Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Δημήτρης Γάκης ” Μελέτη του Ισραήλ επιβεβαιώνει αυτό που βλέπουμε γύρω μας. Αύξηση των καρδιαγγειακών επεισοδίων, κατά 55% “



“Η “ευλογιά των πιθήκων”, έχει κοινά με την ευλογιά που γνωρίζουμε και η οποία για τον άνθρωπο έχει εξαλειφθεί” επεσήμανε στον Focus Fm 103,5 και το Στέφανο Δαμιανίδη ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημητρης Γάκης.

“Τα πρώτα κρούσματα εμφανίστηκαν στην Αγγλία. Δε μεταδίδεται, τουλάχιστον όχι όσο η κανονική ευλογιά, που θα ήταν εφιάλτης εάν είχε επανεμφανιστεί στον κόσμο. Διότι έχει τεράστιο ποσοστό θνητότητας αυτή η νόσος και διαδράμει ταχύτατα. Αυτή η ευλογιά των πιθήκων, μεταδίδεται από άμεση επαφή, κυρίως σε ομοφυλόφιλους άνδρες. Είναι μία συρροή κρουσμάτων, χρειάζεται προσοχή”.

Ο κος Γάκης ανέφερε ότι, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το ποσοστό των εμβολιασμένων στις εντατικές μονάδες θεραπείας ξεπερνά πλέον εκείνο των ανεμβολίαστων, υποστηρίζοντας ότι αυτό το ποσοστό είναι στην πραγματικότητα κατά πολύ μικρότερο καθώς στους ανεμβολιαστους, προσμετρούνται και οι εμβολιασμένοι με 1 δόση.

“Τους προσθέτουν γιατί είναι επιστημονικά σωστό; Όχι δεν είναι. Ή είσαι εμβολιασμένος με 1, 2 ή 3 δόσεις, ή είσαι ανεμβολίαστος. Προβλέπω ότι το ποσοστό θα πέσει ακόμα χαμηλότερα, 5-10%”.

Ο κος Γάκης σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού υγείας που αμφισβήτησε τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την αύξηση των θανάτων από όλα τα αίτια.

” Δεν είναι μόνο τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Έχουμε ξεκάθαρη μελέτη που αφορά νέα άτομα από 16 έως 40 ετών του Ισραήλ, που δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας. Το twitter την έχει κόψει, νομίζω και το Facebook . Αυτή η μελέτη κάνει λόγο για 55% αύξηση καρδιαγγειακών επεισοδίων. Η μελέτη είναι πάρα πολύ σοβαρή και επιβεβαιώνει αυτό που βλέπουμε γύρω μας”.

Ακούστε εδώ:



focusfm.gr