Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Για κατήχηση επισκεφτήκαν οι ύπατοι της μασονοκρατούμενης οργάνωσης των AHEPA (ΑΧΕΠΑ) τον Ιερόθεο Βλάχο στη Ναύπακτο και κατά το παρελθόν τον Ιερώνυμο στη Λάρισα ;;;


 Ὕπατοι τῆς ΑΧΕΠΑ εἰς τὸν Σεβ. Ναυπάκτου

Μετέβησαν διὰ κατήχησιν ἢ μήπως διὰ προβολήν; Ὡς ἐπληροφορήθημεν ἀπὸ τὴν ἱστοσελίδα «ahepahellas.org» τῆς 18ης Ἀπριλίου 2022:

«Ἐπίσκεψη πραγματοποιήθηκε ἀπὸ τὸν Ὕπατο Κυβερνήτη τῆς AHEPA κ. Jimmy Kokotas στὴ Ναύπακτο, μὲ τὴ συν­οδεία τοῦ Κυβερνήτη Ἑλλάδος, κ. Κώστα Βαρσάμη καὶ τοῦ Ὕπατου Κυβερνήτη Εὐρώπης κ. Μητρόπουλο Ἰωάννη.

Ὁ κ. Κόκκοτας ποὺ ἕλκει τὴν καταγωγή του ἀπὸ τὴν περιοχή, συναντήθηκε μὲ τὸ Δ.Σ καὶ μέλη τοῦ Τμήματος «AHEPA Lepanto 1571» καὶ ἐνημερώθηκε γιὰ τὸ σχεδιασμὸ τῆς δράσης τους τὸ ἔτος ποὺ διανύουμε. Ἐν συνεχείᾳ ἀπὸ κοινοῦ ἐπισκέφθηκαν τὸ Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου καὶ Ἁγίου Βλασίου κ. Ἱερόθεο.

Στὴ συνάντηση συζητήθηκαν καὶ ἐκτέθηκαν ἐπίκαιρα θέματα ποὺ ἀφοροῦν τὸν Ἑλληνισμὸ καθὼς καὶ τοῦ πολύτιμου ρόλου τῆς Ἐκκλησίας διαχρονικά. Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου καὶ Ἁγίου Βλασίου κ. Ἱερόθεος ἔδειξε ἰδιαίτερο ἐνδιαφέρον καὶ ἐνημερώθηκε γιὰ τὴ δράση τῆς AHEPA παγκοσμίως, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὰ μελλοντικά της σχέδια. Τέλος συμφωνήθηκε ἡ συνάντηση νὰ ἐπαναληφθεῖ».

Σχόλιον τοῦ ἱστολογίου «Τὰς θύρας»

«Νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι γιὰ τὴν Ἐκκλησία «ἐνδιαφερόταν» καὶ ὁ Πάιατ, ὁ ὁποῖος συναντήθηκε μὲ τὸν Μητροπολίτη Ναυπάκτου καὶ μὲ ἄλλους Μητροπολίτες. Τὸ τί ἀκολούθησε μετὰ τὸ ξέρουμε!

Γιὰ τὶς σχέσεις τοῦ Τάγματος ΑΧΕΠΑ μὲ τὴν μασονία διαβάστε τὸ ἄρθρο στὸν «Ὀρθόδοξο Τύπο» μὲ τίτλο «Τεκτονικὸς Σεισμός, ἡ ΑΧΕΠΑ Ἀποκαλύπτεται».

Ὁ Jimmy Kokotas ἐκλέχθηκε στὴ θέση τοῦ Ὕπατου Κυβερνήτη στὴν 99η Ἐτήσια Συνέλευση ποὺ ἔλαβε χώρα στὴν Ἀθήνα τὸ 2021. Ὁρκίστηκε νὰ τηρεῖ τὸ Σύνταγμα τῆς Ἀμερικῆς καὶ τοὺς νόμους ποὺ ἀπορρέουν ἀπὸ αὐτὸ καὶ ὁρκίζεται νὰ τηρεῖ τὸ Σύνταγμα καὶ τοὺς Κανονισμοὺς τοῦ Τάγματος ΑΧΕΠΑ…

Ἡ Ἀμερικὴ «βλέπει μπρο­στὰ» καὶ προχωράει ἕνα βῆμα παραπέρα, γιὰ νὰ ἐμποτίσει τὶς ἰδέες της στὴν βάση τοῦ ἐνεργοῦ Ἑλληνισμοῦ καὶ νὰ δημιουργήσει «αὐτόματους» βραχίονες μέσα στὴν Ἑλληνικὴ κοινωνία ποὺ θὰ στηρίζουν ἀνὰ πᾶσα στιγμὴ τὰ συμφέροντά της καὶ τὶς πολιτικές της (ὅπως ἔχει ὁρκιστεῖ ὁ πρόεδρος τοῦ Τάγματος). Μιλᾶμε γιὰ κανονικὴ ἀποικία μὲ τὴν συνδρομὴ ἀκαλλιέργητων Ἑλληνόφωνων ποὺ κυνηγοῦν τὰ ἐφήμερα καὶ τὶς δῆθεν ἐπιτυχίες.

Εἶναι ἀξιοσημείωτο τὸ κοινὸ στοιχεῖο τῆς «ἀλτρουιστικῆς» βιτρίνας τοῦ τάγματος ΑΧΕΠΑ μὲ ἄλλες ὁμάδες, ὅπως μὲ τοὺς μασόνους, μὲ τοὺς αἱρετικοὺς ἱεραπόστολους τῶν αὐτοκρατοριῶν στὶς ἀποικίες τους. Πίσω ἀπὸ μία «καλὴ βιτρίνα», γιατί ὄχι καὶ τὶς ἀλτρουιστικὲς διαθέσεις ὁρισμένων ἀδαῶν, κρύβονται σχεδὸν πάντα τὰ σκοτεινὰ συμφέροντα μίας αὐτοκρατορίας, μίας ὑπερδύναμης, σήμερα θὰ λέγαμε καὶ μίας νεοταξικῆς διεθνιστικῆς ἐλίτ.

Ἕνας Μητροπολίτης τί σχέση ἔχει μὲ ὅλα αὐτά; Ρητορικὸ τὸ ἐρώτημα. Ὁ Θεὸς νὰ βάλει τὸ χέρι Του καὶ νὰ διαλύσει τὰ σχέδιά τους».

Οἱ Ὕπατοι τῆς ΑΧΕΠΑ εἰς τὸν Σεβ. Ναυπάκτου - Ορθόδοξος Τύπος (orthodoxostypos.gr)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ :


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ AHEPA HELLAS ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (26/11/2018) https://imlarisis.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-ahepa-hellas-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%ce%b5%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84/

 (Δημοσίευμα από το ιστολόγιο της Μητροπόλεως Λαρίσης)

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, ο Κυβερνήτης της AHEPA Hellas, κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μετέβει στη Λάρισα και με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας του τοπικού Τμήματος της AHEPA επισκέφτηκε στο Επισκοπείο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο. Ο κ. Κεφαλίδης ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο υγεία και δύναμη στα νέα του υψηλα καθήκοντα, καθώς επίσης καλή και καρποφόρα ποιμαντορία της τοπικής Εκκλησίας και του ποιμνίου της Λάρισας. 




================================================
Επίσκεψη του Ύπατου Κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ στη Ναύπακτο. (με σχόλιο)

 

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον Ύπατο Κυβερνήτη της AHEPA κ. Jimmy Kokotas στη Ναύπακτο, με τη συνοδεία του Κυβερνήτη Ελλάδος, κ. Κώστα Βαρσάμη και του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Μητρόπουλο Ιωάννη.

Ο κ. Κόκκοτας που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή, συναντήθηκε με το Δ.Σ και μέλη του tμήματος «AHEPA Lepanto 1571” και ενημερώθηκε για το σχεδιασμό της δράσης τους το έτος που διανύουμε. Εν συνεχεία από κοινού επισκέφθηκαν το σεβασμιώτατο μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και εκτέθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό καθώς και του πολύτιμου ρόλου της εκκλησίας διαχρονικά. Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενημερώθηκε για τη δράση της AHEPA παγκοσμίως αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια. Τέλος συμφωνήθηκε η συνάντηση να επαναληφθεί.

ΠΗΓΗ: ahepahellas.org


ΣΧΟΛΙΟ

*Να υπενθυμίσω ότι για την Εκκλησία «ενδιαφερόταν» και ο Πάιατ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και με άλλους Μητροπολίτες. Το τί ακολούθησε μετά το ξέρουμε!

*Για τις σχέσεις του Τάγματος ΑΧΕΠΑ με την μασονία διαβάστε εδώ άρθρο στον Ορθόδοξο Τύπο με τίτλο «Τεκτονικός Σεισμός η ΑΧΕΠΑ Αποκαλύπτεται».

*Ο Jimmy Kokotas εκλέχθηκε στη θέση του Ύπατου Κυβερνήτη στην 99η Ετήσια Συνέλευση που έλαβε χώρα στην Αθήνα το 2021. Στο βίντεο ΕΔΩ [από το 9:58 και πέρα] ορκίζεται να τηρεί το Σύνταγμα της Αμερικής και τους νόμους που απορρέουν από αυτό και ορκίζεται να τηρεί το Σύνταγμα και τους Κανονισμούς του Τάγματος ΑΧΕΠΑ.

*Η προσκεκλημένη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε ΑΥΤΟ το βίντεο [από το 3:00 και μετά] φανερώνει το «ήθος» του Τάγματος και μας δίνει μία ιδέα για τους σκοπούς του (κατά το δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι).

*Ο Jimmy Kokotas συναντήθηκε το 2021 και με τον Ελπιδοφθόρο στην Αμερική.

*Ο Jimmy Kokotas επισκέφθηκε και τον Βόλο το 2021. Αξίζει να διαβαστεί το παρακάτω μικρό απόσπασμα για να πάρουμε μία ιδέα πώς εξαπλώνεται επικίνδυνα αυτό το αμερικανικών συμφερόντων Τάγμα στην Ελλάδα, έχοντας ως βιτρίνα τον «ανθρωπισμό» και «θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό», όπως π.χ. τα μάρμαρα του Παρθενώνα τα οποία εννοείται δεν πρόκειται ποτέ να επιστραφούν για να έχουν κάτι να λένε.

«Eπίσκεψη του ύπατου προέδρου της ΑΧΕΠΑ Jimmy Kokotas από την Ουάσιγκτον, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στον Βόλο, παρουσία του κυβερνήτη Ευρώπης Ιωάννη Μητρόπουλου, του κυβερνήτη Ελλάδος Βαρσάμη Κωνσταντίνου και πλήθος αξιωματούχων της περιφέρειας Ελλάδος.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης και φιλοξενίας του υπάτου προέδρου και της αντιπροσωπείας της ΑΧΕΠΑ στο Βόλο περιελάμβανε γεύμα εργασίας στο γνωστό τσιπουράδικο της πόλης «Μπόκος» και στη συνέχεια κοπή πίτας και ορκωμοσία νέων μελών, παρουσία των μελών του τοπικού τμήματος του Βόλου HJ-13 Aργοναύτες, του τμήματος της Λάρισας HJ-26, του τμήματος της Λαμίας HJ-42 και του τμήματος Βελεστίνου HJ-48.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Valis Resort, στην Αγριά Βόλου. Ταυτόχρονα με την κοπή πίτας, έγινε ορκωμοσία νέων μελών του τοπικού τμήματος αλλά και άλλων Τμημάτων της ΑΧΕΠΑ από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Η ορκωμοσία των νέων μελών της Οργάνωσης πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα, με τη ενεργό συμμετοχή σ’ αυτή των εκλεκτών υψηλών επισκεπτών, καθώς πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο κατά την οποία, τόσο το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες με έδρα τον Βόλο, όσο και συνολικά, η ΑΧΕΠΑ, «μεγαλώνει καθημερινά και ενισχύεται καταλαμβάνοντας όλο και πιο περίοπτη θέση, τόσο σε τοπικό, αλλά σε παγκόσμιο, πια, επίπεδο, για την προώθηση των θεμάτων του Ελληνισμού και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Ειδικότερα, για το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες, η προσθήκη των νεών μελών εγγυάται την συνέχιση της δυναμικής και συνεχούς παρουσίας του στα δρώμενα του Βόλου για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Σημειώνεται ότι το Τμήμα έχει στις τάξεις του μέλη από όλες τις κοινωνικές τάξεις, θέσεις ευθύνης και επαγγελματικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, στοιχείο που διασφαλίζει άμεσες και καίριες κοινωνικές παρεμβάσεις προς όφελος όλων των κοινωνικών ομάδων της περιοχής» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση τα νέα μέλη του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον ίδιο τον ύπατο πρόεδρο τις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν την Οργάνωση και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι, για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την ΑΧΕΠΑ σε όλο τον κόσμο για την υπεράσπιση της χώρας και του Ελληνισμού. Παράλληλα, τους έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουν παλιότερα μέλη της Οργάνωσης, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα αδελφοσύνης που κυριαρχεί ανάμεσα στα μέλη.

Η Αμερική «βλέπει μπροστά» και προχωράει ένα βήμα παραπέρα για να εμποτίσει τις ιδέες της στην βάση του ενεργού Ελληνισμού και να δημιουργήσει «αυτόματους» βραχίονες μέσα στην Ελληνική κοινωνία που θα στηρίζουν ανά πάσα στιγμή τα συμφέροντα της και τις πολιτικές της (όπως έχει ορκιστεί ο πρόεδρος του Τάγματος). Μιλάμε για κανονική αποικία με την συνδρομή ακαλλιέργητων Ελληνόφωνων που κυνηγούν τα εφήμερα και τις δήθεν επιτυχίες.

Είναι αξιοσημείωτο το κοινό στοιχείο της «αλτρουιστικής» βιτρίνας του τάγματος ΑΧΕΠΑ με άλλες ομάδες όπως με τους μασόνους, με τους αιρετικούς ιεραπόστολους των αυτοκρατοριών στις αποικίες τους. Πίσω από μια «καλή βιτρίνα», γιατί όχι και τις αλτρουιστικές διαθέσεις ορισμένων αδαών, κρύβονται σχεδόν πάντα τα σκοτεινά συμφέροντα μιας αυτοκρατορίας, μιας υπερδύναμης, σήμερα θα λέγαμε και μιας νεοταξικής διεθνιστικής ελίτ.

Ένας Μητροπολίτης τί σχέση έχει με όλα αυτά;

Ρητορικό το ερώτημα.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να διαλύσει τα σχέδιά τους.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ