Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Οι Ναζί του Ζελένσκι ζητούν απο τον φυλακισμένο ηγούμενου της Λαύρας Κιέβου-Pechersk, Μητροπολίτη Πάβελ/Παύλου. να προσκυνήσει τη ΝΑΤΟική μπότα του σχισματικού Επιφανίου

 Από την Ελλαδική -Κυπριακή Εκκλησία δεν ακούσαμε την παραμικρή διαμαρτυρία ή  συμπαράσταση, ούτε από δεσπότη ούτε απο παπά... ΝΤΡΟΠΗ! 



Ο Πατριάρχης Κύριλλος προέτρεψε να ληφθούν μέτρα για την προστασία του ηγούμενου της Λαύρας Κιέβου-Pechersk, Μητροπολίτη Πάβελ/Παύλου.

Η φυλάκιση του ηγούμενου μπορεί να οδηγήσει στον θάνατό του, δήλωσε ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.gazeta.ru.

Στα λευκά κελιά της λευκής τρομοκρατίας του Κιέβου! 

Χθες νέα δίκη αναθεώρησε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του και του επέβαλε φυλάκιση. Τους ασκείται αφόρητη ψυχολογική πίεση και βία. Τον διαπομπεύουν τον ανακρίνουν τον δικάζουν κάθε τρεις και λίγο και του ζητούν να προσκυνήσει τη ΝΑΤΟική μπότα του Επιφάνιου. Να υποκύψει στον Καίσαρα. Πολιτικός κρατούμενος και θρησκευτικός κατάδικος.. Αξιώνεται τη διπλή δίκη του Ιησού τη διπλή κατηγορία πολιτική και θρησκευτική. Άξιος!

Ο Πατριάρχης Κύριλλος απηύθυνε έκκληση στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πάπα Φραγκίσκο Α’ να προστατεύσουν τον Μητροπολίτη Πάβελ, τον ηγούμενο της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ, από τη δίωξη. Η έκκληση του πατριάρχη δημοσιεύεται στον ιστότοπο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

«Σας προτρέπω να δώσετε προσοχή στη συνεχιζόμενη δίωξη της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας και να λάβετε όλα τα δυνατά μέτρα για να προστατέψετε τον Μητροπολίτη Βίσγκοροντ και Τσερνόμπιλ Πάβελ από την άνομη δίωξη», είπε ο πατριάρχης.

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είπε επίσης ότι ο 62χρονος μητροπολίτης μπορεί να πεθάνει στη προφυλάκιση.

Νωρίτερα, η SBU παρουσίασε νέες κατηγορίες στον ηγούμενο της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ Πάβελ με δύο άρθρα. Στις 14 Ιουλίου, το δικαστήριο συνέλαβε τον κυβερνήτη του Μητροπολίτη Κιέβου-Πετσέρσκ Πάβελ Λαύρα μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Νωρίτερα, ο ψυχίατρος Kazennykh εξήγησε σε ποιες ψυχικές διαταραχές μπορεί να οδηγήσει το στρες.

H Ρωσία έχει διεθνοποιήσει το θέμα της δίωξης φυλάκισης και βασανισμού του επισκόπου Πάβελ.. Ο Πάπας ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Πατριάρχη Κυρίλλου και θα ασχοληθεί με την απελευθέρωση του εφημέριου της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ, Μητροπολίτη Παύλου αναφέρει το RIA Novosti. Που φτάσαμε να περιμένει η Ορθοδοξία από το Βατικανό να της λύσει τα θέματα της….

dimpenews.com

====================================

Τα προφητικά λόγια του Μητροπολίτη Βαρλαάμ την ημέρα της μοναχικής κουράς του Μητροπολίτη Πάβελ/Παύλου νυν ηγούμενου της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ στις 26 Ιουνίου 1989: 

«…αλλά να θυμάσαι ότι η ζωή σου θα τελειώσει σε ερείπια».


Σήμερα είναι κατάδικος σε φυλακή στο Κίεβο η Λαύρα στην οποία προΐσταται υφίσταται απηνή διωγμό από το καθεστώς των Χαζαρων Σατανιστων Ζελενσκυ κ.λ.π Επιφανιου Ντουμενκο και του Παγκακιστου Βαρθολομαιου του ΣΧΙΣΤΗ της Ορθοδοξιας και οι 200 και πλέον μοναχοί της απειλούνται μ΄ έξωση ενώ ναοί και κτίρια του συγκροτήματος ήδη έχουν κατασχεθεί και έχουν αλλάξει χέρια.

Στις 26 Ιουνίου 1989, με την ευλογία του Πατριάρχη Πoιμενα, εκάρη μοναχός με το όνομα Παύλος προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου από τον Αρχιεπίσκοπο Βολίν και Ρόβνο Varlaam (Ilyushchenko) στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Λούτσκ.

Κατά την είσοδό του στις φυλακές του αφαίρεσαν το επανωκαλύμμαυχο του, την εικόνα της Θεοτόκου που φορά στο λαιμό του και την ποιμαντορική του ράβδο.

dimpenews.com