Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Ανεπιθύμητος ο "Εθνικός" Λοιμοξιολόγος του Μητσοτάκη. Τον «καθαίρεσαν» από ψάλτη σε Μοναστήρι, μετά από αντιδράσεις πατέρων και πιστών.


Ανεπιθύμητος ο "Εθνικός" Λοιμοξιολόγος του Μητσοτάκη. Τον «καθαίρεσαν» από ψάλτη σε Μοναστήρι, μετά από αντιδράσεις πατέρων και πιστών.

 Είναι γνωστό σε όλους τους νοήμονες και μνήμονες πολίτες  ότι ο κ. Τσιόδρας στην διαχείριση της κορωνοϊκής κρίσης  ήταν επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων και εκτελούσε χρέη εκπροσώπου τύπου στο Υπουργείο Υγείας (κατά την πρώτη φάση της πανδημίας), έχοντας αποφασιστικό ρόλο στην χάραξη της κυβερνητικής υγειονομικής πολιτικής που επηρέασε την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.


Ο κ. Τσιοδρας, ο "Εθνικός" Λοιμοξιολόγος του Μητσοτάκη προκαλεί με την την αμετανόητη στάση του να προωθεί ανενδιάστως τα θανατηφόρα σκευάσματα του Μπουρλά. Η παρουσία του τον καθιστά ανεπιθύμητο, όπου και αν βρεθεί και προκαλεί διαμαρτυρίες.
Δεν έχει αντιληφθεί ότι ό κόσμος ξυπνάει και ότι το πατριαρχικό οφίκιο που του χαρίστηκε μάλλον προκαλεί, στρέφεται εναντίον του και τον καθιστά αναξιόπιστο;
Δεν ξεχνάμε ότι με τις θεωρίες του «Πανδημία και Επιστημονικές Προκλήσεις» (Συνεδ. ΠΟΥ), προκάλεσε αλγεινή εντύπωση με τις αντιφάσεις και παλινωδίες του, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε πολίτες μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας που διαθέτουν «μνήμη χρυσόψαρου».
-------------------
Λοιπόν, το γεγονός σε Ι. Μονή έχει ώς εξής:
*"Είχε έρθει άλλη μια φορά (μετά covid), σε μοναστήρι.... .
Τότε έψαλε.
Έμαθα ωστόσο ότι μετά, στο αρχονταρίκι, έγινε χαμός από αντιδράσεις.
Μέχρι και οι μοναχοί π. .... αντέδρασαν.
Έτσι αποφάσισε ο ηγούμενος, π..... να μην του επιτρέψει να ψάλλει, αν ξανάρθει.
Αυτό κι έγινε τελικά σήμερα.
Πήγε στο αναλόγιο, αλλά τον περίμενε δυσάρεστη έκπληξη.
Κάθισε, ωστόσο, στο ακριανό στασίδι του αναλογίου σα μαραμένος."

========================
Λυπούμαι που είμαι αναγκασμένος να γράψω αυτές τις γραμμές ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ,   και ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ να Ζητήσετε συγνώμη. Μην ξεχνάτε ότι   η προσωρινή  ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ, δεν σας απαλλάσει από τις ευθύνες σας ενόπιον Θεού και Ανθρώπων.

===================================================
*Σημείωσις σ.σ. Κατόπιν παρεμβάσεων  για το δημιουργηθέν θέμα, αφαιρέθησαν, για ευνοήτους λόγους, τα ονόματα της Μονής και των πατέρων.