Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Εκοιμήθη ο Νικόλαος Γκουντής, παιδοχειρουργός και πρώην κοινοτάρχης Όσσας Λάρισας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο αγωνιστής Νικόλαος Ευαγγέλου Γκουντής, παιδοχειρουργός. 

Η κηδεία  θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Όσσας Λάρισας σήμερα Μ. Τρίτη 27-4-2021 στις 2:00 μ.μ.

 Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Νικόλαος Ευαγγέλου Γκουντής, παιδοχειρουργός και πρώην κοινοτάρχης Όσσας Λάρισας.

   Ήταν από τους πρώτους παιδοχειρουργούς της Λάρισας. Εκεί, όμως, που διακρίθηκε, ήταν η αγάπη του για το χωριό του την Όσσα και η προσήλωσή του στην ορθόδοξη εκκλησία. 

   Τα τέσσερα χρόνια που διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας άφησε το στίγμα του, δημιουργώντας χιλιόμετρα υπόγειων αρδευτικών αγωγών, ασφαλτοστρώνοντας δρόμους και εξωραϊζοντας το χωριό του. Προσέφερε πολλά στην εκκλησία του χωριού του για την ανακαίνιση του δαπέδου της εκκλησίας, την αγιογράφηση της Πλατυτέρας στο ιερό με φύλλα χρυσού και είχε ενεργό συμμετοχή στη ζωή της εκκλησίας. 

Τρεις μέρες πριν έχασε τη γυναίκα του.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.


 

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Τεμπών για τον θάνατο του Νίκου Γκουντή

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη  και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τεμπών για τον θάνατο του πρώην Κοινοτάρχη Όσσας Νίκο Γκουντή:

Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του παιδοχειρουργού και  πρώην κοινοτάρχη Όσσας Νίκο Γκουντή, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο γιό του Ευάγγελο, στην αδελφή του Μαρία και στους οικείους του.

Ο Νίκος Γκουντής, άξιος και αγωνιστής αυτοδιοικητικός υπηρέτησε τον τόπο του επί μία τετραετία, ως κοινοτάρχης, με πάθος και ευσυνειδησία. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν συμμετείχε σε κάποιο συλλογικό αυτοδιοικητικό όργανο, εντούτοις, μέχρι την τελευταία ώρα, δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται, ήταν ενεργός και με τις πολύτιμες συμβουλές του, προσπαθούσε να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το αγαπημένο του χωριό την Όσσα και όχι μόνο.

Καλό ταξίδι και Καλό Παράδεισο, αγαπητέ Νίκο. 

                                                                                                (Επιμ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ απο Λάρισα)