Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Βόσνια μουσουλμάνα πυροβολεί την εικόνα του Χριστού και της Παναγίας γιατί λέει την… ηρεμεί! --- Τα ίδια έκαναν και οι κομμουνιστοσυμμορίτες 1945-1949 στις εικόνες με την ξιφολόγχη έβγαζαν τα μάτια των Αγίων * (Βλέπετε Μονές Μετεώρων , Αγ Στεφάνου κ.ά)

Ο συρφετός των μεμέτηδων  που εγκατέστησαν οι συνασπιζόμενες  κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ _ΣΥΡΙΖΑ_ΚΚΕ_ΝΔ,  μήπως αποπειραθεί  να εξασκηθεί στην σκοποβολή  στους  Έλληνες Ορθοδόξους όπως στη Μικρασιατική καταστροφή, ακόμη και σήμερα στη Ουκρανία και την Γάζα ; 

Τόσο ο ισλαμισμός όσο και ο κομμουνισμός μισούν την Ορθοδοξία γιατί αφυπνίζει τους λαούς.

====================================================
Βόσνια μουσουλμάνα πυροβολεί την εικόνα του Χριστού και της Παναγίας γιατί λέει την… ηρεμεί!
Στην Ελβετία 


Μια Βόσνια μουσουλμάνα στην οποία αποδόθηκε το καθεστώς ασύλου από τις ελβετικές Αρχές και τώρα πολιτεύεται με το «Πράσινο» κόμμα της χώρας ενώ ταυτόχρονα είναι και αντιπρόεδρος σε μια ακροαριστερή οργάνωση πυροβολεί στον ελεύθερο χρόνο της την εικόνα του Χριστού και της Παναγίας, γιατί όπως λέει, αυτό την ηρεμεί.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/vosnia-mousoulmana-pyrovolei-tin-eikona-tou-xristou-kai-tis-panagias-giati-leei-tin-iremei/

08.09.2024
=================================================
================= 
  "......... Η Αριστερά, με το  πρόσωπο του Κομμουνισμού, έδειξε όλη τη μανία της κατά της Εκκλησίας τόσο και κυρίως στο χώρο του άλλοτε "Σιδηρού Παραπετάσματος", όπου κυριάρχησε, όσο και στο δικό μας εθνικό χώρο! 
   Το βεβαιώνουν οι πολυπληθείς Μάρτυρες Κληρικοί μας, βλέπε και τον Παπα-Ζαφείρη, τον κατά σάρκα πατέρα του Σεβ. Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου, οι οποίοι  καρατομήθησαν και ανασκολοπήθησαν από τους Κομμουνιστές, όσο και οι εικόνες των Αγίων μας σε τοιχογραφίες χωρίς μάτια, διότι τά μάτια τους τα έβγαλαν οι Κομμουνιστές με τις ξιφολόγχες των όπλων τους! *
  Οι πολυπληθείς λοιπόν αυτοί Μάρτυρες Κληρικοί μας και οι χωρίς μάτια Άγιοί μας  ΜΑΡΤΥΡΟΎΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ τα εγκλήματα των Αριστερών κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας!

___________Ουδέποτε μέχρι σήμερα  οι παράγοντες και εκπρόσωποι του αριστερού χώρου εζήτησαν συγγνώμην από τήν Εκκλησία και ουδέποτε εξέφρασαν τήν μεταμέλειά τους για όλα αυτά τα εγκλήματα. Άρα, κατά την ταπεινή μας γνώμη, Συνέδριο με τους παράγοντες της αριστερής κουλτούρας, που δεν θά έχει σαν πρώτο θέμα του το ιδεολογικό ξεκαθάρισμα των Αριστερών έναντι της Ορθοδόξου Πίστεως και της Εκκλησίας μας, τουλάχιστον από εδώ και εμπρός,  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑΝ!" 


Τα ίδια   έκαναν και οι κομμουνιστοσυμμορίτες 1945-1949 στις εικόνες με την ξιφολόγχη έβγαζαν τα μάτια των Αγίων (Βλέπετε Μονές Μετεώρων , Αγ Στεφάνου κ.ά)