Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Πως συνδέονται εμβόλια & ψηφιακό «χάραγμα»: Οικονομολόγος λέει τα πράγματα (σχεδόν) έξω από τα δόντια, vid




Πως συνδέονται εμβόλια & ψηφιακό «χάραγμα»: Οικονομολόγος λέει τα πράγματα (σχεδόν) έξω από τα δόντια, vid

Δείτε…

Ο καθηγητής Richard A. Werner είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.
Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται Local First CIC.

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο του ΕΛ, είχε μιλήσει για το μέλλον των ανθρώπινων κοινωνιών, άπαξ και εισαχθεί το ψηφιακό χρήμα και φτιαχτούν οι κλειστές γειτονιές των 15 λεπτών, όπως σχεδιάζεται!
Πλέον σε νέο βίντεο αναφέρει πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό:


«Είναι εφικτό να παρουσιαστούν αποδείξεις ότι όλη η απάτη του covid ίσως να χρησιμοποιήθηκε απλώς προκειμένου να προετοιμάσει τα πράγματα για τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας!!!

Χρειάζονται τις ψηφιακές ταυτότητες!!!!! Κι έχοντας τον covid, φυσικά ξαφνικά τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτά τα διαβατήρια εμβολιασμού, παρόλο που ιατρικώς αυτό ποτέ δεν είχε λογική…

Στην πραγματικότητα το ψηφιακό υγειονομικό διαβατήριο της Ε.Ε πρόκειται τώρα να χρησιμοποιηθεί από τον Π.Ο.Υ…

Και έπειτα, όταν ακολουθήσουν τα ψηφιακά ν
photo freepik

el.gr ομίσματα κεντρικής τράπεζας, φυσικά αυτά τα δύο θα συνδεθούν… Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού».


photo freepik

el.gr