Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Οι εκδιωχθέντες νύχτα από τους Θεολογικούς της Λαρίσης, μοιχεπιβάτης Δημήτριος Μπεκιάρης στην Γουμένισσα με το πρωτοπαλλήκαρό του Δωρόθεο (Πάπαρη) που αναρριχήθηκε δεσπότης Δράμας, απηύθυνε χαιρετισμό σε φεστιβάλ ταινιών που προωθεί την τρανς ατζέντα.


Επιμέλεια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

Αν και οι Λαρισαίοι Αγωνιζόμενοι Χριστιανοί τους εκδίωξαν, ο νυν  Ιερώνυμος Λαρίσης δεν κρύβει τον προκλητικό  χαρακτήρα του και τις οικουμενιστικές του καταβολές, τιμάει τον Δωρόθεο καταχωρόντας δημοσίευση του Δωροθέου (Πάπαρη )  στο συμπεριληπτικό  περιοδικό της Μητροπόλεως "Αχιλλίου Πόλις", όπως και άλλων αστέρων του αυτού φυράματος... 
ΕΔΩ   https://imlarisis.gr/%

==========================================

Ο Μητρ. Δράμας Δωρόθεος απηύθυνε χαιρετισμό σε φεστιβάλ ταινιών που προωθεί την τρανς ατζέντα.

σ.σ. Δεν έχει τέλος αυτός ο πάτος. Τούτη την φορά ίσως να βλέπουμε το χειρότερο που έχουμε δει έως τώρα. Ο Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος (Πάπαρης) απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή λήξης του Διεθνούς φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας. (Drama International Short Film Festival), τον οποίον μάλιστα ανέβασε και στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως! Πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο έχει εξελιχθεί σε άρμα της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας. Δείτε τις ταινίες που βραβεύτηκαν και στην συνέχεια δείτε τον χαιρετισμό του μητροπολίτη, ο οποίος προσπαθεί να γεφυρώσει τα αγεφύρωτα και να βάλει τον αγιασμό μαζί με το δηλητήριο. Άθλιες, ανείπωτες οι μέρες που ζούμε. Ο Θεός να μας δίνει μετάνοια και φώτιση να κρατηθούμε κοντά Του.

Πηγή dramafestival.gr


Πηγή Ρομφαία

https://tasthyras.wordpress.com/2024/09/10/%

Posted on 10 Σεπτεμβρίου, 2024