Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Η Νίκη Κεραμέως καλεί τους Έλληνες να σεβασθούν τον σοδομισμό και την διαστροφή!

Υμνήτρια του GlobalPride η υπουργός α-Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως


σ.σ. Πόσο πολύ δικαιώνεται κάθε μέρα ο πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος που αφόρισε την Κεραμέως και τον γόνο του Μητσοτακέικου, ο οποίος για να παριστάνει τον πρωθυπουργό εκτελεί χρέη ατζέντη της παγκόσμιας ελίτ για την προώθηση της σοδομιτικής ιδεολογίας. Τι ξεφτίλα και αυτή. Κάποτε υπήρχαν πολιτικοί με ήθος, οι οποίοι θεωρούσαν αυτονόητο καθήκον τους να υπερασπιστούν τις αξίες του λαού που τους ψήφισε. Σήμερα βλέπουμε τους πολιτικούς να διαφημίζουν στα κοινωνικά δίκτυα κάθε που τους υποβάλλουν εξωθεσμικά και ξένα κέντρα. Πάνε μετά και κάνουν νόμους του κράτους κάθε διαστροφή και προδοσία «εν ονόματι της προόδου και της αλληλεγγύης» δίχως να ρωτούν κανένα. Αν αυτοί είναι ξετσίπωτοι και προδότες για αυτά που κάνουν, πόσο άθλιοι και αξιοθρήνητοι είμαστε εμείς που τους ανεχόμαστε; Και το χειρότερο; Τους ανεχόμαστε να έχουν λόγο και μέσα στην Εκκλησία! Θεέ μου. Κολυμπηθρόξυλο να μην μείνει.
ΦΑΙΗ


Ο προσανατολισμός του ανθρώπου είναι ένας, αυτός προς τον Πλάστη και Δημιουργό του. Όταν αποπροσανατολίζεται τότε όλα επιτρέπονται.

Τα παρακάτω έγραψε στο twitter η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.


Σε μια ανοικτή, ελεύθερη, ευνομούμενη Πολιτεία, όλοι απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα, χωρίς διακρίσεις.
Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι στοιχείο της ανθρώπινης ταυτότητας κάθε ατόμου, ο δε σεβασμός του στο κοινωνικό σύνολο αυτονόητος. #worldPride2020 #GlobalPride2020.
Ορθόδοξος Τύπος
========================================================================

Υμνήτρια του GlobalPride η υπουργός α-Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως


…κατέχοντας θέση ισχύος και νευραλγικής σημασίας, βάζει το λιθαράκι της στην πλήρη αποδόμηση και αποχριστιανοποίηση αυτής της χώρας.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra
Είναι αλήθεια, ότι η απογοήτευση των Ελλήνων πολιτών από την πολιτική ηγεσία αποτελεί μία παγιωμένη κατάσταση. Συγκροτώντας μία σειρά είτε από επίσημες υπουργικές αποφάσεις, είτε από ανεπίσημες τοποθετήσεις, εύκολα θα μπορούσε κανείς να διακρίνει πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καπηλεύεται τους τίτλους μίας ουτοπικής, μάλλον, κυβέρνησης που σέβεται και υπερασπίζεται την πίστη και το ελληνικό έθνος. Μάλλον, η προεκλογική τους εκστρατεία φωλιάζει μέσα σε βραχύβιες και ανεκπλήρωτες θεωρίες ή σε μία καλά οργανωμένη απάτη! Και αυτό γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι, ούτε “Νέες” ούτε “Δημοκρατικές” δεν παρουσιάστηκαν οι μεθοδεύσεις του κυβερνώντος κόμματος. Στον αντίποδα, ανέτρεψε πλήρως την παραδοσιακή και ορθόδοξη γραμμή που έστω και εικονικά πάσχιζε να διατηρήσει και εισήγαγε ένα εωσφορικό “κυβερνητικό πρόγραμμα”.
Πρόκειται, βέβαια, για μία ξεδιάντροπη διακυβέρνηση που υπακούει τυφλά στη Νέα Τάξη Πραγμάτων! Όλοι μας γνωρίζουμε πως μέσα από πολλές ενέργειές της εκμοχλεύεται ένα πλήρως αντορθόδοξο πνεύμα, το οποίο κορυφώνεται με τη σύμφωνη απόφαση Κυβέρνησης και Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σχετικά με το κλείσιμο των Ναών. Όμως, ας αναθερμάνουμε τη μνήμη μας με πράξεις που εμπαίζουν τη νοημοσύνη μας, προσβάλλουν το θρησκευτικό μας αίσθημα και προϋπαντούν μία όλο και πιο συστηματοποιημένη Κυβέρνηση Αισχύνης!
https://katanixi.gr/2020/07/02