Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ολη η Ελλάδα συμπαραστέκεται στο π. Γεώργιο. Διώκτες αυτού του ΑΞΙΟΥ Ιερέως είναι οι ανάξιοι δεσποτάδες και οι σύγχρονοι γενίτσαροι

ΝΤΡΟΠΗ !!! Στέλνουν στον εισαγγελέα τον πολύτεκνο «παπά των φτωχών» 

– ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ;   

Ὅλη η Ελλάδα συμπαραστέκεται στο π. Γεώργιο 

 Διώκτες αυτού του ΑΞΙΟΥ Ιερέως είναι οι ανάξιοι δεσποτάδες και οι σύγχρονοι γενίτσαροι

Του Γιώργου Θεοχάρη

-Με χειροπέδες θα βρεθεί ο "Αγιος" των φτωχών και πολύτεκνος Ιερέας, ,  επειδή κοινώνησε ένα μικρό παιδί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο ; Τι συνωστισμό δημιουργεί αυτό;   Οι σπιούνοι της εκκλησίας έπιασαν καλή δουλειά ( με φωτό αυτή τη φορά) η οποία συμπαρασύρει δυστυχώς και την πολιτεία.
Ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς ζήτησε πριν από λίγο την παρέμβαση του εισαγγελέα!  Ποια κατηγορία λοιπόν θα βαρύνει τον Ιερέα;  Που κοινώνησε δυο
ανθρώπους που έχριζαν επιτακτικής ανάγκης της Θείας Κοινωνίας;  Άδικη η κίνηση και αβάσιμη!

Όλα αυτά κρίνονται αντισυνταγματικά και παράνομα καθώς καταστρατηγείται το δημοκρατικό δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας, όταν μιλάμε για Θεία Κοινωνία σε δυο ανθρώπους έξω από την Εκκλησία !  Μη δίνουμε …όπλα σε άθεους και αντιεκκλησιαστικούς τύπους ανά την Ελλάδα.

Η Ιερά Σύνοδος  που είναι ; 

Είκοσι χρόνια προσφοράς στον φτωχό και άπορο από  τον πάτερ Γεώργιο Σχοινά, προϊστάμενο της Ενορίας του Αγίου Νικολάου , βοηθώντας με κάθε τρόπο τους αναξιοπαθούντες της περιοχής.

Ο «παπάς των φτωχών», όπως τον αποκαλούν, φροντίζει από το 2002 άτομα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες (ανέργους, πολυτέκνους, αστέγους και μικροσυνταξιούχους), διοργανώνοντας συσσίτιο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου προσφέρονται 300 γεύματα κάθε μέρα, όλο τον χρόνο.

Πηγή: Εδώ.