Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΟΠΗ ΖΩΗ: Άγιε Λαρίσης και λοιποί Άγιοι της Ελλαδικής Εκκλησίας: Νιώθω ΑΗΔΙΑ – ΘΥΜΟ – ΛΥΠΗ για την στάση σας όσον αφορά τις Νέες Ταυτότητες, καθώς επίσης και για όλους τους Ιεράρχες

 


ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

2 Σεπ 2023

Άγιε Λαρίσης και λοιποί Άγιοι της Ελλαδικής Εκκλησίας .

Σαν Ελληνίδα και σαν Χριστιανή Ορθόδοξος ειλικρινά δεν ξέρω πως να το πω Νιώθω ”ΑΗΔΙΑ – ΘΥΜΟ – ΛΥΠΗ ” και είμαι Εκνευρισμένη στο Υπερθετικό Βαθμό για την στάση σας όσο αφορά τις Νέες Ταυτότητες καθώς επίσης και για όλους τους Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας οι οποίοι από την μία δεν βγάζετε άχνα για το θέμα και από την άλλη περιμένετε να συγκληθεί η Ιερά Σύνοδος για να πείτε τις απόψεις σας και να βγάλετε κοινό ανακοινωθέν το οποίο τι θα περιλαμβάνει ?

Ειλικρινά δεν περιμένω να πείτε και να βγάλετε κάποιο ανακοινωθέν το οποίον θα είναι αντίθετο με τα θέλω της Κυβέρνησης .

ΕΙΔΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ .

 ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ .

Να θυμίσω ότι όλοι οι μάρτυρες του Χριστιανισμού δεν υπέκυψαν σε κανένα βασανιστήριο ακόμη αψήφησαν και τον θάνατο αλλά την θρησκεία τους δεν την πρόδωσαν . Εύχομαι να τους ακολουθήσετε .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%89%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%ce%bc%ce%b1/