Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Αριστείδης Π. Δασκαλάκης: Η κάρτα του πολίτη - Στώμεν καλώς (Μέρος 1ον)


«ἐν συναγωγῇ ἁμαρτωλῶν ἐκκαυθήσεται πῦρ, καὶ ἐν ἔθνει ἀπειθεῖ ἐξεκαύθη ὀργή.» (Σοφ. Σειρ. 16,6) 
(Εις συγκέντρωσιν αμαρτωλών θα ανάψη φωτιά, δια να τους κατακαύση, και εναντίον έθνους, που δεν υπακούει εις τας Θείας εντολάς, ωσάν πυρκαϊά θα εκσπάση η οργή του Θεού)
                                                                                     (μικρό απόσπασμα από ομιλία)
(Σημείωση: Με συγχωρείτε για την έκταση του κειμένου, αλλά κάποια ελάχιστα ουσιώδη- τα οποία θα ολοκληρωθούν σε δύο μέρη - πρέπει να ειπωθούν) 
Αριστείδης Π. Δασκαλάκης: Η κάρτα του πολίτη - Στώμεν καλώς (Μέρος 1ον)
Εισαγωγή
Πιο επίκαιρο από ποτέ, η κάρτα του πολίτη αποτελεί ένα θέμα πολύ σημαντικό, καίριο θα λέγαμε για τις δύσκολες ημέρες που διάγει η ανθρωπότητα.
Οι βασικές πτυχές αυτού του θέματος είναι τεχνολογικές, πολιτικές- οικονομικές-κοινωνοιολογικές και θρησκευτικές-σωτηριολογικές.
Με τον Έλληνα υπνωμένο και παρασυρμένο απ’ την ευζωία, υφαινόταν τις  προηγούμενες δεκαετίες ένας ιστός, μιας αράχνης που λέγεται νέα τάξη  πραγμάτων (ΝΤΠ). Παγκοσμιοποίηση. Κι έχει πολλά πλοκάμια. Πολλά μέσα και όπλα. Οικονομική ύφεση, μετανάστευση λαών-σχέδιο Calergi & ισλαμοποίηση, οικουμενισμός-πανθρησκεία, παγόσμιο χρήμα & κυβέρνηση.
Κι αφού δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις (μας καλόμαθαν, μας έμαθαν
ένα τρόπο ζωής που μας απομάκρυνε απ’τις ρίζες μας), οδηγηθήκαμε
πλέον στο κεφάλαιο του αφελληνισμού του έθνους και του αποχριστιανισμού του.
Κρίση. οικονομική και πολιτική. Κοινωνική και πολιτιστική. Κρίση ιδεών
και ηθών. Μια κρίση που την προκάλεσαν τα σύγχρονα οικονομικοπολιτικά καθεστώτα, η κοσμοκρατορία του χρήματος, η αμάθεια και η αδιαφορία.

Όλα τα παραπάνω έχουν προκαλέσει παγκόσμια φτώχεια, τρομολαγνεία,
χειραγώγηση, δυστυχία. Καθημερινά, κεκτημένες ελευθερίες μειώνονται.
Ζούμε σε ένα σκοτεινό παρόν και  ακόμα πιο δυσοίωνο διαγράφεται το μέλλον μας. Τα παραπάνω, μοιάζουν λίγο με τις καταστάσεις που
περιγράφονται στο συγγραφικό έργο «1984 – Ο Μεγάλος Αδελφός»
(Όργουελ) (Η κοινωνία που περιγράφεται στο βιβλίο κυβερνάται από το
"Κόμμα". Κεντρικός χαρακτήρας της ιστορίας είναι ο Γουίνστον Σμιθ, ο
οποίος είναι μέλος του «Κόμματος» όντας δημόσιος υπάλληλος. Ζει στην
απόλυτη μοναξιά, γεμάτος φόβο και μίσος για τον «Μεγάλο Αδελφό».)
Δριμείες οι προκλήσεις των εσχάτων καιρών-που ήδη διανύουμε-και οι οποίες προετοιμάζουν με ταχείς ρυθμούς: την έλευση του Αντιχρίστου, την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας του και την επιβολή του ψυχολέθριου χαράγματος 666 που επιφυλάσσει για ολόκληρη την ανθρωπότητα, προκειμένου να την σύρει δια παντός στην αιώνια απώλεια μαζί του! 
Yπάρχει παραπληροφόρηση και παραπλάνηση του πιστού λαού από πολλούς φορείς (εκκλησιαστικούς και μη), που είτε αποφεύγουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση επί του θέματος (αποδοχή ή μη της κάρτας), είτε ασχολούνται σε «πολιτικοοικονομικό επίπεδο» και όχι σε
ομολογιακό και σωτηριολογικό, είτε τηρούν σιγή ιχθύος για ένα τόσο
σημαντικό κι εσχατολογικό ζήτημα.
Κάποιοι χειρίζονται πολλά και δόλια μέσα ελέγχου των μαζών όπως ύφεση οικονομική, επιφημίες κ.α.
Πολλοί ψυχανεμιζόμαστε την διασπορά ενός κατασκευασμένου ιού, ως ένα κοινωνικό πείραμα ελέγχου και χειραγώγησης των μαζών μέσω του φόβου.
Όσο λοιπόν είμαστε απασχολημένοι με την οικονομική κρίση και πλέον με τον κορονοϊό, κάποιοι ετοιμάζουν τις αλυσίδες μας. Ο δρόμος για την αριθμοποίηση του ανθρώπινου προσώπου και την απομόνωσή του από τα Θεόδοτα δώρα του
αυτεξουσίου και της ελευθερίας,η προετοιμασία για τη δημιουργία της
κοινωνίας της σκλαβιάς και της ανελευθερίας. έχει ήδη ανοίξει.
Σήμερα η πολιτιστική μας μιζέρια και η μηδενική πολιτιστική παραγωγή, μαζί με την ανέχεια και κυρίως την αποστασία μας, μας φέρνει  αντιμέτωπους με τον εχθρό που χαριτωμένα ονομάζεται παγκοσμιοποίηση, (Globalization) και δεν μπορεί να ξεπεραστεί με «άνοιγμα», αλλά με περιχαράκωση. Το κλειστό έθνος δεν είναι πάντα στο δρόμο του εκφυλισμού, αλλά κάποτε είναι στο δρόμο της αναγέννησης.
Όλο και συχνότερα γίνεται λόγος στα ΜΜΕ για το λεγόμενο σφράγισμα
ωραιοποιώντας το, την τοποθέτηση δηλαδή chip κάτω από το δέρμα ώστε
να είναι συνεχώς υπό την κατοχή του ατόμου και να μην υπάρχει κίνδυνος
απώλειας του.
Τα μέσα ενημέρωσης, που κατάντησαν υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων.
 Η προπαγάνδα τα θέλει θεματοφύλακες της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας, ενώ δεν είναι παρά ένας μηχανισμός ελέγχου της σκέψεως, στην υπηρεσία των συμφερόντων του κράτους και μιας υπερεθνικής ελίτ. Πίσω από το θέαμα του ανεξάρτητου δημοσιογράφου, η ελίτ είναι εκείνη η οποία αποφασίζει τελικά, τι θα δούμε, θα ακούσουμε ή θα διαβάσουμε.
Οικοδομείται ένα πρωτοφανές στην ιστορία, σύστημα παγκοσμίου
ελέγχου το οποίο κατ' ευφημισμό ονομάζεται «Νέα Παγκόσμια Τάξη».
Πολλοί ίσως θεωρούν την εμφύτευση ως ένα απίθανο σενάριο
συνομωσιολογίας που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Από την άλλη
όμως δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι η επερχόμενη
Κάρτα του Πολίτη (ΚΤΠ) αποτελεί τον προπομπό του chip που η καθιέρωσή του θα σημάνει και το τέλος της ελευθερίας του ανθρώπου.
Η βαρβαρότητα έρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Μια μεθοδευμένη επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου.
Η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Μπενάκη, προσφωνώντας το Πρόεδρο της
Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, μίλησε για περιορισμό μέρους της εθνικής κυριαρχίας χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, για μεταβολή των δικαιωμάτων του ανθρώπου από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και για προκλήσεις που θα συναντήσει η Δημοκρατία η οποία θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.
Τώρα που όλοι είμαστε «μαντρωμένοι» ποιος μπορεί να μιλήσει για συνωμοσιολογίες, ειδικά όταν «σειρήνες» εγχώριες και μη, αρχίζουν να ηχούν τον «σκοπό» της παγκόσμιας διακυβέρνησης;
Κάρτα
Τι είναι όμως η κάρτα του πολίτη (ΚΤΠ); Eίναι μια υπερταυτότητα που όμως καταργεί το ανθρώπινο πρόσωπο σαν φυσική παρουσία.
Θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας και θα αποτελέσει το κλειδί στις συναλλαγές των πολιτών με τη δημόσια διοίκηση για τις ψηφιακές υπηρεσίες που λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν. Με την κάρτα θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε δημοτολόγια, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Μέσω αυτής θα είναι δυνατή η πρόσβαση στο σύστημα της γενικής γραμματείας πληροφορικών συστημάτων. Επίσης θα μπορεί κανείς αν το επιθυμεί να έχει πρόσβαση  στον ιατρικό του φάκελο και σε πιστοποιητικά. Θα χρησιμοποιείται επίσης ως ταξιδιωτικό έγγραφο για τις μετακινήσεις εντός
ζώνης Σένγκεν, ενώ μεταξύ των χρήσεων συγκαταλέγεται και αυτή της
ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Θα είναι δηλαδή η ψηφιακή ταυτότητα
των πολιτών στο διαδίκτυο επιτρέποντας την ηλεκτρονική
αυθεντικοποίησή τους με σκοπό την πρόσβασή τους σε ένα μεγάλο μέρος
ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
Αποτέλεσμα, η βελτίωση της ταχύτητας και της ασφάλειας των υπηρεσιών που παρέχονται στον πολίτη, ο περιορισμός χρήσης πλαστών και
παραποιημένων εγγράφων που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από
τρομοκράτες και εγκληματίες για να εισέλθουν στην ΕΕ από τρίτες χώρες.
Η οικονομική και επιχειρηματική ελίτ, αυτή που πρωτοστατεί στην
ΝΤΠ και την παγκόσμια διακυβέρνηση που ευαγγελίζεται, επιστρατεύει ιδεολογικά και ρητορικά σχήματα για να θολώνει τα νερά. Η οικουμενική ειρήνη, η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι παρά ωραίες λέξεις για να προωθηθούν υστερόβουλοι σκοποί από κέντρα αποφάσεων που αντιστρατεύονται το γενικότερο καλό.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών η Κάρτα Πολίτη θα έχει τη μορφή και τις διαστάσεις καρτών που χρησιμοποιούμε ήδη στην καθημερινότητά μας, όπως η κάρτα ανάληψης μετρητών, ενώ στην επιφάνειά της θα
αποτυπώνονται τα συνήθη στοιχεία ταυτοποίησης του κατόχου της και η
φωτογραφία του. Παράλληλα, θα φέρει πλινθίο, μέσω του οποίου θα
προσφέρεται, για όποιον πολίτη το επιθυμεί, η δυνατότητα ψηφιακής
αυθεντικοποίησης κατά τη χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και η δυνατότητα παραγωγής ψηφιακής
υπογραφής εγγράφων.
Η Κάρτα Πολίτη θα διαθέτει υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφάλειας- σύμφωνα πάντα με το υπουργείο εσωτερικών- σύμφωνα με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.
Το πιθανότερο είναι ότι θα περιλαμβάνει:
Θυρεό Ελληνικής Δημοκρατίας, Όνομα της Χώρας,Τύπος εγγράφου
(ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ / IDENTITY CARD), τo σήμα του ICAO για την
ύπαρξη RFID chip, Αριθμό, Επώνυμο, Όνομα, Φύλο, Ημερομηνία γέννησης
, Ιθαγένεια, Ημερομηνία λήξης,Αριθμό Πρόσβασης Κάρτας,Αρχή έκδοσης,
Υπογραφή κατόχου, φωτογραφία του κατόχου σε ψηφιακή μορφή,
 Όνομα πατέρα,Όνομα μητέρας, Τόπος γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης, Ομάδα αίματος, Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, αριθμό δημοτολογίου, ειδικός εκλογικός αριθμός, ΑΦΜ, Ψηφιακή υπογραφή (μαθημα- τικός αλγόριθμος που χρησιμοποιείται για την απόδειξη της γνησιότητας ενός ψηφιακού μηνύματος ή εγγράφου), ιατρικό φάκελο, επαγγελματικό ή συνδικαλιστικό ιστορικό. Ουσιαστικά όλη μας τη ζωή.
 Η έκδοση της ΚΤΠ σχεδιάζεται να γίνει σε δύο φάσεις: στην πρώτη για πολίτες άνω των 18 ετών και στη δεύτερη για πολίτες μεταξύ 12 και 18 ετών. Κατά προτεραιότητα θα εκδοθεί στους μετανάστες, για τους οποίους θα λειτουργεί και ως «κάρτα μετανάστη».
Με την ηλεκτρονική κάρτα μετανάστη είναι υποχρεωμένοι να εφοδιαστούν όλοι οι αλλοδαποί που μένουν στην Ελλάδα, όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή.
Βέβαια θα πρέπει να γίνεται συχνά επικαιροποίηση του τρόπου εφαρμογής της ΚΤΠ αλλά και της τεχνολογίας της, δεδομένου ότι τα δεδομένα αλλάζουν.
Ασφάλεια δεδομένων
Ένα πλεονέκτημα που χρησιμοποιούν οι «σπόνσορες» αυτής της τεχνολογίας είναι η ασφάλεια. Ας δούμε όμως εάν τελικά στέκει αυτό το επιχείρημα.
 Σε ένα τηλεοπτικό σταθμό στη Γερμανία αποδείχθηκε ότι τα δεδομένα υποκλέπτονται πολύ εύκολα.
Ο τηλεπαρουσιαστής του καναλιού ARD κάλεσε μέλος της οργάνωσης
χάκερ με την ονομασία "Chaos Computer Club" για να ανακαλύψει πόσο
ασφαλή ήταν τα αμφισβητούμενα νέα τσιπ με τα οποία θα είναι εφοδιασμένες οι νέες Γερμανικές ταυτότητες.
Χρησιμοποίησαν απλούς ερασιτεχνικούς σαρωτές ανίχνευσης (scanners)
σαν και αυτούς που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις νέες ταυτότητες και
διαπίστωσαν ότι μπορούσαν να υποκλέψουν με ευκολία τα στοιχεία που
είχαν γραφτεί στο «απρόσβλητο» microchip της Γερμανικής ΚΤΠ. Τα στοιχεία που υπέκλεψαν ήταν τα δύο δακτυλικά αποτυπώματα και ένας εξαψήφιος κωδικός που θα αποτελούν την ψηφιακή υπογραφή του κατόχου.
Μετά από αυτή την τηλεοπτική επίδειξη υποκλοπής των στοιχείων που
περιείχε το microchip, σε συνέντευξή του ο Γερμανός Υπουργός εσωτερικών
Thomas de Maizière είπε ότι δεν είδε κανέναν άμεσο λόγο προκειμένου να
ασχοληθεί το υπουργείο με αυτό το υποτιθέμενο θέμα ασφαλείας. Όπως
ήταν αναμενόμενο μετά από λίγες ημέρες το ομοσπονδιακό γραφείο για τη ασφάλεια πληροφοριών (BSI) απέρριψε τις δίκαιες ανησυχίες των
συντελεστών της τηλεοπτικής αυτής αποκάλυψης για την ασφάλεια αυτής
της νέας κάρτας - ταυτότητας.
Ο ειδικός Jens Bender και εκπρόσωπος των εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας, είπε ότι η κάρτα ήταν ασφαλής και μάλιστα επικαλέστηκε την ύπαρξη του συνδυασμού του ενσωματωμένου τσιπ με τον εξαφήφιο κωδικό αριθμό ως σημαντική βελτίωση ασφάλειας «έναντι της μέχρι σήμερα τυποποιημένης διαδικασίας του ονόματος και του κωδικού πρόσβασης του κατόχου.»
Οι χρήστες προειδοποιούνται να μην της έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και να μην την χρησιμοποιήσουν.
Τα στοιχεία που είναι επάνω στο μικροκύκλωμα, είναι εύκολο «παιχνιδάκι» για τους ειδικούς, να τα «σπάσουν» και να τα κακομεταχειριστούν. Αυτό δεν το λέει κάποιος που έχει αντίρρηση στην ηλεκτρονικοποίηση των πάντων, αλλά η ίδια η αστυνομία, η οποία εντόπισε πολλά αδύνατα σημεία αυτής της νέας ταυτότητας και λέει ανοιχτά: «Μακριά τα χέρια σας από τις νέες ταυτότητες».
Προειδοποιούν τους πολίτες να μην έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην
ασφάλεια που διαφημίζεται για το νέο δημόσιο ντοκουμέντο (ταυτότητα),
αφού μπορεί εύκολα να γίνει παιχνίδι στα χέρια των κακοποιών.
Ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία, κατηγορεί τους
πολιτικούς ότι σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες χωρίς την απαραίτητη
ασφάλεια και με παλιομοδίτικες μεθόδους.
Τεχνολογία
Το RFID ( Radio Frequency Identification), ορίζεται ως «ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων». Τα συστήματα RFID αποτελούν ένα υποσύνολο των Συστημάτων Αυτόματου Προσδιορισμού (Automatic Identification Systems). Ειδικότερα λειτουργεί ως γενικός όρος των τεχνολογιών που χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για να προσδιορίσουν αυτόματα ανθρώπους ή αντικείμενα και αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των ραβδωτών κωδίκων (barcode). Η τεχνολογία RFID είναι γνωστή εδώ και 50 χρόνια. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την πολεμική αεροπορία της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για την αναγνώριση και τη διάκριση των εχθρικών από τα φιλικά αεροπλάνα.
 Οι εφαρμογές του τεράστιες, με κλασικό παράδειγμα τα προϊόντα που έχουν συρμάτινες ταινίες στις αλυσίδες καταστημάτων. Λίγα απ’ τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το RFID είναι η εξ αποστάσεως αναγνώριση με δυνατότητα αποθήκευσης περισσοτέρων δεδομένων σε σχέση με τα Bar Code και η δυνατότητα να μην είναι ορατά στο ανθρώπινο μάτι (τα RFID tags) μιας και για την αναγνώριση τους δεν χρειάζεται οπτικό μέσο.
Άλλες τεχνολογίες
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε και άλλες πιο εξελιγμένες τεχνολογίες, για να κατανοήσουμε ότι η τεχνολογική εξέλιξη μπορεί να αποτελέσει το υπερόπλο των οργάνων του Αντιχρίστου.
Υπάρχει η άγνωστη για τους περισσότερους τεχνολογία εγγραφής
ψηφιακών δεδομένων (digital data) στο DNA, η οποία θα αντικαταστήσει
την τεχνολογία των σκληρών δίσκων και θα δώσει ασύλληπτες δυνατότητες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές - μια τεχνολογία για την οποία η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για την εξέλιξή της.
Το πάντρεμα της πληροφορικής με την βιοτεχνολογία εξακολουθεί να
απασχολεί τους επιστήμονες και συνεχίζει να εκπλήσσει. Ερευνητές του
Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Βιοπληροφορικής και της αμερικανικής εταιρείας
Agilent Technologies κατάφεραν να αποθηκεύσουν έναν μεγάλο όγκο
ψηφιακών δεδομένων (data) σε DNA, ένα υλικό που αντίθετα με τα συνήθη βραχύβια τεχνικά μέσα αποθήκευσης, διαρκεί για δεκάδες χιλιάδες χρόνια.
Αυτό σημαίνει ότι ένα μόνο γραμμάριο DNA μπορεί να αποθηκεύσει 2,2
εκατομμύρια gigabits πληροφοριών ή περίπου 468.000 DVD.
 Όλο αυτό το ψηφιακό υλικό, σύμφωνα με τους ερευνητές, μετά την
αποθήκευσή του θυμίζει έναν απλό κόκκο σκόνης, ο οποίος υπολογίζεται
ότι θα επιζήσει σ' ένα ξηρό και ψυχρό μέρος για τουλάχιστον 10.000 χρόνια, έχοντας αυτά τα δεδομένα κωδικοποιημένα στο εσωτερικό του.
Οι σκληροί δίσκοι είναι ακριβοί και ενεργοβόροι (χρειάζονται συνεχή
τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα), ενώ ακόμα και τα θεωρούμενα ως
καλύτερα μέσα αποθήκευσης, όπως οι μαγνητικές ταινίες, αρχίζουν να
φθείρονται μετά από μία δεκαετία.
Η Microsoft φαίνεται πως θέλει να αντικαταστήσει τα κέντρα δεδομένων
με DNA.
Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι η τεχνολογία αυτή δεν θα χρησιμοποιηθεί για το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πάνω στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εν δυνάμει και κατά την έκδοση της νέας
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, μέσω της Ιριδοσκόπησης (σκανάρισμα
της ίριδας του ματιού), Παλαμοσκόπησης (σκανάρισμα των αιμοφόρων
αγγείων της παλάμης του χεριού) και Δακτυλοσκόπησης (σκανάρισμα
αντίστοιχα του δακτύλου).
(Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν από τον κάθε πολίτη κατά την
έκδοση της νέας Ταυτότητας και είναι τα λεγόμενα Βιομετρικά Στοιχεία.)
Και στη συνέχεια ο ίδιος ο Αντίχριστος να την επιβάλει υποχρεωτικά σε όλον τον πλανήτη, ώστε αν δεν έχεις πάνω σου (στο DNA) χαραγμένο το νούμερό σου, με το οποίο θα κάνεις τις συναλλαγές σου, θα βρίσκεσαι εκτός συστήματος και δεν θα μπορείς ούτε να πουλάς, ούτε και να αγοράζεις.
«καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.» (Αποκ. 13,17 )
Βέβαια ανάλογα με τις αντιδράσεις του πλήθους, ανάλογα πάντα με την ενημέρωσή του, η ΝΤΠ μηχανεύεται άλλους, νέους τρόπους «σφραγίσματος» για να μπορέσει να επιτελέσει το καταχθόνιο έργο της μυστικά.
Προετοιμάζεται πιθανώς η επιστημονική καθυπόταξη και ο έλεγχος του ανθρώπου νέας γενιάς, του υπερανθρώπου 5G, του οποίου οι νοητικές και σωματικές λειτουργίες, αλλά και η συμπεριφορά του, θα είναι ψηφιακά υποβοηθούμενες κι ενισχυμένες. Και ο απόλυτος έλεγχος της υπάρξεώς του θα είναι στα χέρια και τις προθέσεις τρίτων παραγόντων.
Ο μετάνθρωπος για τον οποίο με πολύ υπερηφάνεια μας μίλησε ο κος Νανόπουλος, είναι προ των πυλών.
Οι Πατέρες της Ορθοδοξίας όμως και οι άγιοι γέροντές της, ερμηνεύοντας την Αποκάλυψη, αλλά αποκαλύπτοντας και τους τρόπους της καθυπόταξης στον Αντίχριστο που είναι καλά κρυμμένοι πίσω απ’ τα χωρία της, μίλησαν και προειδοποίησαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και ανεξήγητη ακρίβεια!
                            (συνεχίζεται…)
 Αριστείδης Π. Δασκαλάκης