Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Χειρότερη όλων των ομάδων –σύμφωνα με την εκτίμηση των Δεσποτάδων– οι πιστοί Χριστιανοί!

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ!





Οι Επίσκοποι κλείνοντας τους Ναούς και στερώντας τον λαό των Θ. Μυστηρίων επί εβδομάδες, αποκάλυψαν στο πανελλήνιο και ανά την υφήλιο, την κάκιστη γνώμη που έχουν για τους πιστούς που ποιμαίνουν.Αντί δηλαδή να ανοίξουν τους Ναούς και να φροντίσουν να καταδείξουν την ωριμότητα, την κατανόηση και πειθαρχία των πιστών, τους εξωθούν σε πράξεις ανεξέλεγκτες. Διακήρυξαν, ουσιαστικά, ότι το χειρότερο κοινό, η πιο απείθαρχη ομάδα, οι πιο κακομαθημένοι άνθρωποι, είναι οι πιστοί που συχνάζουν στους Ναούς που αυτοί διοικούν! Χειρότεροι από τους πελάτες των Σούπερ Μάρκετ, χειρότεροι από τους στρατιωτικούς, χειρότεροι από τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, χειρότεροι από όλες τις ομάδες που έχουν την άδεια να συγκεντρώνονται και να πραγματοποιούν τα καθήκοντά τους.
Τόσο πολύ υποβαθμίζουν και υποτιμούν τους πιστούς οι Έλληνες Δεσποτάδες! Κι αυτό γιατί είναι υποταγμένοι τυφλά στα κελεύσματα και τις αποφάσεις του αρχιαιρεσιάρχη Βαρθολομαίου, όπως απέδειξαν αποδεχόμενοι όλες τις κακόδοξες αποφάσεις του, από τη Κολυμπάρια Σύνοδο έως το Ουκρανικό σχίσμα.Και δυστυχώς ο πιστός Λαός, πάλι θα σπεύσει μετά την κρίση να τους προσκυνήσει και να συμπορευθεί στο δρόμο που οδηγεί στην κατάλυση της Ορθοδοξίας δια της Δεσποτοκρατίας!
Όσοι πιστοί, πρέπει να συνειδητοποιήσετε πιά, ότι ο μόνος δρόμος είναι η απομάκρυνση από τέτοιους «μισθωτούς» ποιμένες, εκτός αν μετανοήσουν και αποκηρύξουν την μισητή στο Θεό Δεσποτοκρατία και τον Οικουμενισμό!
Π.Σ.https://eugenikos.blogspot.com/2020/04/blog-post_136.html