Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Γ. Τράγκας: Δεν θύμιζε σε τίποτα το Πάσχα, ήταν ατμόσφαιρα Ρομάν Πολάνσκι

Κλιμακώνεται η διεθνής ένταση – η Κίνα θα πληρώσει για την εξαγωγή του κορονοϊού και την οικονομική καταστροφή - Ουάσιγκτον, Παρίσι, Λονδίνο, Αυστραλία σε πλήρη ευθυγράμμιση 

Σε λίγο θα κληθούμε να πάρουμε θέση. Το δυτικό ημισφαίριο, οι παραδοσιακοί σύμμαχοί μας, θα θέσουν σε διεθνή οικονομική καραντίνα την Κίνα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος προειδοποίησε ότι αν αποδειχθεί η εσκεμμένη μετάδοση του ιού σε όλο τον κόσμο, το Πεκίνο θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Ήδη, ευθυγραμμίζονται με τον κο Τραμπ, ο Εμανουέλ Μακρόν, το Λονδίνο, η Αυστραλία και πολλά κράτη της Δύσης.
Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όλες οι εκπομπές μου, όλες οι πληροφορίες που σας έχω δώσει, για την απόδραση του ιού, από το κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν.
Υπάρχουν πλέον σειρά αποχρωσών ενδείξεων και αποδείξεων ότι το απάνθρωπο και ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας, ευθύνεται τόσο για τη γένεση αυτού του ιού, του covd-19, όσο και για τη διασπορά του σε όλο τον πλανήτη.
Σύντομα, η μικρή Ελλάδα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κληθεί να πάρει θέση, απέναντι στις ευθύνες των Κινέζων και στο σκοτεινό ρόλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Καλά θα κάνει το Μέγαρο Μαξίμου, να πείσει τον κο Τσιόδρα να μην υπερασπίζεται τόσο απερίσκεπτα το Πεκίνο και τον σκοτεινό πρόεδρο του ΠΟΥ, τον κο Γκεμπρεγιέσους.
Ο κόσμος σε ολόκληρο τον πλανήτη θέλει να πάρει πίσω τη ζωή του. Αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται οι διαδηλώσεις. Στις ΗΠΑ, χιλιάδες Αμερικανοί στρέφονται εναντίον της καραντίνας που έχουν κηρύξει διάφοροι κυβερνήτες.
Τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ, όσο και διάφοροι άλλοι δυτικοί ηγέτες, αντιλαμβάνονται ότι τα δεκάδες εκατομμύρια των ανέργων και το οικονομικό κραχ που φέρνει η διεθνής καραντίνα και ο υπερ – πανικός, θα έχει ως αποτέλεσμα ανατροπή της παγκόσμιας τάξης και εκατομμύρια νεκρούς από πείνα, ανέχεια και μολυσματικές ασθένειες.
Από το δρόμο του Μεταξιού μας ήρθε αυτός ο κατασκευασμένος στα εργαστήρια της Γιουχάν κορονοϊός. Οι Αμερικανικές και οι Βρετανικές υπηρεσίες έχουν ήδη συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό αποδείξεων, για το πώς εσκεμμένα η Κίνα απέκρυψε τη γένεση ενός ακόμη περίεργου ιού, που μοιάζει με τις προηγούμενες κινέζικες γρίπες αλλά έχει συμπεριφορά βιολογικού όπλου.
Έχει πολύ λιγότερα θύματα από όλες τις γρίπες του προηγούμενο και αυτού του αιώνα αλλά έχει προκαλέσει έναν υπερπανικό, καταφέροντας πλήγματα, κατά της παγκόσμιας οικονομίας. Ήδη ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο Εμανουέλ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον και η κυβέρνηση της Αυστραλίας είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους Κινέζους, αποκόπτοντας τις εμπορικές σχέσεις με το Πεκίνο. Οι Κινέζοι με την επιχειρηματική διείσδυσή τους στην Ιταλία, στην Ισπανία, στη Γαλλία και σε όλο το δυτικό κόσμο, έσπειραν τη νόσο και προκάλεσαν για μια ακόμη φορά εκατόμβες θυμάτων. Ο covid-19, όπως συμπεραίνεται πλέον, σε όλα τα δυτικά επιτελεία, υπήρξε σκόπιμη εξαγωγή από την Κίνα, προκειμένου να υποστούν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, ένα τρομακτικό οικονομικό πλήγμα. Αυτό, δεν θα μείνει ατιμώρητο. Επίσης, έχουν εντοπιστεί όλες οι παράνομες σχέσεις του Προέδρου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τους Κινέζους και με ορισμένους δισεκατομμυριούχους, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και το περιβάλλον του Τζορτζ Σόρος.
Θα επιχειρήσω να σας αναλύσω την κατάσταση που ζούμε. Θα προσπαθήσω να φανώ χρήσιμος και στον πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη, γιατί άκουσα το πασχαλινό μήνυμά του και αντιλήφθηκα ότι μέσω του Αποστόλου Παύλου, θέλει να μας προειδοποιήσει για την οικονομική καταστροφή και τα δεινά που έρχονται.
Μόλις άκουσα από τα χείλη του υιού Μητσοτάκη το «Αλλήλων τα βάρη βαστάζετε…..» αμέσως σκέφτηκα ότι έρχονται μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς. Έρχεται θηριώδες μνημόνιο με γερμανική σφραγίδα.
Όλο το μήνυμά του, δυστυχώς ήταν αναληθές και εντελώς ανακριβές. Δεν πρέπει να κομπάζει και να πανηγυρίζει για ένα εθνικό σύστημα υγείας, στο οποίο σταμάτησαν τα τακτικά χειρουργεία, δεν πάνε πλέον οι ασθενείς γιατί φοβούνται τον covid-19 και κινδυνεύουν χιλιάδες καρδιοπαθείς, γιατί δεν προσήλθαν να ελέγξουν τις μπαταρίες τους. Μόνο στο Αττικό Νοσοκομείο, μετά από κάθε εφημερία υπήρχαν 150 ράντζα. Τώρα, λόγω υπερ – καραντίνας, υπάρχουν 300 με 400 κρεβάτια άδεια. Είναι απόπειρα εξαπάτησης της κοινής λογικής και της κοινής γνώμης, να μιλάει για ενίσχυση του συστήματος υγείας. Χρειαζόμαστε 5.000 γιατρούς και 20.000 νοσηλευτές. Προσέλαβε με το ζόρι, λιγότερους από 400 γιατρούς και περίπου 2.000 νοσηλευτές. Δεν έχουν προσέλθει ακόμη. Ο κος Τσιόδρας, ο κος Σύψας και μερικοί άλλοι που τον συμβούλεψαν να παραστήσει τον Άγιο Γεώργιο τον τροπαιοφόρο που σκοτώνει τον δράκοντα κορονοϊό, είναι υπόλογοι απέναντι σε εκατομμύρια τεντωμένα χέρια Ελλήνων που θα λιμοκτονήσουν, που θα χάσουν τις δουλειές τους και θα πεινάσουν. Όπως υπόλογοι είναι και μια σειρά δημοσιογράφων, που παριστάνουν τους τηλεοπτικούς ιαβέρηδες, κυνηγώντας ιερείς ή κάποιους πολίτες που παρέβησαν τα δρακόντεια μέτρα.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, τέτοιες μέρες η ειλικρίνεια πρέπει να διακρίνει τους πραγματικούς ηγέτες. Έχουμε μηδενικά ποσοστά κρουσμάτων και θανάτων. Ταυτόχρονα έχουμε αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή. Χλωροκίνη, αζυθρομυκίνη, κολχικίνη και αντι- ιντερλευκίνη 6.
Η ελληνική κοινωνία, έχει ακριβώς το ίδιο σύστημα υγείας και δυστυχώς δεν απέκτησε καμία ανοσία, χάρη στους απαράμιλλους συμβούλους σας, τον κο Τσιόδρα, τον κο Σύψα και ορισμένους άλλους της επιτροπής δημόσιας υγείας. Σας έσπρωξαν σε οριζόντια μέτρα και ένα άνευ προηγουμένου lockdown που φέρνει οικονομική καταστροφή πολύχρονης διάρκειας, σε μια χώρα που ήταν ήδη πτωχευμένη από τα μνημόνια.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, σας έχουν πει πόσους νεκρούς από covid έχουν οι χώρες των Βαλκανίων και πόσο διαφορετικός είναι ο επιδημιολογικός χάρτης στην περιοχή μας; Είναι καλύτερος ο Βούλγαρος Τσιόδρας που έχει μόνο 42 νεκρούς και 884 κρούσματα; Είναι καλύτερος ο Αλβανός Σύψας με 26 νεκρούς και 548 κρούσματα; Είναι καλύτερος λοιμωξιολόγος ο Σκοπιανός σύμβουλος του Ζάεφ με 49 νεκρούς και 1170 κρούσματα; Ο Κροάτης με 39 θανάτους; Ο Βόσνιος με 47; Ο Κοσοβάρος με 12; Ο Σέρβος με 117;
Μήπως δεν σας τα λένε όλα ή πραγματικά σας έχουν βάλει στη φωλιά του κούκου, του covid -19 και δεν έχετε αντιληφθεί την οικονομική και υγειονομική άβυσσο στην οποία πέφτει ο ελληνικός λαός;
Σας έχουν πει, ότι οι θάνατοι από covid – αυτή τη στιγμή – είναι περίπου το 1/5 του ετήσιου αριθμού των θανάτων της συνήθους γρίπης;
Αυτή την ώρα – κε Μητσοτάκη – η Δύση επιστρέφει στην κανονικότητα, γιατί αντιλαμβάνεται, όπως και σε προηγούμενες πανδημίας, ότι θα θρηνήσει εκατομμύρια νεκρούς από άλλες αιτίες, αν παραμείνει σε μεγαλύτερη καραντίνα. Ήδη, η Ευρώπη έχει συνολικά -αυτή την ώρα, υπερδιπλάσιους αριθμούς νεκρών από τις ΗΠΑ.
Έχετε εμπλακεί – από ό,τι βλέπω – στο τρίδυμο των κυρίων Τσιόδρα, Σύψα, Μόσιαλου. Πέραν αυτού, πιστεύετε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε την καραντίνα και τον κορονοϊό, προκειμένου να κρατήσετε παγωμένους, παραλυμένους τους Έλληνες απέναντι στα οικονομικά μέτρα και τη γενική οικονομική κατάσταση που έρχεται. Πλανάστε πλάνην οικτράν!
Οι νόμοι και τα διατάγματα, όπως έλεγαν παλαιοί πολιτικοί, που είναι αντιλαϊκά και αντικοινωνικά καταργούνται στην πράξη. Ούτε ως καλύτερη κοινωνία θα εξέλθουμε από την κρίση, ούτε θα υπάρξει μεγαλύτερη εθνική συνοχή, όπως την εννοείτε. Θα έχουμε μεγαλύτερη ανισότητα, μεγαλύτερη φτώχεια, μεγαλύτερη ανεργία και μεγαλύτερη αδικία.
Είναι ντροπή, να περνάει μέσα από τα νοσοκομεία μας, ένας ποταμός αποτελεσματικών, φθηνών φαρμάκων και να βγαίνει καθηγητής σύμβουλός σας και να προβάλλει μέσω του ΣΚΑΙ, τον ερχομό φαρμάκου που δεν έχει τελειώσει ακόμα, ούτε το τρίτο στάδιο κλινικής μελέτης. Και αυτό, ενώ βγαίνουν πεπειραμένοι γιατροί, διευθυντές των νοσοκομείων μας, και λένε ότι οι ασθενείς αποθεραπεύονται με το συνδυασμό χλωροκίνης – αζυθρομυκίνης, ενώ άλλοι που δεν τα πήραν αυτά ταλαιπωρήθηκαν.
Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου. Μέσα από τη ζωή μου. Ήταν το χειρότερο Πάσχα που έκανα στα χρόνια που ζω. Ήταν απάνθρωπο, παράλογο, φρικώδες.
Κάναμε Πάσχα μέσα σε ατμόσφαιρα φόβου και παραλογισμού. Πουθενά δεν μυρίσαμε το γλυκύ έαρ. Καραντίνα, απομόνωση και κραυγές τηλεοπτικών σωφρονιστικών υπαλλήλων. Δεν είχαμε νεκρούς ή κρούσματα από covid – 19. Είχαμε, δολοφονημένη τη λογική, την αλήθεια και την ανθρωπιά. Δεν σας κρύβω, ότι ντράπηκα ακούγοντας τις τελευταίες παραινέσεις των Τσιόδρα και Χαρδαλιά και το μήνυμα του πρωθυπουργού. Όταν η πολιτική σκοπιμότητα πνίγει τόσο πολύ την αλήθεια, τότε όλη η διδασκαλία του Θεανθρώπου αλλά και η φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων με το «παν μέτρον άριστον», διαλύονται.
Κάποιοι, είπαν στον πρωθυπουργό να εμφανιστεί σαν άγιος τροπαιοφόρος που σκοτώνει το δράκο του κορονοϊού. Στην πραγματικότητα, το Πασχαλινό μήνυμά του, ήταν η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που έρχεται την επόμενη μέρα. Τα μέτρα του κου Τσιόδρα, θυμίζουν τους καταιονισμούς με ψυχρό ύδωρ που γίνονταν σε όλες τις ψυχικές ασθένειες, στα ψυχιατρεία του Μεσαίωνα. Θυμίζουν τα ηλεκτροσόκ που γίνονται σε διάφορα βασανιστήρια, προκειμένου να κατασταλεί η αντίσταση του κρατούμενου. Είναι μέθοδος παθητικοποίησης. Με τη συνεργασία, καθοδηγούμενων και αμειβόμενων τηλεοπτικών μέσων, επιστρέφουμε σε εργασιακό μεσαίωνα και σε μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα.
Είναι πραγματικά ασύλληπτο το γεγονός, ότι έχουν παρακαμφθεί και δεν αναφέρονται, οι καθημερινοί θάνατοι από καρκίνο, καρδιοπάθειες, φλεγμονές και τροχαία. Είναι εκπληκτικό, ότι αναφερόμαστε στους θανάτους ή τα κρούσματα του covid-19, χωρίς να αναφέρουμε ότι από παρόμοιους κορονοϊούς είναι περισσότερα τα κρούσματα και περισσότεροι θάνατοι.
Έχει παραμεριστεί η λογική από την πολιτική σκοπιμότητα. Οι άνθρωποι περάσαμε ένα μήνα κλειδωμένοι, εξαφανίστηκαν όλοι οι άλλοι ασθενείς από τα νοσοκομεία. Και όλη η φροντίδα για την τρίτη ηλικία είναι η προστασία από τον covid -19, ενώ οι ηλικιωμένοι στην Ελλάδα υποφέρουν από αναξιοπρεπή διαβίωση.
Να είστε πάντα γεροί και υγιείς. Εκατομμύρια Έλληνες με τεντωμένα τα χέρια θα αναζητήσουν ευθύνες από τον κο Τσιόδρα, τον κο Μόσιαλο, τον κο Σύψα, φυσικά τον κο Μητσοτάκη και όλους αυτούς που τους έστειλαν με παραλογισμό στην ανεργία και στην πείνα. Ας πάμε τώρα, στις αλήθειες και τα ψέματα που λέγονται από καθηγητές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Ας πάμε στα συμφέροντα που επιβάρυναν τη ζωή μας, έφεραν θλίψη, απομόνωση και σε λίγο θα φέρουν οικονομική καταστροφή.
Στη Γαλλία, ο Εμανουέλ Μακρόν επισκέφτηκε μυστικά τον Ντιντιέ Ραούλ και αφού μίλησε μαζί του, επέτρεψε την πλήρη χρήση του συνδυασμού χλωροκίνης – αζυθρομυκίνης σε όλα τα νοσοκομεία της Γαλλίας. Ο Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε το Πεκίνο για αδιαφανείς διορισμούς. Και θέλω να παρακαλέσω τον κο Τσιόδρα να μην παριστάνει τον υπουργό Εξωτερικών, υπερασπιζόμενος το Πεκίνο και τον αδιαφανή και σκοτεινό Πρόεδρο του παγκόσμιου οργανισμού Υγείας.
Την ίδια ώρα, ο νομπελίστας Γάλλος ιολόγος, Λυκ Μοντανιέ, που ανακάλυψε τον ιό του aids το 1982, υποστήριξε ότι ο covid-19 δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί με φυσικό τρόπο. Ο Γάλλος νομπελίστας υποστήριξε, ότι ο νέος κορονοϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο και προοριζόταν για εμβόλιο κατά του AIDS. Ο Μοντανιέ, είπε ότι υπάρχουν ομοιότητες στο γονιδίωμα του covid-19 και του aids αλλά και ομοιότητες με την ελονοσία. Όπως είπε ο Γάλλος, το ατύχημα πρέπει να συνέβη στο εθνικό εργαστήριο βιοασφαλείας στην πόλη Γιουχάν. Το συγκεκριμένο εργαστήριο έχει ειδικευτεί στους κορονοϊούς, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Οι Κινέζοι έπαιζαν με κορονοϊούς, ιούς του aids και τον ιό που μετέφερε ο ανωφελής κώνωψ, δηλαδή την ελονοσία. Έτσι εξηγείται, η αποτελεσματικότητα της χλωροκίνης.
Πρέπει να σημειώσω ότι μέχρι και σήμερα στην Αφρική, στα διάφορα ρεστοράν, βάζουν αλάτι – πιπέρι και νιβοκίνη, που είναι χλωροκίνη και είναι ένα πικρό καρύκευμα.
Τόσο οι Αμερικανοί, όσο και οι Δυτικοί έχουν απόλυτο δίκιο. Η Κίνα θα πρέπει να πληρώσει. Πολύ σύντομα θα κληθεί και η ελληνική κυβέρνηση να πάρει θέση για τα ανοίγματά της και τις σχέσεις της με την Κίνα . Δεν θα σχηματίζονται ουρές πεινασμένων και στην Ελλάδα και ταυτόχρονα θα κερδίζουν εκατομμύρια εκατομμυρίων οι διάφορες COSCO που χρηματίζουν πολιτικούς για να διεισδύουν οικονομικά και πολιτικά στη Δύση.
Στο επόμενο διάστημα η ένταση Δύσης – Ανατολής θα κορυφωθεί με τη Ρωσία να δηλώνει μέχρι στιγμής ουδετερότητα και να λέει ότι είναι αντιπαραγωγική αυτή η συζήτηση για τις ευθύνες της Κίνας.
Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, η πολιτική Τραμπ που θέλει να γυρίσει η παραγωγή προϊόντων από την Κίνα στην Αμερική και στη Δύση είναι απολύτως δικαιολογημένη και επιβεβλημένη.
Είναι ασύλληπτο αυτό που ακούτε και παρακολουθείτε στην καθοδηγούμενη ελληνική τηλεόραση. Με μηδενικά κρούσματα, παρουσιαστές και εικόνα είναι μία συνεχής φλεγόμενη βάτος. Τώρα μάλιστα δεν βρίσκουν ούτε αποθεραπευμένους για να βγουν να πουν την περιπέτειά τους. Οι λοιμωξιολόγοι βαρέθηκαν να κάνουν πασαρέλα και να λένε τα ίδια και τα ίδια, στην κα Κοσιώνη ή στον κο Στραβελάκη, ο οποίος γίνεται αναστενάρης και πυροβατεί πάνω σε κάρβουνα, φωνάζοντας για τον ιερέα παραβάτη που διέφυγε των κανόνων Χαρδαλιά.
Ένα μήνα καραντίνα έχουμε δει όλες τις επαναλήψεις του κου Μουτσινά και έχουμε πήξει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά». Έχουμε μπερδευτεί με τον αγαπητό Σπύρο, γιατί δεν ξέρουμε αν μένει στο σπίτι ή είναι στο πλατό με τις ορχήστρες και τους τραγουδιστές.
Είναι εκπληκτικό το σετ, να βλέπει κάποιος 24ωρες το 24ωρο, Τσιόδρα, Παπαδόπουλο, Χαρδαλιά και Μητσοτάκη. Εδώ τελειώνει η ζωή ή όπως λέγαμε παλιά αντίο ΖΩΗ!!!!
Ελπίζω ο κος Μητσοτάκης να μας απαλλάξει του μαρτυρίου τούτου. Ο μόνος που κέρδισε από την πανδημία ήταν ο Μπέζος και η Amazon που μετέφεραν προϊόντα. Εδώ στην Ελλάδα, καταστράφηκαν όλοι, εκτός από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και τις ανεφοδιαστικές αλυσίδες. Φυσικά άπαντες κάποια στιγμή θα αναρωτηθούν πόσο έφταιξε ο καθηγητής. Ο Μητσοτάκης ήθελε να γίνει γιατρός. Φαίνεται ότι καθηγητής διήγειρε το παλιό ενδιαφέρον του για την ιατρική και του έδωσε λύση να φέρει νέο μνημόνιο και νέες ανισότητες.
πηγή: https://crashonline.gr/synenteukseis-gnwmes/1457366/g-tragkas-den-thymize-se-tipota-to-pascha-itan-atmosfaira-roman-polanski/