Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Ο π.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΟΥΡΛΗΣ στη Χίο με τους πιστούς τις ενορίας του έδωσε ομολογία αποτελεί το καύχημα των Ιερέων μας βίντεο

ΑΙΣΧΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Συνελήφθη ιερέας στη Χίο από τις δυνάμεις ασφαλείας!
Στην σύλληψη του Ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου π. Χριστόφορου Γουρλή προχώρησε η Ασφάλεια Χίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

 https://www.pentapostagma.gr/ekklisia/6935832_synelifthi-iereas-sti-hio-apo-tis-dynameis-asfaleias

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ








Εκκλησία 42

Για πρώτη φορά στην ιστορία! - Το Άγιο Φως θα μεταφερθεί το Μ. Σάββατο μόνο στην Αθήνα - Δεν θα διανεμηθεί στους πιστούς

Ο ίδιος ιερέας την Μεγάλη Παρασκευή κάλεσε σε αντάρτικο του πιστούς. «Εγώ θα κάνω αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδησή μου ως χριστιανού και ως κληρικού. Δεν διώχνω κάποιον από την εκκλησία, όταν ο πιστός θέλει από μόνος του και νοιώθει την ανάγκη να έρθει να προσκυνήσει αυτή τη στιγμή», φαίνεται να λέει προς τους αστυνομικούς έξω από τον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας, σε βίντεο του "Αλήθεια TV".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







Τουρκία, επιτάφιος

''Μπλόκα'' αστυνομικών σε πιστούς, περιφορά του Επιταφίου στην Τουρκία


«Τον νόμο της πολιτείας τον εξέφρασαν δυστυχώς άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καλή σχέση με την εκκλησία, για να μην φθάσω και να πω ότι βάλλουν κατά της εκκλησίας. Έπρεπε οι άγιοι αρχιερείς να υπερασπιστούν την πίστη μας. Κάτι που νομίζω δεν το έπραξαν στην συγκεκριμένη περίπτωση και με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού αφήνουν κάποιους να πολεμούν την Εκκλησία».