Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Τι συνδέει την μητρόπολη Λαρίσης με τους Ρόταρυ;;;

Στο επισκοπείο της Λάρισας μυστικά οι ροταριανοί, χωρίς Φωτογραφίσεις, για να ευχηθούν για τα ονομαστήρια του δεσπότη. Τώρα, κ. Ιερώνυμε, θα δεχθείτε την προσφορά τους  στο Κρίκκειο ορφανοτροφείο της μητροπόλεως;;;

Αλλαγή ηγεσίας και φιλανθρωπικό gala του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας

Αλλαγή ηγεσίας και φιλανθρωπικό gala του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας

24/06/2019 Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας. Τη σκυτάλη του Προέδρου παρέλαβε η Ήβη- Μαρία Κορμά και τα καινούρια μέλη του Δ.Σ. είναι: Αντιπρόεδρος Παλέτας Γιάννης, Γραμματέας Γκουτζουρέλας  Βασίλης, Ταμίας Ευσταθίου Νίκος, Κοσμήτορας Κουφογιάννης Βασίλης, Ειδικός Γραμματέας Αποστολόπουλος Φοίβος, μέλη Κραχτόπουλος Γεώργιος, Πεχλιβανίδης Παντελής.  Στη συνέχεια είχαμε τη χαρά να εντάξουμε στη μεγάλη οικογένεια του Ρόταρυ δύο νέα μέλη, την κ. Γκιουζέλ Ισκαντάροβα και τον κ. Φακίρη Βασίλη. 
  Η βραδιά συνεχίστηκε με δείπνο μουσική και  λαχειοφόρο , της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο  της Ι.Μ.Λαρίσης &Τυρνάβου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας Ασπασίδης Θεόδωρος, ο εισερχόμενος Διοικητής Αποστολίδης Αριστοτέλης μετά της συζύγου του, ο Προδιοικητής Αποστολόπουλος Δημοσθένης,  ο Β.Διοικητής Στέλιαρος Κων/νος, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Βόλου Ζαχαρακόπουλος Αντώνης, ο εισερχόμενος Πρόεδρος του Ρ.Ο.Βόλος «ΑΡΓΩ» Σερβετάς Νίκος και μέλη των Δ.Σ.των,η Πρόεδρος της UNESCO και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κάλλα Θεοδώρα, ο Πρόεδρος του τμήματος HJ- 26Λάρισας «P Baltis» AHEPA Περιφέρειας 25  κ. Σουργκούνης Φώτιος και ο Αντιπρόεδρος κ. Τέλλιος  Χρυσοβαλάντης, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καραβάνας Γεώργιος και πλήθος φίλων του Ομίλου.

Αλλαγή ηγεσίας και φιλανθρωπικό gala του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας
Ο όμιλος ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι χορηγούς των οποίων τα πλούσια δώρα συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου μας.
ORAL B
INTERMED/UNI –PHARMA
INSTITUTE OF MEDITERRANEAN CULTURE
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΩΝ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ THIROS
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MESS
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FITNESS SPORT
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STORAGE
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GRAMMY
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONTESSINA
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ADMIRAL
ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΜΠΟΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΟΡΑΝΤΑ-ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ  ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ (ΚΟΥΚΑ)
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΗΛΙΑ ΚΑΜΠΕΛΗ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ARENA FITNESS
ΚΕΝΤΡΟ ΧΕΙΡΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ
Αλλαγή ηγεσίας και φιλανθρωπικό gala του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας Αλλαγή ηγεσίας και φιλανθρωπικό gala του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας
πηγή
==========================================
================================================================

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Και Μασώνος 33ου βαθμού και πρόεδρος των Ρόταρυ!Δημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2013, 12:00 μμ | Ανανέωση: Μάιος 28, 2019 στις 3:14 μμ
ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΥ!!!
Τι μας λένε οι Ροταριανοί; Πως «δεν έχουν σχέση με την Μασωνία», «είναι απλά ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα» κλπ. Ισχύουν όλα αυτά; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ, καταρρίπτοντας μια για πάντα το συγκεκριμένο παραμυθάκι!
Ο λόγος γίνεται για τον Εμμανουήλ Δελάκη: Ποιος είναι ο κύριος; Αρχιμασώνος 33ου ΒΑΘΜΟΥ του «Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος Δελφοί», όπως βλέπουμε εδώ (και στην φωτογραφία πάνω, με τον εκλιπόντα Β. Πάτκα):
Ποια είναι η σχέση του Δελάκη με τους Ροταριανούς; Είναι ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ!!! Συγκεκριμένα στη Λέσχη Χανίων, όπου διαβάζουμε το βιογραφικό του.(http://www.rotarychania.gr/dikitikosimvoulio2.htm)
Ο ίδιος, έχει τιμηθεί με πολλά αριστεία για την προσφορά του στους Ρόταρυ:
Βλέπουμε στην φωτογραφία αριστερά, τον Δελάκη να παρακολουθεί την ομιλία του επίσης Ροταριανού Μαρκογιαννάκη (Αντιπροέδρου της Βουλής). Δεξιά, τον βλέπετε με την τεκτονική του στολή!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όχι απλά έχει στενές, αδελφικές σχέσεις η Μασωνία με τους Ρόταρυ, αλλά όπως είδαμε οι Μεγαλομασώνοι του 33ου Βαθμού είναι υψηλόβαθμα στελέχη και στους Ροταριανούς!!!
Αυτά είναι τα…φιλανθρωπικά ιδρύματα…;
πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.com

 https://www.pentapostagma.gr/2013/01/33_30.html