Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Μία «σαλή» είπε στον Λαρίσης την αλήθεια, αλλά αυτός την απέρριψε… έρχεται ο οργή του Θεού.





Από το κήρυγμα του Μητροπολίτη Λαρίσης

«Προχθές του Αγίου Γεωργίου, βγαίνοντας από τον Άγιο Γεώργιο Μεγαλομάρτυρα της πόλεως Λαρίσης, μία κυρία, την οποία αργότερα οι γείτονές της μου είπαν ότι είναι ψυχασθενής εγώ αυτό δεν το λέω [σ.σ. τότε γιατί το ανέφερες;], δεν το ξέρω, αν και έχρηζε ψυχιάτρου (!) από αυτά τα οποία έγιναν- ήρθε επιθετικά προς εμέ για να μου πει:


να πάψω να κηρύττω ότι υπάρχει πανδημία και ότι υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και επομένως πρέπει να συνεργήσω στο να αρθούν όλα τα μέτρα, διότι αυτή η κατάσταση της πανδημίας είναι ένα ψέμα της νέας τάξης, των μασόνων, του ενός, του άλλου.

Προφανώς αυτά τα είχε κάπου διαβάσει και τα έλεγε. Προφανώς λειτουργούσε κυκλοθυμικά. Όμως, δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε τυχαίες απόψεις στο διαδίκτυο και να παραθεωρούμε τους υπεύθυνους [σ.σ. για το κλείσιμο των Ναών]. Να παραθεωρούμε αυτούς που έχουν την ειδικότερη ευθύνη της διοίκησης όταν βλέπουν τι συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη.»



Αυτος παραμενει πιστος σε αυτους που εχουν τη διοικηση αυτο λεει ο ανθρωπος,οτι του πει δηλαδη ο κοσμος και η διοικηση του κρατους αυτο θα κανε,ακομη και αν βλαπτει την πιστη και την εκκκησια την δικη μας επειδη αυτος κοιταει τα του κοσμου και των αρχοντων του.