Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΠΑΡΑΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ

Η Ομογένεια απέκλεισε τους 'Ελληνες πολιτικούς από την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο επειδή τους θεωρεί ''προδότες'' (υπόθεση ''συμφωνίας Πρεσπών'') και ο Ελπιδοφόρος τους θέλει στην ενθρόνισή του (αν γίνει) για να τον δοξάσουν!!!
Γραμμένο ὰπό τον Νίκος Σταματάκης – Νέα Υόρκη, 4 Ιουνίου 2019 – n.stamatakis@aol.com

Η Ομογένεια απέκλεισε τους ‘Ελληνες πολιτικούς από την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο επειδή τους θεωρεί »προδότες» (υπόθεση »συμφωνίας Πρεσπών») και ο Ελπιδοφόρος τους θέλει στην ενθρόνισή του (αν γίνει) για να τον δοξάσουν!!!…. Σκηνές «απείρου κάλλους» διαδραματίζονται στο στρατόπεδο του δήθεν «εκλεγέντος» και στην ουσία επιβληθέντος εκ των άνω παράνομα, ως »αρχιεπίσκοπου Αμερικής», κ. Ελπιδοφόρου. Από τη μία λείπει η νομιμοποίηση της εκλογής του και μάλιστα επίκειται και η νομική «σφαλιάρα» (από αγωγή/“injuction”) που θα θέσει σε αμφισβήτηση την ίδια του την ενθρόνιση. Από την άλλη, λείπει σαφέστατα και η αποδοχή «εκ του κλήρου και του λαού». Κανείς Μητροπολίτης της Αμερικής δεν έχει δείξει να πετάει από τη χαρά του με την άφιξη του Ελπιδοφόρου – δεν προσέξαμε καμία ιδιαίτερα θερμή ανακοίνωση ακόμα και από τους 1-2 που μπήκαν στον κόπο να κάνουν ανακοίνωση. ‘Οσο για τον κατώτερο κλήρο και το λαό, είναι μεγάλη η αγανάκτηση για τον αλαζονική συμπεριφορά τόσο του κ. Βαρθολομαίου όσο και του Ελπιδοφόρου. Που έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τόσο το Καταστατικό όσο και τη γνώμη του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου και της Επαρχιακής Συνόδου. ‘Ετσι λοιπόν, τι απέμεινε στον κ.Ελπιδοφόρο;….

Διαβάστε τη συνέχεια εδω:

https://www.kalami.us/2019/omogeneia/parapathmata_elpidoforou.html

Εξωφ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.Η ομογένεια εiναι ΕΛΛΑΣ!

Την επεξαιρεσε από την Εκκλησία της Ελλάδος, το καύχημα της μεγάλης μασονικής στοας των Αθηνων, ο αρχιμασόνος παταριάρχης Μελέτιος Μεταξάκης, που είχε θάνατο οικτρό

Κατεβάστε δωρεαν σε pdf, το βιβλίο το Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου

ΠΡOEIΔOΠOIHΣH

Νάρκη στη διοίκηση της Εκκλησίας, την πυροδοτεί ο Πατριάρχης

πηγή: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=73797