Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Ο νέος Επίσκοπος Ολβίας κ. Επιφάνιος στον Φθιώτιδος Νικόλαο! Δυστυχώς σιωπηρά τα αποδέχονται όλα! Την Παναίρεση και τους σχισματικούς...!!!


Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 31 Μάιος, 2019 - 11:15


           

  Επίσκεψη από τον νεοεκλεγέντα Επίσκοπο της Ουκρανικής Εκκλησίας, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολβίας κ. Επιφάνιο, εδέχθη το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, στο Γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.
   Ο Ποιμενάρχης μας υπεδέχθη εγκαρδίως το νέο Επίσκοπο κ. Επιφάνιο, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Κόμνηνα της Φθιώτιδος και τυγχάνει χειροτονία εις Διάκονον του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού και ο οποίος επί πολλά έτη υπηρετούσε ως Ιεροκήρυξ εις την γείτονα Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, έως και της εκλογής του.
   Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εις τον Θεοφιλέστατο μακρά, υγιή και καλλίκαρπο Αρχιερατεία και με δύναμη Θεού να διακονεί τους Έλληνες Χριστιανούς της Ουκρανίας.

     Εις ανάμνησιν δε της επισκέψεώς του ο Ποιμενάρχης μας εδώρησε εις τον κ. Επιφάνιο ένα Αρχιερατικό Εγκόλπιο.
     Ο  Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολβίας ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του και αντευχήθηκε τα δέοντα.
Πηγή
Μᾶς ἐστάλη
    Τί να πούμε για τον από την  Τήνο κ. Νικόλαο Πρωτόπαπα Φθιώτιδος τον φερόμενο ως πνευματικό πατέρα  του   Ιερωνύμου  Νικολόπουλου Λαρίσης στον οποίο και χειροτονήθηκε και τελικά τον ενθρόνισε  ….στην Λάρισα

    Τελικά έχουμε να κάνουμε με πολυκέφαλη  Λερναία Ύδρα… πολλαπλασιαζομένη.

   Εσμικρίνθη η πένα μας και εβραχνίασε ο λάρυξ μας…

      Οι χριστιανοί τελικά τί κάνουμε;;;
      Συγνώμη αν ενόχλησα.      
      Λαρισαίος