλαζε και γίνε πιστός ,
ο Λωτ να μην έφευγε από τα Σόδομα , τότε άδικα τιμωρήθηκε η γυναίκα του του Λωτ επειδή κοίταξε μόνο πίσω. Για την Ρουθ που από
Μωαβιτισα έγινε πιστή.
Αν εφαρμόζατε έναν τουλάχιστον από τους Ψαλμούς δεν θα φτάναμε σήμερα έως εδώ.
Ψαλ. 1,1 Μακάριος ἀνήρ, ὃς οὐκ ἐπορεύθη ἐν βουλῇ ἀσεβῶν καὶ ἐν ὁδῷ ἁμαρτωλῶν οὐκ ἔστη καὶ ἐπὶ καθέδρᾳ λοιμῶν οὐκ ἐκάθισεν.
Ψαλ. 1,2 ἀλλ ̓ ἤ ἐν τῷ νόμῳ Κυρίου τὸ θέλημα αὐτοῦ, καὶ ἐν τῷ νόμῳ αὐτοῦ μελετήσει ἡμέρας καὶ νυκτός.
Ψαλ. 25,4 οὐκ ἐκάθισα μετὰ συνεδρίου ματαιότητος καὶ μετὰ παρανομούντων οὐ μὴ εἰσέλθω·
Ψαλ. 25,5 ἐμίσησα ἐκκλησίαν πονηρευομένων καὶ μετὰ ἀσεβῶν οὐ μὴ καθίσω.
Ψαλ. 25,9 μὴ συναπολέσῃς μετὰ ἀσεβῶν τὴν ψυχήν μου καὶ μετὰ ἀνδρῶν αἱμάτων τὴν ζωήν μου,...
Ιερ. 15,17 οὐκ ἐκάθισα ἐν συνεδρίῳ αὐτῶν παιζόντων, ἀλλὰ εὐλαβούμην ἀπὸ προσώπου χειρός σου· καταμόνας ἐκαθήμην, ὅτι πικρίας ἐνεπλήσθην.
Ιώβ. 31,5 εἰ δὲ ἤμην πεπορευμένος μετὰ γελοιαστῶν, εἰ δὲ καὶ ἐσπούδασεν ὁ πούς μου εἰς δόλον·
Ιώβ. 31,6 ἕσταμαι γὰρ ἐν ζυγῷ δικαίῳ, οἶδε δὲ ὁ Κύριος τὴν ἀκακίαν μου.
Ερμηνείες των Ψαλμών αυτών διαβάστε στα συνημμένα αποσπάσματα από τον Μ.Αθανάσιο και Μ.Βασίλειο. 
Κλείνοντας καλύτερα να πείτε τα παρακάτω  κάνοντας και  πράξη  στον λαό : 
"Επιτέλους ας συνέλθουμε! Ας μετανοήσουμε! Ας ζητήσουμε έλεος για την απιστία μας και την αποστασία μας. ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ που δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων!
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς, προτιμήσαμε να φυλακίσουμε το Χριστό και να Τον στερήσουμε από το λαό Του, από φόβο και υποτέλεια στο Κράτος, που ούτως ή άλλως εχθρεύεται την Εκκλησία με τους αντίχριστους νόμους. Δεν προασπίσαμε την πίστη έναντι των εχθρών της.
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς, αρνηθήκαμε την δισχιλιετή παράδοση της Εκκλησίας και αποφασίσαμε την απαγόρευση της Λατρείας του Θεού, κλειδώνοντας τον Οίκο Του, τον οποίο κηρύξαμε ως επικίνδυνο για την υγεία μας και απολυμάναμε μια και δυο, διδάσκοντας την ολιγοπιστία και την κακή υπόνοια για τα άγιο αυτό χώρο!
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς αδιαφορήσαμε και στερήσαμε την αληθινή Ζωή στις ψυχές που έφυγαν χωρίς εξομολόγηση και το "εφόδιο ζωής αιωνίου" με πρόσχημα την "αγάπη" του κόσμου!
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς δεν ακούσαμε τους Αγίους Πατέρες και αντί να τους ακολουθήσουμε, πράξαμε όλως αντιθέτως από τη διδασκαλία τους!(Συμ προσευχές και συλλείτουργα με  τους αιρετικούς )
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς διδάξαμε το φόβο,όχι του Θεού αλλά του ιού, και υποβιβάσαμε τη δύναμη των αγίων μυστηρίων, αρνούμενοι τη μετάδοσή τους στους πιστούς μας!
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς, διδάξαμε τον κόσμο ότι ανάμεσα στο εκκλησιαζόμενο ποίμνιο ΔΕΝ παρευρίσκεται ο Αρχιποιμήν Χριστός όπως ομολογούμε σε κάθε Θεία Λειτουργία και άρα ο εκκλησιασμός είναι "συνωστισμός" και κίνδυνος μετάδοσης μολυσμάτων!
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς, διδάξαμε τον κόσμο να έχει επιφυλάξεις στην πίστη του και να μην ασπάζεται ούτε τις αγίες εικόνες (παίρνοντας πάνω μας τα αναθέματα της ζ' Οικουμενικής Συνόδου),
ούτε τα χέρια των ιερέων που κρατούν γυμνό το Σώμα του Κυρίου!
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς, φτάσαμε σ' αυτή την απίστευτη άρνηση του Χριστού, αφού προηγουμένως Τον αρνηθήκαμε στη ψευδοσύνοδο της Κρήτης και κατόπιν αναγνωρίσαμε τους καθηρημένους σχισματικούς της Ουκρανίας!
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς προδώσαμε !!!!
Γι' αυτό λαέ πέφτουμε στα πόδια σου, ζητώντας ταπεινά συγχώρεση!
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς τώρα γυρνάμε στο Χριστό!
Εμείς πρώτοι οι Αρχιερείς αποκηρύττουμε τη ψευδοσύνοδο της Κρήτης και τους τους σχισματικούς της Ουκρανίας!

Εμείς πρώτοι τώρα κηρύττουμε την επιστροφή στη πίστη των Πατέρων μας, ανοίγουμε τους ναούς και σας καλούμε με τα λόγια του Κυρίου μας:

 "ΔΕΥΤΕ ΠΡΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΙΩΝΤΕΣ ΚΑΙ 

ΠΕΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΓΩ ΑΝΑΠΑΥΣΩ ΥΜΑΣ"