Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ψέματα, καταραμένα ψέματα και στατιστικές για τον κορωνοϊό

.σ.σ. Το παρόν βίντεο και όλες οι πηγές στο τέλος παρατίθενται
προς προβληματισμό όλων μας στο θέμα του κορωνοϊού. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε τυφλά την πολιτική αφήγηση (γιατί αυτό είναι) της λεγόμενης «πανδημίας του κορωνοϊού» και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα μέτρα που δικτατορικά μας επιβάλλουν, όταν τα νούμερα που μας παρουσιάζουν για να δικαιολογήσουν αυτά τα μέτρα είναι ελλιπέστατα, παραφουσκωμένα, ερμηνεύονται κατά το δοκούν και αλλάζονται συνεχώς από τους ίδιους. Δεν υπάρχει με άλλα λόγια ένα αντικειμενικό κριτήριο πάνω στο οποίο μπορεί να ελεγχθεί η στατιστική σημαντικότητα των αριθμών που μας παρουσιάζουν, όπως γίνεται με την αληθινή επιστήμη. Κι όμως. Με αυτά τα στοιχεία μας έχουν κλειδώσει στα σπίτια μας. 
 ΓΙΑΤΙ Το «κριτήριο» είναι οι ίδιοι και η ερμηνεία που δίνουν κάθε φορά. Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά θα αλλάζουν την «αφήγηση» όπως τους συμφέρει.
 
  Θα μας λέει δηλαδή ο Μητσοτάκης (όπως ήδη μας λέει και ο κόσμος το έχει χάψει) ότι ο κορωνοϊός νικήθηκε (προς το παρόν μέχρι τον χειμώνα και μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο) από τα μέτρα που πήρε και κάθε φορά θα χρησιμοποιεί αυτήν την δικαιολογία για να επιβάλει ακόμα περισσότερα μέτρα. 
Μέσω του φόβου που καλλιέργησαν συστηματικά τα ΜΜΕ και η δημοφιλής ψευδοεπιστήμη, η «πολιτική αφήγηση» του κορωνοϊού έγινε «πραγματικότητα», έγινε δηλαδή αποδεκτή από τις τρομοκρατημένες μάζες.  
Δημιουργήθηκε έτσι ένας μοχλός μέσα από το τίποτα, τον οποίον από εδώ και στο εξής θα τον ανεβοκατεβάζουν όποτε θέλουν για να μας επιβάλλουν ό,τι θέλουν. 
Μέσα σε αυτό το χάος εμφανίζονται αληθινοί επιστήμονες απ’ όλον τον κόσμο, πραγματικά αναγνωρισμένοι για το έργο τους, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και λένε ότι τα στοιχεία είναι αντιεπιστημονικά και ανεπαρκέστατα.
 Φωνάζουν και λένε ότι η τρομοκρατία που καλλιεργείται είναι εντελώς αδικαιολόγητη και ότι η οικονομική κρίση που έρχεται θα στοιχίσει πολύ περισσότερες ζωές (τις 4 τελευταίες εβδομάδες η ανεργία στις ΗΠΑ έφτασε τα 22 εκατομμύρια ανθρώπους). 
Ο καθ. Ιωαννίδης μας λέει ότι εάν δεν γινόταν όλο αυτό το «σούσουρο» γύρω από τον κορωνοϊό, ίσως και να περνούσε απαρατήρητος.
Αυτό που δεν έχουμε κατανοήσει πλήρως εμείς οι Ορθόδοξοι είναι ο απόλυτος ξεπεσμός της υποτίθεται «εν Αγίω Πνεύματι» διοικούσας Ελλαδικής Εκκλησίας. Πρόκειται περί ενός πρωτοφανούς ξεπεσμού και «ξεβρακώματος» (αν μου επιτρέπεται η έκφραση), μοναδικού στην εκκλησιαστική ιστορία. Και το θλιβερό; Δεν το έχουν καταλάβει.  
Διαφημίζουν από τις ιστοσελίδες τους την καμπάνια του «Μένουμε σπίτι» μαζί με την lady Gaga, και εμφανίζονται στο γυαλί καμαρωτοί σαν τα γύφτικα σκεπάρνια. Πώς όμως να το καταλάβουν αφού μετά την ψευδοσύνοδο έπεσαν σε ολοκληρωτική σκοτοδίνη; Τέτοια είναι η κατρακύλα τους που τώρα η αληθινή επιστήμη τους ελέγχει. Ούτε στο ύψος της δεν μπορούνε να σταθούν. Όχι μόνο μας πέταξαν έξω από τους Ι. Ναούς και μας στέρησαν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου, όχι μόνο οι «πνευματικοί» αυτοί άνθρωποι στάθηκαν ανίκανοι να ερμηνεύσουν πνευματικά την εποχή μας, αλλά συντάχθηκαν πλήρως με τους εγκάθετους ψευδοεπιστήμονες της Νέας Τάξης που παίζει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι εναντίον του ανθρώπου. 
 πηγή : ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ -ΦΑΙΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Knut Wittkoski on The HighWire with Del Bigtree

3 THOUGHTS ON “ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ.

  1. Πολλοί Μητροπολίτες χρησιμοποιούν την εξής φράση για να δικαιολογήσουν την ενδοτικότητά τους στην κυβέρνηση. Μας λένε «οι πρωτοφανείς, οι δραματικές καταστάσεις μας αναγκάζουν….» Ποιές «πρωτοφανείς καταστάσεις»; «Αυτές» που παρουσιάζουν τα ελλιπέστατα και φουσκωμένα προς τα πάνω στοιχεία των εγκάθετων και των ΜΜΕ. Λοιπόν. Ας το καταλάβουμε. Μας πέταξαν έξω από τις Εκκλησίες και μας άφησαν ακοινώνητους με ελλιπέστατα και φουσκωμένα προς τα πάνω στοιχεία. Από την στιγμή όμως που δεν είναι διατεθειμένοι να τα βάλουν με τους πολιτικούς άρχοντες, τους οποίους χάιδευαν όλον αυτόν τον καιρό και έκαναν μαζί τους πολλές κυβιστήσεις (κολυμπάρι, ουκρανικό), δεν μπορούν παρά να ρίχνουν «μαύρο δάκρυ» για «το κακό που μας βρήκε». Ωστόσο οφείλουμε να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες που κάνουν ελάχιστοι Μητροπολίτες να βγουν από τον ομαδικό τάφο που έσκαψε η διοικούσα Εκκλησία όλα αυτά τα χρόνια.
    Σημειωτέον, και επειδή η μία πτώση οδηγεί στην άλλη, βλέπουμε να καλλιεργείται περαιτέρω μία ψευτοθεολογία (εμπλουτισμένη και με νέα στοιχεία) που παραπέμπει σε έναν κοινωνιολογικό / ηθικιστικό χριστιανισμό (βλ. παράδειγμα το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για το Πάσχα 2020). Αυτό είναι ένα αναγκαίο μέτρο για αυτούς για να δικαιολογήσουν και «θεολογικά» την πράξη τους, έτσι ώστε να συνεχίσουν οι αδαείς από κάτω να τους θεωρούν ταγούς της Εκκλησίας και όχι κάποιας κρατικής υπηρεσίας ή παράγκας.
    Επιπλέον οφείλουμε να πούμε ότι για έναν ανύπαρκτο λόγο, δημιουργήθηκαν πρωτοφανή για την ζωή της Εκκλησίας προηγούμενα. Την ώρα που υποτίθεται ότι απειλούμαστε από κάποια θανατηφόρα επιδημία, κλείσαν οι Ναοί, δεν έγιναν λιτανείες και μας απαγορεύτηκε η Θεία Κοινωνία! Και ενώ εορτάσαμε την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, για την οποία υπήρξαν πολλοί μάρτυρες που έδωσαν την ζωή τους, λίγες ημέρες μετά όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία μας μας είπαν (εμμέσως πλην σαφώς) ότι μπορεί και να αρρωστήσουμε εάν τις προσκυνήσουμε! Καταλαβαίνουμε την διαστροφή; Κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να έχουμε εμείς τις Εικόνες και αυτοί μας λένε ότι εάν τις προσκυνήσουμε μπορεί να αρρωστήσουμε ή ακόμη και να πεθάνουμε!
    Εν ολίγοις, όλη αυτή η ιστορία ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΕΜΑΣ και δεν ξέρω τι θα κάνει ο Θεός για να διορθώσει την κατάσταση σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε.
    Ειλικρινά τους λυπάμαι. Οφείλουμε να προσευχόμαστε θερμά στον Θεό να τους φωτίσει. Η ζωή αυτή είναι πολύ μικρή, οι ευθύνες τους είναι τεράστιες. Θα είναι αναπολόγητοι για αυτό το χάλι μπροστά στον Κύριο.
  2. Χριστός Ανέστη σε όλους!
    Μία πρόταση. Να μπουν υπότιτλοι στην πάρα πολύ ωραία δημοσιογραφική έρευνα του Corbett ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι και έτσι να καταλάβουν το μέγεθος της απάτης του κορωναϊού! Αφού ενημερωθούν όλοι, και οι επίσκοποι φυσικά, να υποβληθούν μηνύσεις και να λογοδοτήσουν όλοι όσοι εκφόβισαν τον λαό χρησιμοποιώντας μαθηματικά μοντέλα που είναι για τα σκουπίδια και θανάτους άλλων αιτιών που ψευδώς μας λένε ότι οφείλονται στον κορωναϊό! Όλοι όσοι ευθύνονται για το κλείσιμο των εκκλησιών, για τα ψυχολογικά προβλήματα, για τις αυτοκτονίες αυτής της περιόδου και για τις δυσοίωνες οικονομικές επιπτώσεις που έρχονται. Το οφείλουμε στα παιδιά μας να αντιδράσουμε δυναμικά στην προσπάθεια επιβολής αυτής της παγκόσμιας δικτατορίας.
    Ε. Μ.
  3. ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ 4Ε σεβόμενο την αποστολή του θα πρέπει να αντιταχθεί σθεναρά στην παγκόσμια δικτατορία του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ που είναι προ των πυλών. Στα πλαίσια της πολύπλευρης ενημέρωσης που υπηρετεί θα πρέπει άμεσα να προβάλλει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ παρόμοιες εκπομπές, να φιλοξενήσει επιστήμονες που δημόσια εξέφρασαν την διαφορετική αποψή τους να προκαλέσει τηλεοπτικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις με σκοπό την σωστή και όχι την μονόπλευρη ενημέρωση που έχουμε αυτή τη στιγμή από τα συστημικά κανάλια. Αν δεν το κάνει άμεσα προδίδει την αποστολή του και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.
    Ι.Τ.