Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Οι υγειονομικοί σε αναστολή με ηρωικό φρόνιμα τολμούν να διαμαρτυρηθούν στην φιέστα μπολιασμένων του ΑΠΘ προς τιμήν του λυμεώνα* προέδρου της Pfizer Εβραίου Άλμπερτ Μπουρλά (βίντεο)

Είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της μεγαλο-φαρμακοβιομηχανίας Pfizer, ο Εβραίος Άλμπερτ Μπουρλά, είναι ένας χωρίς καμία διάκριση στην ειδικότητά του κτηνίατρος, αντί να είναι ένας διακεκριμένος ιατρός εξειδικευμένος στην φαρμακολογία και έρευνα;;;

Οι υγειονομικοί σε αναστολή με ηρωικό φρόνιμα τολμούν να διαμαρτυρηθούν στην φιέστα μπολιασμένων του ΑΠΘ προς τιμήν του λυμεώνα* προέδρου της Pfizer Εβραίου Άλμπερτ Μπουρλά και ζητούν εξηγήσεις για τους θανάτους από τα μπόλια του.

   Η διαμαρτυρία των υγειονομικών εκδηλώθηκε κατά την τελετή αναγόρευσης του Άλμπερτ Μπουρλά σε επίτιμο πρόεδρο του συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ, στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

  Μπράβοι και ασφαλίτες και οι προσκυνημένοι θαμώνες της υγειονομικής δικτατορίας έβγαλαν έξω τους αγωνιστές υγειονομικούς, γιατί δεν αντέχουν τον έλεγχο από την ατρόμητη παρουσία τους. (βίντεο). 

   Αν κύριε πρύτανη, και βολεμένοι χειροκροτητές της υγειονομικής δικτατορίας, είχαν εισβάλει στην αίθουσα του ΑΠΘ όπου ήσασταν συγκεντρωμένοι, προς τιμήν του προέδρου της Pfizer Εβραίου Άλμπερτ Μπουρλά, τα εργαλεία του συστήματος, δηλαδή οι αναρχικοί που λυμαίνονται το πανεπιστήμιο, είναι αποδεδειγμένο ότι οι αρμόδιοι θα ποιούσαν την νήσσαν και θα τους ακούγατε με προσοχή και δέος. Θα τολμούσε αυτός ο θίασος να τους αποδοκιμάσει και να τους φερθεί βίαια, όπως φέρθηκε στους γενναίους αυτούς υγειονομικούς, που διώκονται  από τους φθονερούς Μητσοτάκη και Πλεύρη και από την αδιαφορία των βολεμένων υγειονομικών;;;

   Τώρα οι υγειονομικοί που αντιδρούν στα σχέδια της Νέας Τάξης, είναι απόβλητοι και χρησιμοποιείτε τους μπράβους του Άλμπερτ Μπουρλά και τους ασφαλίτες, για να διασώσετε το διάτρητο κύρος σας.

   Ο όχλος, τα  τρωκτικά πιόνια  της αίθουσας του ΑΠΘ, έδειξαν τα ανθρωποφάγα αισθήματά τους στην έμπονη, ειρηνική και κόσμια διαμαρτυρία των υγειονομικών σε αναστολή. 

22/5/22 - Αιφνιδίασαν τον Μπουρλά οι απεργοί πείνας στην τελετή βράβευσης του στην ΑΠΘ Θεσσαλονίκης

 Η κατάλληλη στιγμή που βρήκανε όντας ακροβολισμένοι, οι απεργοί πείνας δώσαμε ένα ακόμα μάθημα.

 Δηλώσεις Α. Μπουρλά στο ΑΠΘ - YouTube


Συγκεκριμένα, οι υγειονομικοί σε αναστολή έκαναν παρέμβαση, ζητώντας να μάθουν για τις παρενέργειες του εμβολίου, ενώ φώναξαν πως εδώ και πολλούς μήνες έχουν μηδενικό εισόδημα και ζήτησαν χαρακτηριστικά «ο κ. Μπουρλά να μας πει ένα γιατί».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της 74ης επετείου από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και συνδιοργανώθηκε με τον Σύνδεσμο Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ και την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, κατά την οποία ο δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, Πρόεδρος και CEO της Pfizer, αναγορεύτηκε ως επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου.

Προσέξτε τα πρόσωπα που συμμετείχανγιατροί, μασόνοι, τρωκτικά πολυτελείας, χειροκροτητές του συστήματος και της Pfizer ... πολλά θα καταλάβετε...

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Δαυίδ Σαλτιέλ, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, Γιάννα Παναγοπούλου, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, Ηλίας Καμπελής, και ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Σημαντική, επίσης, ήταν και η παρουσία των διπλωματών, που υπηρετούν στην πόλη, όπως της γενικής προξένου των ΗΠΑ Elizabeth Lee. και ο  Χρήστος Κέλλας βουλευτής ΝΔ Λάρισας

Απο την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η εθνική μαινάδα,  η επίτιμη πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ (σ.σ. είχε αναγορευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο) και πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδας 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου

Στην αξιοσημείωτη ανάπτυξη που γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ σε όλους τους τομείς εν μέσω παγκόσμιας αστάθειας στάθηκε η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ, Γιάννα Παναγοπούλου

 Η κ. Παναγοπούλου έδωσε στον κ. Μπουρλά ένα αντίγραφο από το έργο “Ομπρέλες” του Ζογγολόπουλου που κοσμεί το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης και αποτελεί σήμα- κατατεθέν του, ενώ ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣΕ) και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ (και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης) τού έδωσε ένα αντίγραφο (βάσει σχεδίου) του Μουσείου Ολοκαυτώματος που αναμένεται να ανεγερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα, στον χαιρετισμό του, ο κ. Σαλτιέλ είχε αναφερθεί -μεταξύ άλλων- στην απόφαση του Άλμπερτ Μπουρλά να παραχωρήσει το χρηματικό έπαθλο του Genesis Prize, του επονομαζόμενου Νόμπελ του Ισραήλ, για να στηρίξει πρωτοβουλίες όπως το εμβληματικό Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδας.

Χαιρετισμοί

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η δρ. Γιάννα Παναγοπούλου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, τ. Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ο Δαυίδ Σαλτιέλ, Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας, της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και του Μουσείου Ολοκαυτώματος Ελλάδος, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Λίνα Παπαδάκη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου και η πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης Γερακίνα Μπισμπινά, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δαυίδ Σαλτιέλ.

Μπουρλά: Υπέρτατη αξία η διάκριση από τη χώρα μου


Βίντεο :

22/5/22 - Αιφνιδίασαν τον Μπουρλά οι απεργοί πείνας στην τελετή βράβευσης του στην ΑΠΘ Θεσσαλονίκης

22/5/22

 Η κατάλληλη στιγμή που βρήκανε όντας ακροβολισμένοι, οι απεργοί πείνας δώσαμε ένα ακόμα μάθημα.

λυμεώνας ο [limeónas] Ο2 : (λόγ.) αυτός που προξενεί εκτεταμένες καταστροφές, που εκμεταλλεύεται κτ. στυγνά και αδίστακτα ως την τελική καταστροφή: Λυμεώνες της πατρίδας / του δημόσιου χρήματος.

     Οι υγειονομικοι σε αναστολη 9 μηνες άμισθοι αγωνιζονται & για ολους τους ελληνες, για την ελευθερια, για τα παιδια μας. εδω υπουργειο υγειας...εδω υπουργειο υγειας...ειμαστε ολοι υγειονομικοι.αγωνιζομαστε μερα & νυχτα για ελευθερια & δωρεαν δημόσια υγεια. έκκληση για συμπαρασταση & αλληλεγγυη.στηριξτε μας με την παρουσια σας. ειμαστε 24ωρες το 24ωρο εξω απο το υπουργειο υγειας μερα & νυχτα- αριστοτελους 17 αθηνα-με το μετρό : σταση ομόνοια , περίπου 7 λεπτά περπάτημα.

   Σας μιλούν οι ελεύθεροι αγωνιζομένοι υγειονομικοι που από 14-2-22 βρίσκονται έξω από το υπουργείο, υγειονομικοί από αλεξανδρούπολη εως κρήτη, σε μια ύστατη προσπάθεια αφύπνισης της κοινωνίας και κιητοποίησης ενάντια στο καθεστώς της υγειονομικής χούντας. είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν....με βάρδιες.

   Θέλουμε συμπαράσταση! από το βήμα του υπουργείου καθημερινά καταγγέλουμε το καθεστώς. όσο μια χούφτα ανθρώπων αντιστέκεται, δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. ότι υπάρχει εναλλακτική στο αδιέξοδο που μας σπρώξανε.

   Σπαστε το φοβο και τη σιωπη και υποστηριξτε μας! υγειονομικοι κατα της υποχρεωτικοτητας - 8000 υγειονομικοι πανελλαδικως σε αναστολη εδω και 9 μηνες χωρις μισθο και χωρις την δυνατοτητα αλλης εργασιας. σε αναστολη 9 μηνες τωρα χωρις μισθο & ουτε 1 € -υγειονομικοι κατα της υποχρεωτικοτητας.

    Δεν υποχωρουμε αν δεν δικαιοθουμε. 8000 υγειονομικων εν αναστολη φυλανε θερμοπυλες. αν ειχαν υποχωρησει οι υγειονομικοι εν αναστολη, η υποχρεωτικοτητα θα ειχε επιβληθει στα στρατευματα, στην εκπαιδευση, στην αστυνομια, στις επιχειρησεις αδιακριτως! οι υγειονομικοι εκδιωχθηκαν με αναστολη απο δημοσιο και ιδιωτικο τομεα. αναστολη για τους υγειονομικους βασει κ.υ.α. 2021 σημαινει (περιπου 20.000 ενηλικες & παιδια οικογενειων) εχουν μηδεν μισθο.

     Απολυτη απαγορευση να εργαστουν σε οποιαδηποτε δουλεια (οπουδεηποτε) δημοσια ή ιδιωτικα. χωρις φαρμακευτικη καλυψη οι ιδιοι & τα παιδια τους.. ''εις θανατον" (παντελης στερηση δικαιωματος εργασιας οπουδηποτε). η αναστολη ταπεινωσε χιλιαδες υγειονομικους υπαλληλους, επιστημονες κι αγωνιστες της υγειας..στην πλειοψηφια τους, υψηλης καταρτισης εργατες της επιδημιας που αγωνιστηκαν μεχρι εξοντωσης για την επιδημια, εργαζομενοι σκληρα, μελετωντας,στερουμενοι τις αγκαλιες των παιδιων & αγαπημενων τους. 8000 υγειονομικοι 9 μηνες τωρα εξακολουθουν υπο διωγμον.

 

    Οι λογοι που αντιστεκονται : για την ελευθερια, την δημοκρατια, το συνταγμα, την δικαιοσυνη και την επιστροφη μας στην εργασια μας, στα νοσοκομεια μας. με τις αναστολες μας χανονται ανθρωπινες ζωες στα νοσοκομεια..αν υποχωρησουν οι υγειονομικοι, η υποχρεωτικοτητα θα απλωθει παντου. σταθειτε πλαϊ μας, στον δικαιο αγωνα μας.

 ========================================================

Αλ.Μπουρλά στο ΑΠΘ: Ζούμε σε περίοδο επιστημονικής αναγέννησης- Κόμβος καινοτομίας η Θεσσαλονίκη (βίντεο) (makthes.gr)

Δηλώσεις Α. Μπουρλά στο ΑΠΘ - YouTube

THESSTODAY.GR - Παρέμβαση ανεμβολίαστων υγειονομικών σε αναστολή στη βράβευση Μπουρλά - YouTube

(6572) Η αναμνηστική πλακέτα στον Άλμπερτ Μπουρλά - YouTube

Α. Μπουρλά από Θεσσαλονίκη: «Καμιά διάκριση δεν μπορεί να συγκριθεί μ’ αυτήν που προέρχεται από την πατρίδα και την πόλη σου» (pics&vids) Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς

Ο Χρήστος Κέλλας με τον CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά ⋆ TirnavosPress

Πηγή: https://www.voria.gr/index.php/article/thessaloniki-ntou-igionomikon-stin-ekdilosi-me-mpourla-fotovid