Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Από έναν αφορισμένο όλα να τα περιμένεις... πολλά κακά θα πάθουμε...

Ο κόσμος αναρωτιέται  μήπως έχασε τον προσανατολισμό του;;; 
Αν Αντέχεις δές το Βίντεο. 
Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.

Μαρέβα, τι έπαθε το παιδί; Πάντως το Τοτέμ (Ινδιάνικο φυλακτό) που κρέμασες στο τράχηλό σου δεν έδρασε αποτρεπτικά του τραγέλαφου που παίχθηκε στο Λευκό, λέγε σκοτεινό, Οίκο των ΗΠΑ. Μίλησε και για σωφροσύνη, συνδύασε ανόμοια πράγματα, το Μεσολόγγι και τους Ναζί Αζόφ της Ουκρανίας, ο αφορισμένος.

Από έναν αφορισμένο όλα να τα περιμένεις... πολλά κακά θα πάθουμε... 

Έτσι εξηγείται,  γιατί η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα τρίβει τα χέρια της,  προφανώς περιμένει την νομιμοποίηση της υιοθεσίας παιδιών βάσει του ενθέρμου χαιρετισμού και συμπαραστάσεως  που εξέπεμψε ανενδοιάστως ο Μητσοτάκης στις 17-5-2020  "επέτειο" της εν λόγω κοινότητας νομιμοποιώντας τον  Σοδομισμό. ΕΔΩ  
 Δεν τον είδαμε να μιλάει τόσο ένθερμα για την οικογένεια, αντιθέτως είδαμε το μίσος του για τους υγειονομικούς που αρνούνται τον εμβολιασμό τους.


ΣΧΟΛΙΑ: 
Αν Αντέχεις δές το Βίντεο, μήπως έχασε τον προσανατολισμό του;;; 
       Η Λιγνάδιος  συντροφιά!

     Η γλώσσα του σώματος .... του αφορισμένου 


Μήνυμα του πρωθυπουργού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας
Μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας απευθύνει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Στο μήνυμα του, σημειώνει ότι οι αδικίες και το μίσος, που δυστυχώς ακόμη και στις ημέρες μας υφίστανται αυτοί οι συμπολίτες μας, πρέπει επιτέλους να εξαλειφθούν. «Η σύγχρονη Ελλάδα, όμως, έχει τη θέληση, την ωριμότητα, την καρδιά και την ψυχή να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και αν κάτι πρέπει κρατήσουμε από αυτήν την ημέρα είναι η εικόνα μιας δίκαιης κοινωνίας όπου ο καθένας και η καθεμιά μπορούν ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους. Ευτυχισμένοι γι’ αυτό, και αλληλέγγυοι μεταξύ τους. Γιατί, ελεύθερη χώρα είναι η χώρα που έχει ελεύθερους πολίτες», καταλήγει ο Πρωθυπουργός.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη


Πριν από 17 χρόνια η 17η Μαΐου ορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και Τρανσφοβίας, που γιορτάζεται σε όλες τις σύγχρονες δημοκρατίες. Όχι ως μία μόδα της εποχής. Αλλά ως στιγμή γενναίας παραδοχής. Παραδοχής ότι, για δεκαετίες, εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο υπήρξαν -ή και εξακολουθούν να είναι- θύματα προκαταλήψεων. Διακρίσεων, βίας, διωγμών, ακόμα και δολοφονικών επιθέσεων. Ενώ άλλοι οδηγήθηκαν στη δυστυχία, την απομόνωση, ακόμα και στην αυτοκτονία.

Ως πατέρας, απευθύνομαι, σήμερα, στους γονείς των ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών. Για να τους ζητήσω το προφανές: να μη σταματήσουν ποτέ να τα αγαπούν και να τα στηρίζουν. Αλλά και ως Πρωθυπουργός δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανέναν μόνο του σ’ αυτόν τον αγώνα ελευθερίας και ισότητας. Θα είμαι δίπλα στον έφηβο που δέχεται bullying στο σχολείο επειδή είναι gay. Θα είμαι δίπλα στο διεμφυλικό άτομο που δεν βρίσκει δουλειά λόγω της ταυτότητας φύλου του. Θα είμαι δίπλα και στη γυναίκα που στιγματίζεται ως λεσβία.


Οι αδικίες και το μίσος, που δυστυχώς ακόμη και στις ημέρες μας υφίστανται αυτοί οι συμπολίτες μας, πρέπει επιτέλους να εξαλειφθούν. Γι’ αυτό και Πολιτεία προχωρεί γρήγορα στην εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής Ισότητας. Η κατάργηση της απαγόρευσης αιμοδοσίας από ομοφυλόφιλους, η συμμετοχή των διεμφυλικών στα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ και η απαγόρευση των λεγόμενων θεραπειών μεταστροφής είναι μόνο μερικές από τις πολιτικές που ήδη υλοποιούνται.

Ξέρω ότι πολλά μένουν ακόμα να γίνουν. Η σύγχρονη Ελλάδα, όμως, έχει τη θέληση, την ωριμότητα, την καρδιά και την ψυχή να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και αν κάτι πρέπει κρατήσουμε από αυτήν την ημέρα είναι η εικόνα μιας δίκαιης κοινωνίας όπου ο καθένας και η καθεμιά μπορούν ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους. Ευτυχισμένοι γι’ αυτό, και αλληλέγγυοι μεταξύ τους. Γιατί, ελεύθερη χώρα είναι η χώρα που έχει ελεύθερους πολίτες.