Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Είμαι σίγουρος ότι οι άδειες των εμβολίων δε θα ανανεωθούν. Διότι πλέον οι θάνατοι που σχετίζονται χρονικά με το εμβόλιο, είναι πάρα-πάρα πολλοί.


«Σε έναν συνεχή εμβολιασμό, φτάνουμε σε ένα ταβάνι, που τα σχετικά με την ανοσία γονίδια, μπορούν να δουλέψουν» δήλωσε στον Focus FM και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη, ο μοριακός βιολόγος Σάκης Καλογερίδης.

«Αυτό το παραλληλίζω με τον μυϊκό κάματο. Όπως όταν ανεβάζουμε την ένταση της άσκησης και κάποια στιγμή “κολλάει” ο μυς, γιατί έχει κουραστεί. (…) Η μελέτη για τις άδειες των εμβολίων που θα γίνει το 2023 , είμαι σίγουρος ότι δεν θα ανανεωθεί. Διότι πλέον οι θάνατοι που σχετίζονται χρονικά με το εμβόλιο ένα πάρα-πάρα πολλοί» σημείωσε.

Αναφορικά με τους αιφνίδιους θανάτους ο κος Καλογερίδης ανέφερε ότι σε παλαιότερες εκπομπές, είχε ειπωθεί ότι “σύντομα θα βλέπαμε πολλά ανάλογα περιστατικά”.

“Τις περισσότερες φορές ο αιφνίδιος θάνατος είναι αποτέλεσμα ανακοπής. Τώρα, πώς δημιουργείται αυτή η ιστορία, είναι ένα πολύπλοκο θέμα και θα πρέπει να έχουμε μπροστά μας, ιατροδικαστικές αποφάσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συνδέονται με τον εμβολιασμό, αλλά διαβάζοντας διάφορα άρθρα και έρευνες, βλέπω τελικά ότι υπάρχει μεγάλος συσχετισμός”, ανέφερε.

Ο κος Καλογερίδης, εξήγησε και τη λειτουργία των MicroRNAs. “Πρόκειται για μικρά μόρια που ασχολούνται με πολλά πράγματα. Ασχολούνται και με το να ρυθμίζουν όλο το δίκτυο της μεταφοράς των σημάτων μέσα στα κύτταρα, όλο το δίκτυο που έχει σχέση με την κυτταρική αύξηση. Παίζουν και το ρόλο του μοριακού διακόπτη στα λεγόμενα ογκογονίδια. Κυκλοφορούν λοιπόν και μεταφέρονται όπως φαίνεται σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές και μπορεί να επηρεάσουν πάρα πολλά πράγματα, ακόμη και το νευρικό σύστημα, ή το καρδιαγγειακό”, είπε.

Ο κος Καλογερίδης ανέφερε και πρόσφατη απόφαση ιταλικού δικαστηρίου που δικαιώνει έναν υγειονομικό που βρίσκεται σε αναστολή: “Αποφασίστηκε να του επιστραφούν οι μισθοί. Στην απόφαση τόνισαν το παράλογο της υποχρεωτικότητας και τη ματαιότητα της πρόληψης της μόλυνσης, καθώς δεν αποτελεί πλέον εγγύηση το εμβόλιο με βάση τα δεδομένα, άρα είναι ίσο με το μηδέν”.

focusfm.gr

Είμαι σίγουρος ότι οι άδειες των εμβολίων δε θα ανανεωθούν. Διότι πλέον οι θάνατοι που σχετίζονται χρονικά με το εμβόλιο, ένα πάρα-πάρα πολλοί. - Ορθόδοξος Τύπος (orthodoxostypos.gr)