Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

COVID - 19: Έρχεται το «εμβόλιο – ταυτότητα»;

COVID - 19: Έρχεται το «εμβόλιο – ταυτότητα»;
Απόσπασμα ανάρτησης στο Instagram του Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ*, 9 - 4 - 2020
Ήρθε η ώρα ο Μπιλ Γκέιτς να μετατρέψει την οικονομική και τεχνολογική του δύναμη σε πολιτική. Μένει να δούμε αν το εμβόλιο που υπόσχεται με ενσωματωμένο τσιπάκι –ταυτότητα θα επιβληθεί. Όλα θα εξαρτηθούν από τη διάρκεια και τη θνησιμότητα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα εμβόλια, για τον Μπιλ Γκέιτς, είναι  μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις του τις σχετιζόμενες με εμβόλια (μαζί με τη φιλοδοξία της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια εταιρεία εμβολίων - ταυτοτήτων [vac ID]) και του δίνει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – την αιχμή του επιχειρηματικού νεοϊμπεριαλισμού.
Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι προορίζεται να σώσει τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας και από μια μεγαλομανή βούληση να πειραματίζεται με τη ζωή άλλων ανθρώπων.
Υποσχόμενος την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας με 1,2 δισεκ. δολάρια, ο Γκέιτς ανέλαβε τον έλεγχο του Εθνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου της Ινδίας (NAB) και επέβαλε τη χορήγηση 50 εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας (αντί για 5) σε κάθε παιδί μικρότερο των 5 ετών. Ινδοί γιατροί κατηγορούν τον κ. Γκέιτς ότι με την εκστρατεία του προκάλεσε μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας με 496.000 παράλυτα παιδιά μεταξύ 2000 και 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έθεσε τέλος στο πρόγραμμα εμβολιασμών του κ. Γκέιτς και απέκλεισε τον τελευταίο και τους φίλους του από το NAB. Εκτοτε, ο ρυθμός της παράλυσης λόγω της πολιομυελίτιδας μειώθηκε ραγδαία. Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έξαρση πολιομυελίτιδας οφείλεται κυρίως στο στέλεχος του εμβολίου, που σημαίνει ότι προήλθε από το πρόγραμμα ανοσοποίησης του Γκέιτς. Οι τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλες με τα εμβόλια Γκέιτς. Το 2018, τα τρία τέταρτα των περιπτώσεων πολιομυελίτιδας παγκοσμίως προήλθαν από εμβόλια Γκέιτς.
COVID – 19: Ερχεται το «εμβόλιο – ταυτότητα»; : Ανιχνεύσεις
Το 2014, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων κατά του HPV [Ιού Ανθρώπινων Θηλωμάτων], που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. Περίπου 1.200 από αυτά υπέφεραν από σοβαρές παρενέργειες, κυρίως αυτοάνοσες διαταραχές και διαταραχές γονιμότητας. Επτά πέθαναν. Οι έρευνες της ινδικής κυβέρνησης οδήγησαν σε κατηγορίες κατά των ερευνητών που χρηματοδοτούνταν από τον Γκέιτς για εκτεταμένες ηθικές παραβιάσεις: πιέσεις στις ευάλωτες χωρικές να συμμετάσχουν στο πείραμα, εκφοβισμό των γονέων, παραποίηση των εντύπων συγκατάθεσης και άρνηση παροχής ιατρικής περίθαλψης σε τραυματισμένα κορίτσια. Η υπόθεση εκκρεμεί σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.
Το 2010, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε τη δοκιμή ενός πειραματικού εμβολίου κατά της ελονοσίας της GSK, το οποίο σκότωσε 151 αφρικανικά βρέφη και προκάλεσε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση, έντονους σπασμούς και επιληπτικές κρίσεις, σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά που δοκιμάστηκε.
Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του Γκέιτς MenAfriVac 2002 στην υποσαχάρια Αφρική, οι άνθρωποι του Γκέιτς εμβολίασαν με εξαναγκασμό χιλιάδες παιδιά της Αφρικής κατά της μηνιγγίτιδας. 50 με 500 παιδιά παρουσίασαν παράλυση. Οι νοτιοαφρικανικές εφημερίδες διαμαρτυρήθηκαν: "Είμαστε ινδικά χοιρίδια για τους κατασκευαστές φαρμάκων".
Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του Nέλσον Mαντέλα, ο καθηγητής Πάτρικ Μποντ, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Γκέιτς ως "αδίστακτες" και "ανήθικες".
Το 2010, η Γκέιτς δεσμεύτηκε να δώσει 10 δισεκ. δολάρια στον ΠΟΥ, υποσχόμενος να μειώσει τον πληθυσμό, εν μέρει, με νέα εμβόλια. Ένα μήνα αργότερα, ο κ. Γκέιτς δήλωσε σε ομιλία του σε συνέδριο Ted Talk ότι τα νέα εμβόλια "θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό". Το 2014, η Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας κατηγόρησε τον ΠΟΥ για χημική αποστείρωση εκατομμυρίων γυναικών από την Κένυα διστακτικών να συμμετάσχουν σε μια πλαστή εκστρατεία εμβολιασμού κατά του «τετάνου».
Ανεξάρτητα εργαστήρια έχουν βρει τη συνταγή στειρότητας σε κάθε εμβόλιο που δοκιμάστηκε. Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ παραδέχτηκε τελικά ότι έχει αναπτύξει εμβόλια στειρότητας πριν μια δεκαετία και πλέον. Παρόμοιες κατηγορίες εκτοξεύτηκαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.
Μια μελέτη του 2017 (Morgensen et Al. 2017) διαπίστωσε ότι το δημοφιλές DTP [τριπλό εμβόλιο κατά της διφθερίτιδας, του τέτανου και της πολιομυελίτιδας] του ΠΟΥ σκοτώνει περισσότερους Αφρικανούς από ό, τι οι ασθένειες που ισχυρίζεται ότι αποτρέπει. Τα εμβολιασμένα νεαρά κορίτσια παρουσιάζουν ποσοστό θνησιμότητας 10 φορές υψηλότερο από εκείνο των μη εμβολιασμένων παιδιών. Ο κ. Γκέιτς και ο ΠΟΥ αρνήθηκαν να ανακαλέσουν το θανατηφόρο εμβόλιο που επιβάλλει  ο ΠΟΥ σε εκατομμύρια παιδιά της Αφρικής κάθε χρόνο.
Οι υποστηρικτές της παγκόσμιας δημόσιας υγείας κατηγορούν τον κ. Γκέιτς ότι εκτρέπει την ατζέντα της ΠΟΥ από προγράμματα που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στην καταπολέμηση λοιμωδών νόσων: καθαρό νερό, υγιεινή, διατροφή και οικονομική ανάπτυξη. Ισχυρίζονται ότι έχει εκτρέψει τους πόρους του οργανισμού για να εξυπηρετήσει το προσωπικό του φετίχ, δηλαδή ότι η καλή υγεία αποκτάται μόνο με σύριγγα.
Εκτός από τη χρήση της φιλανθρωπίας του για τον έλεγχο του ΠΟΥ, της UNICEF, της GAVI** και της PATH***, ο κ. Γκέιτς χρηματοδοτεί ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν εμβόλια, καθώς και ένα τεράστιο δίκτυο ομάδων φαρμακευτικής βιομηχανίας οι οποίες προωθούν ψεύτικες μελέτες, διεξάγουν εκστρατείες επιτήρησης και ψυχολογικές ενέργειες εναντίον όσων αμφισβητούν τα εμβόλια και χρησιμοποιούν τη δύναμη και τα χρήματα του κ. Γκέιτς για να σιωπήσουν οι διαφωνούντες και να μην υπάρχει αντίθετη άποψη.
Στις πρόσφατες συνεχείς εμφανίσεις του στην Pharmedia, ο Γκέιτς φαίνεται ικανοποιημένος που η κρίση του Covid-19 του δίνει την ευκαιρία να επιβάλει τα προγράμματα εμβολιασμού του  τρίτου κόσμου σε αμερικανόπουλα.
Ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς θα προωθήσει εμφυτεύσιμες κάψουλες στον ανθρώπινο οργανισμό με "ψηφιακά πιστοποιητικά" που θα δείχνουν ποιοι ελέγχθηκαν για κορωνοϊό και ποιοι εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού.
Ο 64χρονος μεγιστάνας της τεχνολογίας και σήμερα ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου το αποκάλυψε χθες σε μια συνάντηση "Ask me anything" της Reddit, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού COVID -19.
Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ
Ο Γκέιτς απαντούσε σε ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις διατηρώντας ταυτόχρονα μια κοινωνική απόσταση, και δήλωσε ότι «θα χρειαστούν ενδεχομένως αριθμητικά πιστοποιητικά για να δείξουμε ποιος θεραπεύτηκε ή έχει ελεγχθεί πρόσφατα ή έχει ελεγχθεί.»
Τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» που ανέφερε ο κ. Γκέιτς είναι «TATOUAGES QUANTUM - DOT» εμφυτεύσιμα στον άνθρωπο, στα οποία εργάζονται ερευνητές στο ΜΙΤ και στο Πανεπιστήμιο Rice για την κατάρτιση του μητρώου των εμβολιασμών. Toν περασμένο Δεκέμβριο επιστήμονες των δύο Πανεπιστημίων αποκάλυψαν ότι εργάζονταν στα τατουάζ με κβαντικά σημεία κατόπιν αιτήματος του Μπιλ Γκέιτς να λύσουν το πρόβλημα της ταυτοποίησης ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Τα τατουάζ με κβαντικά σημεία περιλαμβάνουν την εφαρμογή μικροβελονών διαλυτών με βάση το σάκχαρο οι οποίες περιέχουν ένα εμβόλιο και φθορίζοντα "κβαντικά σημεία" με βάση το χαλκό ενσωματωμένα σε βιοσυμβατές κάψουλες στην κλίμακα του μικρόν [1μ= 1 εκατομμυριοστό του μέτρου= 1 χιλιοστό του χιλιοστού]. Μόλις οι μικρο-βελόνες διαλύονται κάτω από το δέρμα, αφήνουν τα εγκλωβισμένα κβαντικά σημεία των οποίων τα σχέδια μπορούν να αναγνωρίζουν το εμβόλιο που έχει χορηγηθεί.
Τα τατουάζ κβαντικών σημείων θα συμπληρωθούν πιθανότατα από την άλλη εκστρατεία του Μπιλ Γκέιτς που ονομάζεται ID2020, ένα φιλόδοξο σχέδιο της Microsoft για την επίλυση του προβλήματος ενός και πλέον δισεκατομμυρίου ανθρώπων που ζουν χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα.
COVID – 19: Ερχεται το «εμβόλιο – ταυτότητα»; : Ανιχνεύσεις
Το ID2020 επιλύει αυτό το πρόβλημα με την ψηφιακή ταυτότητα. Σήμερα, ο πιο πρακτικός τρόπος για την υλοποίηση της ψηφιακής ταυτότητας είναι είτε τα smartphones είτε τα εμφυτεύματα μικροτσίπ RFID. Αυτή η τελευταία προσέγγιση θα είναι πιθανώς αυτή του Γκέιτς, όχι μόνο για λόγους σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, αλλά και επειδή έξι και πλέον χρόνια τώρα το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδοτεί ένα άλλο σχέδιο εμφύτευσης  μικροτσίπ σε ανθρώπους. Αυτό το σχέδιο, που εκτελείται επίσης από το MIT, προβλέπει την  εμφύτευση μικροτσίπ που θα επιτρέπει στις γυναίκες να ρυθμίζουν τις αντισυλληπτικές τους ορμόνες, δηλαδή, τελικά τον έλεγχο των γεννήσεων.
Όσον για την επιτυχία του σχεδίου ID2020 η Microsoft συνέπραξε με άλλες τέσσερις εταιρείες, την Accenture, την IDEO, τη Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller. Το έργο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και εντάχθηκε στην πρωτοβουλία των ΗΕ για αειφόρο ανάπτυξη.
Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς Μπιλ Γκέιτς και ID2020 θα εφαρμόσουν όλα αυτά, επειδή πολλοί Χριστιανοί, αλλά και – εντυπωσιακό - ένας αυξανόμενος αριθμός Μουσουλμάνων Σιιτών, είναι πολύ αντίθετοι με την ιδέα του μικροτσίπ και οποιασδήποτε μορφής τεχνολογίας ταυτοποίησης με εμφύτευση. Κάποιοι χριστιανοί βουλευτές και πολιτικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν μάλιστα να απαγορεύσουν κάθε μορφή «ανθρώπινου» μικροτσίπ.
Αλλά, από την άλλη, αυτή είναι η ιδεώδης ευκαιρία για τον Μπιλ Γκέιτς να πραγματοποιήσει αυτά τα σχέδια επειδή, καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από την πανδημία, το ευρύ κοινό αποδέχεται όλο και περισσότερο τις τεχνολογίες επίλυσης προβλημάτων που θα συμβάλλουν στη συγκράτηση του ιού.
To Event 201ήταν μια «άσκηση προσομοίωσης πανδημίας» που οργάνωσε – λίγες μέρες πριν ξεσπάσει η πανδημία - τον Οκτώβριο του 2019 το Πανεπιστήμιο Χόπκινς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ιδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, με θέμα μια πανδημία κορωνοϊού που θα προκαλούσε 65 εκ. νεκρούς και 10% οικονομική ύφεση. Κάποιοι δεν προφητεύουν το μέλλον αλλά μάλλον το διαμορφώνουν!...
Ο κύριος λόγος για τον οποίο πολλοί Χριστιανοί και μερικοί μουσουλμάνοι Σιίτες αντιτίθενται σε τεχνολογίες ταυτοποίησης μέσω εμφυτευμάτων, όσο και αν χρήσιμες είναι για την πρόληψη των πανδημιών, είναι επειδή πιστεύουν ότι αυτές οι τεχνολογίες είναι το «σφράγισμα του Σατανά», όπως αναφέρεται στη Βίβλο και σε ορισμένες προφητείες του Μαχντί. Στην Αποκάλυψη της Βίβλου, όποιος δεν έχει αυτό το "σφράγισμα" απαγορεύεται να αγοράζει ή να πουλά.
Πέρυσι, το Νοέμβριο, μια τεχνολογική εταιρεία με έδρα τη Δανία, η οποία είχε συμβόλαια για την παραγωγή εμφυτευμάτων μικροτσίπ για τη δανική κυβέρνηση και το [πολεμικό] Ναυτικό των Η.Π.Α., αναγκάστηκε να ακυρώσει την κυκλοφορία του υποτιθέμενου "επαναστατικού" εμφυτεύματος μικροτσίπ, μετά από την επίθεση χριστιανών ακτιβιστών στα γραφεία της στην Κοπεγχάγη.
Σε αυτή τη συνέντευξη στο CBSNews, ο Μπιλ Γκέιτς λέει ότι οι μαζικές δημόσιες συγκεντρώσεις δεν θα μας αποτρέψουν από το να πραγματοποιήσουμε μαζικό εμβολιασμό. Το ενσωματωμένο τσιπ, που θα δείχνει ότι ένα άτομο είναι εμβολιασμένο, θα είναι η προϋπόθεση της μελλοντικής πρόσβασης σε δημόσιους χώρους, σύμφωνα με αυτόν;
*Ο Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ είναι γιος του δολοφονηθέντος γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντυ και ανεψιός του Προέδρου Τζων Κένεντυ. Ασκεί τη δικηγορία.
**Η GAVI (Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Ανοσοποίηση) είναι μια συνεργασία του ΠΟΥ, της UNICEF, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Ίδρύματος Μπιλ & Mελίντα Γκέιτς με στόχο την ταχύτερη πρόσβαση των παιδιών των φτωχών χωρών στον εμβολιασμό.
***Η PATH, όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι μια παγκόσμια ομάδα καινοτόμων που συμβουλεύουν και συνεργάζονται με δημόσιους οργανισμούς, επιχειρήσεις, ομάδες βάσης και επενδυτές για την επίλυση των πιο πιεστικών προκλήσεων στον κόσμο για την υγεία. Στα λόγια, όλα καλά και άγια…