Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Διαφημιστικό αισθαντικό βίντεο στο ιστολόγιο της Μητροπόλεως Λαρίσης όπου λικνίζεται, αιωρούμενη αηδός πάνω απο τον Πηνειό στα Τέμπη (βίντεο)

 Ποιοι εκθέτουν την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης με το αναρτηθέν Διαφημιστικό αισθαντικό βίντεο στο ιστολόγιό της, όπου λικνίζεται, αιωρούμενη αοιδός πάνω απο τον Πηνειό στα Τέμπη;  

Τον  δεσπότη κ. Ιερώνυμο τον εκφράζει η ανάρτηση αυτή και  το βίντεο;

Απο την Μητρόπολη μας είπαν "αυτά είναι ρομαντισμοί του Ιγνατίου Μουρτσανού"... Δεν κρύβεται το καλλιτεχνικό ταλέντο του Πρωτοσυγκέλου. 

Η ανάρτηση αυτή σχολιάσθηκε ποικιλοτρόπως πρίν από ένα έτος. "Φανταστείτε έλεγε, το πειραχτήριο αρχιμανδρίτης π. Κον.... στην κούνια να αιωρούνταν ο δεσπότης, τι επιτυχία θα είχε η διαφήμιση...αρκεί να άντεχε το συρματόσχοινο.... Ακόμα και η κρεμαστή γέφυρα της Αγίας Παρασκευής Τεμπών δείχνει φιλότιμο να αντέξει το πνευματικό ακτόπισμα....

Θα στιχουργούσαν και το αντίστοιχο τραγούδι : "Δώσ' του πέρα  δώσ' του αέρα ... ή Στης Λαρίσης το ποτάμι... βουτάει δεσπότης για νεράϊδες... "

Άλλος μας είπε ότι είναι  υπόδειξη του καλλικέλαδου Αββά Νικοδήμου Γαλιάτσου, αλλά αποκλείστηκε λόγω υψοφοβίας... και για το ότι αποφεύγει εσχάτος τα κοσμικά...κάνει περισυλλογή για την επόμενη εμφανισή του στην εκπομπή του Ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως.

Βέβαια, στο προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής των Τεμπών, δηλαδή στον ίδιο χώρο, έχει γραφτεί ιστορία με το γνωστό "σκάνδαλο των Τεμπων" που πρωταγωνιστές ήταν τα παληκάρια του μοιχεπιβάτου Ιγνατίου Λάππα.

                                                 Λαρισαίος

================== =============                                                                         

Προβολή Της Κοιλάδος Των Τεμπών Μέσω Ενός “Ιπτάμενου Πιάνου”.

Σημαντική προσπάθεια του Δήμου Τεμπών για την προβολή του κάλους της Κοιλάδος των Τέμπων, πλησίον του Ιερού Προσκυνήματος της Αγίας Παρασκευής Τεμπών. Δείτε το βίντεο: