Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Μητσοτάκης – ο αχυράνθρωπος του Γκέιτς.




σ.σ. Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε τον Μητσοτάκη να επαναλαμβάνει όσα λέει και ο Γκέιτς. Διότι αυτά που επιβάλλει η παγκόσμια ελήτ θα πρέπει να φαίνεται ότι είναι αιτήματα των «εκλεγμένων» (τρόπος του λέγειν) κυβερνήσεων.


Συνοπτικά, τί είπε;

Ότι ασφαλείς θα είμαστε μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο. (Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ασφαλείς θα είμαστε μόνο όταν όλοι αυτοί οι μανιακοί μισάνθρωποι και οι άχρηστοι εντολοδόχοι πάρουν τον μπούλο.)
Ότι το εμβόλιο θα πρέπει να διανεμηθεί «δίκαια»! σε όλη την ανθρωπότητα και να μην έχουν «μονοπωλιακή πρόσβαση»! σε αυτό μόνο ορισμένες χώρες. (Εδώ βάζει την ιδέα της δικαιοσύνης και του μονοπωλίου για να παρουσιάσει το εμβόλιο σαν κάτι το ελκυστικό και το ασφαλές, που θα τρέξουν όλοι να το πάρουν αλλά ενδέχεται μόνο κάποιοι «εκλεκτοί» να το αποκτήσουν στο τέλος. Και το κάνει αυτό για να δημιουργήσει την εντύπωση στους Έλληνες ότι όταν η Ελλάδα αγοράσει το εμβόλιο, οι Έλληνες θα πρέπει να νοιώθουν προνομιούχοι και να τρέξουν να εμβολιαστούν).
Ότι η Μελίντα Γκέιτς είπε πως «η ασφάλεια του ενός είναι η ασφάλεια όλων». (Ποιά είναι όμως η Μελίντα Γκέτς; Είναι κάποια ιατρός παγκοσμίου αναγνωρίσεως; Όχι. Όπως λέει και το σύντομο βιογραφικό της εδώ, πτυχίο στους υπολογιστές, στα οικονομικά και στις επιχειρήσεις έχει, αλλά επειδή είναι η σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς ο οποίος έχει αγοράσει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου και του Μητσοτάκη, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τις βλακείες της. Το σημαντικό όμως το αφήνω για το τέλος. Η Μελίντα Γκέιτς είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.)


-https://www.youtube.com/watch?v=VOOcIX8u6ts&feature=emb_logo