Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Ηλίας Καλλιώρας : Έλεγχος και τροποποίηση του καιρού



 ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 22 Ιούλ 2023 -


Ηλίας Καλλιώρας : Έλεγχος και τροποποίηση του καιρού


Αυξάνεται κατά πολύ ο αριθμός των ανθρώπων που ερωτούν, τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον «τρελό» καιρό στην πατρίδα μας; Γιατί συμβαίνει πολλά μέρη της Ελλάδας να βιώνουν φθινοπωρινά καιρικά φαινόμενα στις αρχές του καλοκαιριού; Πολλοί επίσης αναρωτιούνται γιατί σε πολλές περιοχές καίμε κούτσουρα τον μήνα Μάιο;

Γιατί ο ήλιος «χάθηκε» και ο ουρανός στην Ελλάδα είναι συστηματικά θαμπός μήνα Ιούνιο; Γιατί από τον χειμώνα πάμε κατευθείαν στο καλοκαίρι και σε καύσωνες; Πως εξηγείται αυτό το περίεργο, ασυνήθιστο και ασταθές κλίμα και καιρικές συνθήκες στη χώρα μας και φυσικά όχι μόνον;

Η αλήθεια είναι πως όλο και αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των ανθρώπων που θεωρούν το ιονοσφαιρικό σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program ή Πρόγραμμα Ενεργού Σελαϊκής Έρευνας με Υψηλές Συχνότητες) ως τον κύριο ένοχο αυτών των περίεργων και αλλόκοτων καιρικών φαινομένων. Εκτός από το σύστημα HAARP στην Αλάσκα των ΗΠΑ, στο Άνκορατζ, ανάλογα συστήματα HAARP υπάρχουν και σε πολλά άλλα μέρη της γης, όπως είναι, λόγου χάρη, και το ευρωπαϊκό σύστημα EISCSA στο Τρούμσε της Νορβηγίας.

Στο δρόμο για την στοχευόμενη ίδρυση της παγκόσμιας σιωνιστικής Εβραϊκής κυβέρνησης, η Νέα Τάξη των «πεφωτισμένων» ηγεσιών χρησιμοποιεί όλα της τα υποζύγια, όλους της τους πόρους και τα όλα της τα όπλα: Από τις ενέσεις του Γκέιτς και τα έντομα μέχρι και τα ξόανα Drag Queens και την παιδοφιλία και, επίσης, από τους κάθε λογής πολέμους και στημένες συγκρούσεις και διαμάχες κρατών-εθνών μέχρι και τα ραδιο-ηλεκτρομαγνητικά συστήματα τύπου HAARP, DWE, 5G, κλπ.

Και όπως κάνουν πάντα, ενώ οι απόγονοι του Ιούδα δείχνουν εξωτερικά «φιλάνθρωποι», επί της ουσίας και αναστρόφως οι ίδιοι εργάζονται νυχθημερόν για την ραγδαία μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, έχοντας μόνιμα ως όπλο τους την απόκρυψη της αλήθειας, το επιστημονικό ψέμα και την μετατροπή της ωμής πραγματικότητας σε τάχα ή δήθεν «θεωρίες συνομωσίας».

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το σύστημα HAARP, το οποίο οι διεθνείς σιωνιστές το παρουσιάζουν ως τάχα ένα μέγα δώρισμα και κοινωνική προσφορά προς την οικουμένη, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι στην πραγματικότητα είναι και ένα τρομακτικό όπλο μαζικής καταστροφής και ένα φονικό πολύ-εργαλείο κατά της ίδιας της ανθρωπότητας.

Το αμερικανικό HAARP, που ιδρύθηκε το 1992, με έδρα την Αλάσκα, με διάταξη που αποτελείται από 48 στοιχεία κεραίας τοποθετημένα σε 8 σειρές, στην πραγματικότητα είναι κατά πολύ παραπάνω από ένα σύνθετο όργανο έρευνας των ιονοσφαιρικών φαινομένων και δήθεν για την βελτίωση των τηλεπικοινωνιών, όπως οι ίδιοι μερικώς μας πληροφορούν.

Αυτά τα περί «έρευνας», «βελτίωσης», κλπ, είναι ψέμα, παγκόσμια απάτη, δικαιολογίες, μισές αλήθειες, απόκρυψη των πραγματικών δεδομένων και συστηματική αποκοίμιση και νανούρισμα του αγνού κόσμου. Αυτά είναι τροφή μόνον για τους αμετανόητα κοιμώμενους και ανόητους.

Τα πρώτα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν το σύστημα HAARP δόθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980, στον φυσικό Δρ. Bernard J. Eastlund (1938-2007), για το «Μέθοδος και Συσκευή για την αλλοίωση μίας περιοχής στην γήινη ατμόσφαιρα, ιονόσφαιρα ή και Μαγνητόσφαιρα». Η ιδέα κατασκευής του ηλεκτρομαγνητικού συστήματος HAARP προήλθε κυρίως από την μελέτη των εργασιών και των πειραμάτων του διάσημου Nicola Tesla.

Η εξέχουσα σημαντικότητα της ευρεσιτεχνίας του καθηγητή Β. Eastlund έγκειται στην ανακάλυψη ενός τρόπου συγκέντρωσης μίας γίγα ακτίνας ραδιοσυχνοτήτων και στην μετέπειτα μεταφορά τεράστιων ποσών ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας σε ένα συγκεκριμένο σημείο της γης. Διότι προηγουμένως όλες οι μεταδόσεις και μεταφορές διαχέονταν με την απόσταση.

Στο πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ο Δρ. Μπέρναρντ Ίστλαντ έγραψε: «Αυτή η εφεύρεση έχει μία εκπληκτική ποικιλία από πιθανές χρήσεις και πιθανές μελλοντικές εξελίξεις. Θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή, παραμόρφωση ή σύγχυση πυραύλων και αεροσκαφών.. Η τροποποίηση του καιρού είναι επίσης δυνατή, αλλάζοντας για παράδειγμα την φυσιολογική ροή του ανέμου, κατασκευάζοντας έναν η περισσότερους “λόφους” ατμοσφαιρικών σωματιδίων που θα λειτουργήσουν ως φακός του μηχανισμού εστίασης».

Σε άλλο σημείο ο καθηγητής Ίστλαντ έγραψε: «Αυτή η συσκευή θα μπορούσε να είναι η αιτία για την ολική διακοπή των επικοινωνιών σε ένα μεγάλο τμήμα της Γης.. δεν διαταράσσουν μόνο τις χερσαίες επικοινωνίες, αλλά και τις αεροπορικές και θαλάσσιες επικοινωνίες (και επιφανειακές και υποθαλάσσιες). Τροποποιεί τον καιρό μεταβάλλοντας την ηλιακή απορρόφηση ενώ οι συγκεντρώσεις όζοντος, αζώτου κλπ, μπορούν να αυξηθούν τεχνητά».

Άρα, ενδιαμέσως και συμπερασματικά: Ο ίδιος ο «πατέρας» του συστήματος HAARP μιλάει για ένα υπερόπλο πολλαπλών χρήσεων και μαζικών καταστροφών στα χέρια των τέκνων της κατάρας. Ή, «Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;», όπως αναφώνησε ο αρχιερέας Καϊάφας. Συνεχίζω.

Σήμερα υπάρχει μια τεράστια βιβλιογραφία και ειδήσεις σχετικά με την τροποποίηση του καιρού και άλλων γεωφυσικών μεταβολών και φαινομένων. Ο Marc Filterman , πρώην Γάλλος στρατιωτικός, αναφέρεται ειδικότερα στον «καιρικό πόλεμο», υποδεικνύοντας ότι οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση είχαν ήδη «την τεχνογνωσία που απαιτείται για την απελευθέρωση ξαφνικών κλιματικών αλλαγών στις αρχές της δεκαετίας του 1980».

Ο Dr. Nicholas Begich, που συμμετείχε ενεργά στη δημόσια εκστρατεία κατά της ανάπτυξης του HAARP, περιέγραψε το σύστημα αυτό ως: «Μια υπερισχυρή τεχνολογία ακτινοβολίας ραδιοκυμάτων που ανυψώνει περιοχές της ιονόσφαιρας εστιάζοντας μια δέσμη και θερμαίνοντας αυτές τις περιοχές. Στη συνέχεια, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα αναπηδούν πίσω στη γη και διαπερνούν τα πάντα, ζωντανούς και νεκρούς». Εδώ αναφερόμαστε στις τεχνολογίες που είναι γνωστές ως «ENMOD» (environmental modification ή τροποποίησης περιβάλλοντος).

Ντοκιμαντέρ του CBC TV (1996) ανέφερε για το HAARP στην Αλάσκα: «Η κατευθυνόμενη ενέργεια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση της ιονόσφαιρας για να μετατρέψει τον καιρό σε πολεμικό όπλο. Φανταστείτε να χρησιμοποιείτε μια πλημμύρα για να καταστρέψετε μια πόλη ή ανεμοστρόβιλους για να αποδεκατίσετε έναν στρατό που πλησιάζει στην έρημο. Ο στρατός έχει αφιερώσει τεράστιο χρόνο στην τροποποίηση του καιρού ως ιδέα για περιβάλλοντα μάχης. Αν ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός έπεφτε πάνω από μια πόλη, βασικά όλα τα ηλεκτρονικά πράγματα στο σπίτι σας θα έκλειναν, θα σβήνανε και θα καταστρέφονταν οριστικά».

Προσέτι, η βιβλιογραφία και το διαδίκτυο είναι γεμάτο από στοιχεία, αναφορές, έρευνες, διαλέξεις και γραφήματα όπου παρουσιάζεται ο τρόπος και η διαδικασία τροποποιήσεως του καιρού. Το σύστημα HAARP και οι αεροψεκασμοί με αεροσκάφη με νανοσωματίδια είναι οι δυο γνωστότεροι τρόποι που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των επιθυμητών καιρικών ή και άλλων τεχνητών γεωφυσικών φαινομένων. Δηλαδή, με απλά λόγια, έχουμε καιρό ή σεισμό ή τσουνάμι ή έκρηξη ηφαιστείου, κλπ, κατά παραγγελία.

Σήμερα δε, το να προκαλέσουν τεχνητά μια βροχόπτωση, να δημιουργήσουν σύννεφα και να αλλάξουν την ηλιοφάνεια σε θαμπότατα, κλπ, είναι πλέον γεωφυσικά «πταίσματα» καθημερινής ρουτίνας. Οι διαδικασίες και τα βήματα τροποποίησης καιρικών φαινομένων είναι πια «βαρετές» δουλειές. Τις δε δικές τους ευθείες και συστηματικές επεμβάσεις στον καιρό και το περιβάλλον, οι απόγονοι του Ιούδα τις ονόμασαν «κλιματική αλλαγή» για να μας εξαναγκάσουν προγραμματισμένα και τεχνηέντως στη συνέχεια να τρώμε συνθετικό κρέας, έντομα, κλπ.

Ο καθηγητής Michel Chossudonsky έγραψε το 2017: «Η τροποποίηση του καιρού θα γίνει μέρος της εσωτερικής και διεθνούς ασφάλειας.. Θα μπορούσε να έχει επιθετικές και αμυντικές εφαρμογές και ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για αποτρεπτικούς σκοπούς. Η ικανότητα δημιουργίας βροχοπτώσεων, ομίχλης και καταιγίδων στη γη ή τροποποίησης του διαστημικού καιρού και η παραγωγή τεχνητού καιρού αποτελούν μέρος ενός συνόλου (στρατιωτικών) τεχνολογιών» (Μελέτη που ανατέθηκε από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, 1996).

Οι τρόποι και οι τεχνικές τροποποίησης του περιβάλλοντος (ENMOD) είναι διαθέσιμες στον αμερικανικό στρατό για περισσότερο από μισό αιώνα. Οι ΗΠΑ παραβιάζουν τη διεθνή σύμβαση που επικυρώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στις 18 Μαΐου του 1977, η οποία σύμβαση απαγορεύει «στρατιωτική ή άλλη εχθρική χρήση τεχνικών τροποποίησης του περιβάλλοντος με εκτεταμένες, μακροχρόνιες ή σοβαρές επιπτώσεις». Οι ΗΠΑ και η τότε Σοβιετική Ένωση υπέγραψαν τη Σύμβαση.

Ο αμερικανός μαθηματικός John von Neumann, σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, ξεκίνησε την έρευνά του για την τροποποίηση του καιρού στα τέλη της δεκαετίας του 1940 στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου και προέβλεψε «μορφές κλιματικού πολέμου που δεν είχαν φανταστεί ακόμη». Για τις ΗΠΑ, πάγιος και βασικός στόχος από στρατιωτική άποψη και σκοπιά είναι η «κατάκτηση του καιρού».

Αναφορικά με την τροποποίηση καιρού, έγγραφο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ αναφέρει: «Προσφέρει στον πολεμικό μαχητή μια ευρεία γκάμα πιθανών επιλογών για να νικήσει ή να εξαναγκάσει έναν αντίπαλο». Οι σχετικέ ς δυνατότητες, γράφει, «εκτείνονται μέχρι την πυροδότηση πλημμύρων, τυφώνων, ξηρασιών και σεισμών.. μέσω μικρής κλίμακας προσαρμογής των φυσικών καιρικών συνθηκών έως την πλήρη κυριαρχία των παγκόσμιων επικοινωνιών και τον έλεγχο του διαστήματος».

Η βρετανική εφημερίδα Independent αναφέρθηκε στον διάσημο Αμερικανό επιστήμονα Άλαν Ρόμποκ, το 2015, γράφοντας: «Ένας ανώτερος Αμερικανός επιστήμονας του κλίματος μίλησε για τον φόβο που βίωσε όταν οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ προφανώς τον ρώτησαν για την πιθανότητα να οπλίσει τον καιρό.. δύο άνδρες που ισχυρίζονταν ότι ήταν από τη CIA τον είχαν τηλεφωνήσει για να τον ρωτήσουν εάν οι ειδικοί θα μπορούσαν να πουν εάν οι εχθρικές δυνάμεις είχαν αρχίσει να χειραγωγούν τον καιρό των ΗΠΑ».

Εισέτι, το 2016, ο κορυφαίος φυσικός Michio Kaku μίλησε δημοσίως στο CBS για τα μυστικά πειράματα που αφορούν την τροποποίηση του καιρού και ο ίδιος πιστοποίησε δημοσίως την προηγμένη τεχνολογία τροποποίησης του καιρού που έχει επιτευχθεί από την χρήση νανοσωματιδίων στον ουρανό. Ακόμη σε έγγραφο που δημοσιεύθηκε στα «Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών», ο καθηγητής Wolf Kasparian έχει περιγράψει τη διαδικασία τροποποίησης καιρού με αρκετές λεπτομέρειες, βασισμένη αυτή τη φορά σε ακτίνες λέιζερ.

Προσέτι, τον Φεβρουάριο του 1990, είχαν τεθεί μια σειρά από σοβαρά ερωτήματα από την ΕΕ προς τις ΗΠΑ για το σύστημα HAARP, στα οποία ποτέ δεν δόθηκαν απαντήσεις. Ανάμεσα στα άλλα, τονίζονταν: «Θεωρεί το σύστημα επέμβασης στην ιονόσφαιρα, του στρατού των ΗΠΑ, στην Αλάσκα.. ως παράδειγμα της σοβαρότερης επερχόμενης στρατιωτικής απειλής για το παγκόσμιο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, δεδομένου ότι επεμβαίνει στο άκρως ευαίσθητο και δυναμικό σύστημα της βιόσφαιρας για στρατιωτικούς σκοπούς..».

Το 1998 εκδόθηκε το βιβλίο του Jerry Smith με τίτλο «HAARP: The Ultimate Weapon of the Conspiracy» (ή «HAARP: Το Φονικό Όπλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων), όπου διαβάζουμε: «Στην καλύτερη περίπτωση, το HAARP είναι επιστήμη εκτός ελέγχου. Στη χειρότερη περίπτωση, το HAARP θα μπορούσε να είναι η πιο επικίνδυνη συσκευή που δημιουργήθηκε ποτέ, μια φουτουριστική τεχνολογία που περιλαμβάνει τα πάντα, από όπλο σούπερ δέσμης μέχρι συσκευή ελέγχου μυαλού παγκοσμίως». Σύμφωνα με το βιβλίο του Jerry Smith, η τροποποίηση του καιρού είναι επίσης μια από τις κύριες δυνατότητες του HAARP.

Τον Ιούνιο του 2015, ο David Walker, αναπληρωτής γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ έριξε μια «βόμβα» απαντώντας στο Κογκρέσο σε σχέση με το κλείσιμο του προγράμματος HAARP στη Γκακόνα αυτό το καλοκαίρι. Ο Walker είπε ότι αυτός «δεν είναι ένας τομέας που θα τον χρειαστούμε στο μέλλον». Και πρόσθεσε: «Προχωράμε σε άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, κάτι που το HAARP σχεδιάστηκε πραγματικά να κάνει.. Να εισάγουμε ενέργεια στην ιονόσφαιρα για να μπορούμε να την ελέγξουμε πραγματικά. Αλλά αυτό το έργο έχει ολοκληρωθεί».

Θα κλείσω με μια σειρά από τίτλους και υπότιτλους από τη διεθνή ειδησεογραφία σε σχέση με τα προγράμματα ελέγχου και μεταβολής του καιρού. Διαβάστε: «Η Κίνα λανσάρει μηχανές ελέγχου καιρού σε μια περιοχή του μεγέθους της Αλάσκας: Τη μεγαλύτερη μηχανή ελέγχου καιρού στον κόσμο.. Η Κίνα επεκτείνει το πρόγραμμα τροποποίησης του καιρού για να καλύψει έκταση μεγαλύτερη από την Ινδία.. Η Κίνα ξόδεψε εκατομμύρια σε ένα σκιερό έργο για τον έλεγχο του καιρού ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και δεκάδες άλλες χώρες το κάνουν».

Επίσης: «Ο αμερικανικός στρατός υπαινίχθηκε τη χρήση της μετεωρολογικής μηχανής HAARP στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο σε μια έκθεση 12 ετών.. Τα νέας παγκόσμιας τάξης όπλα της Ουάσιγκτον έχουν την ικανότητα να πυροδοτούν την κλιματική αλλαγή.. Το HAARP είναι κυβερνητικό πρόγραμμα, μπορεί να επηρεάσει τον καιρό οπουδήποτε στη γη: Εδώ είναι οι αποδείξεις.. Ο διάσημος καθηγητής Michio Kaku είπε ότι οι τυφώνες Harvey και Irma προκλήθηκαν από την αλλαγή του καιρού από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών».

Τέλος: «Δρ. Νικόλαος Κατσαρός, επιστημονικός διευθυντής “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”: 130 κράτη αναγνώρισαν επίσημα ότι γίνονται ψεκασμοί αλουμινίου κλιματικής αλλαγής: Μιλάμε για ψεκασμούς σχεδόν καθημερινούς.. Ψεύτικα σύννεφα, θάμπωμα, χημικές γραμμές στον ουρανό: Τροποποίηση του καιρού.. Chemtrails (αεροψεκασμοί), HAARP, και η κυριαρχία πλήρους φάσματος του πλανήτη Γη.. Κινέζοι και Ρώσοι επιστήμονες συνεργάστηκαν για να χειραγωγήσουν την ατμόσφαιρα της Γης.. HAARP: Η θανατηφόρα μουσική που δεν ακούς».


Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας