Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Οι ‘’ευχές’’ την εποχή του κορονοϊού/ Κωνσταντίνου Βαθιώτη


Αφού πάλι θέλετε να γράψετε ένα “Χρόνια πολλά”, χωρίς να αντιλαμβάνεστε ότι, στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο της εποχής κορωνοϊού, αυτή η ευχή αποτελεί κατάρα, δεδομένου ότι το να ζει κανείς υπό συνθήκες παγκόσμιας δικτατορίας ανάμεσα σε πουλημένους (πρωτίστως γιατρούς, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόρους, δημοσιογράφους, μητροπολίτες κ.λπ.) και πλανεμένους πολίτες είναι ένα βασανιστήριο, ορίστε: κάντε το εδώ. Ξεχαρμανιάστε ελεύθερα με τυπικές και προπάντων υβριδικές καταρο-ευχές, π.χ. χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία κ.λπ.

Στην εποχή του πρωτοφανούς ολοκληρωτισμού και, ταυτοχρόνως, της σχεδιαζόμενης αμετάκλητης ψηφιακής τυραννίας, δεν είναι ώρα για εορτασμούς, αλλά για ηρωικές αυτοθυσίες.

Αλίμονο στη χώρα που δεν έχει ήρωες!

Αλίμονο στη χώρα που έχει ανάγκη από ήρωες!

Αλίμονο στη χώρα που έχει εν αφθονία ρομποτοποιημένους πολίτες οι οποίοι διστάζουν να χαλάσουν τον εκμαθημένο ρυθμό τους!

Απελευθερωθείτε από τα δεσμά του πλατωνικού σπηλαίου σας!

Σταματήστε να επαναλαμβάνετε ό,τι κάνατε καθημερινά επί δεκαετίες και ανοίξτε καλά τα μάτια σας για να αντικρίσετε το τέρας που έχει γαντζωθεί στο μυαλό και στην ψυχή σας εδώ και τρία χρόνια!

Τρία χρόνια έξυπνης δικτατορίας και δεν αλλάζετε μυαλά!

Ή μάλλον όχι: Αλλάζετε μυαλά, αλλά μόνο για χάρη του Κλάους Σβάμπ, του Χαράρι, του Μπιλ Γκέιτς και κάθε άλλου Νεοταξίτη ψυχάκια που σας έβαλε από την αριστερή πλευρά ψωμί, φραπέ, σινεμά, γυμναστήριο και στην δεξιά σας άφησε ολόγυμνα το αυτεξούσιο και την αξία του ανθρώπου πίσω από τα κάγκελα του κοινωνικού αποκλεισμού, αλλά εσείς διαλέξατε την αριστερή πλευρά, ξεπουλώντας πολύ φθηνά τα sine qua non στοιχεία της ανθρώπινης ύπαρξής σας.

Ξέρω, ξέρω, τι θα μου πείτε: δεν διαλέξατε, α ν α γ κ α σ τ ή κ α τ ε να διαλέξετε…

Κι έτσι γνωρίσαμε το φαινόμενο της χώρας που ναυάγησε από τον κατακλυσμό των μαζικά εκ-βιασμένων!

Μασκούλα, τεστάκι, εμβολιάκι: γίνατε σκυλάκι του κάθε Μητσοτάκη.

Επί θύραις η εμφάνιση του Αντιχριστάκη;

https://www.facebook.com/100000133581237/posts/5697815266899536/