Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

"Η εκδίκηση του Σατανά"!!! ΟΙ ΠΕΠΤΩΚΟΤΕΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ…

     Σχόλιο: Δυστυχῶς οἱ διάφοροι Γεροντάδες, (ὅπως θὰ διαβάσετε στὴν παρακάτω ἀνάρτηση τοῦ ἱστολογίου «Καιόμενη Βάτος») τώρα κατάλαβαν ποῦ μᾶς ἔχουν φτάσει οἱ Οἰκουμενιστὲς ψευδοποιμένες! Εἶχαν ἀνοικτὰ τὰ μάτια ὅταν ἡ Κολυμπάριος Σύνοδος τῆς Κρήτης ἔβγαζε αἱρετικὲς ἀποφάσεις, ἀλλὰ κλειστὰ τὰ αὐτιὰ στὶς φωνὲς τῶν Ἁγίων Πατέρων ποὺ 2000 χρόνια τώρα βροντοφωνάζουν: «ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν» γιὰ νὰ μὴν μολυνθεῖτε καὶ φορτωθεῖτε κι ἐσεῖς τὶς εὐθύνες τῆς προδοσίας, ἀλλὰ καὶ γιὰ νὰ ἀνακόψετε τὴν προδοτικὴ πορεία τους.

     Ὄχι λοιπὸν μετὰ τὶς Συνοδικὲς αἱρετικὲς ἀποφάσεις τῆς Κρήτης, ἀλλὰ τώρα, μετὰ ἀπὸ μία κάκιστη ἀσφαλῶς καιρικὴ ἀλλαγὴ τοῦ ἑορτασμοῦ τοῦ Πάσχα, κατάλαβαν κάποιοι Γεροντάδες καὶ διδάσκουν ὅτι: «Μετά από αυτήν την απόφαση ο Ιερώνυμος δεν είναι πλέον Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος, εἶναι συνωμότης, έχει χάσει πλέον την ιδιότητα του από το Άγιο Πνεύμα»!!! [Ἀρα ὁ Γέροντας πιστεύει  ὅτι ἔχασε τὴν ἀρχιερωσύνη του, ἔτσι αὐτόματα, χωρὶς ἀπόφαση Συνόδου;].

    Καὶ βλέπουν τὴν κατάσταση αὐτὴ ὡς «εκδίκηση του Σατανά»!!!  Μὰ αὐτὸ ἀποτελεῖ νομοτέλεια τῆς ἀδιαφορίας μας γιὰ τὴν ἐκδίωξη τῶν αἱρετικῶν. Ἡ αἵρεση καὶ οἱ αἱρετικοί -διδάσκουν οἱ Πατέρες- ὅσο ἀφήνεται ἀπολέμητη σὰν ἄλλη γάγγραινα μεταδίδεται στοὺς πιστούς (Ἅγιος Νικόδημος ὁ Ἁγιορείτης)!

    Καὶ ὁ Μ. Βασίλειος, γράφει “Πρὸς Ἰταλοὺς καὶ Γάλλους Ἐπισκόπους”: «Νῦν δὲ φοβούμεθα μή ποτε αὐξανόμενον τὸ κακόν, ὥσπερ τις φλὸξ διὰ τῆς καιομένης ὕλης βαδίζουσα, ἐπειδὰν καταναλώσῃ τὰ πλησίον, ἅψηται καὶ τῶν πόρρω. Ἐπινέμεται (ἐπεκτείνεται) γὰρ τὸ κακὸν τῆς αἱρέσεως, καὶ δέος ἐστὶ μὴ τὰς ἡμετέρας Ἐκκλησίας καταφαγοῦσα ἕρψῃ λοιπὸν καὶ ἐπὶ τὸ ὑγιαῖνον μέρος τῆς καθ’ ὑμᾶς παροικίας»!

    Ἀλλὰ δυστυχῶς, οἱ σύγχρονοι Γέροντες, ἀκόμα καὶ τώρα δὲν θέλουν νὰ ἀπομακρυνθοῦν ἀπὸ αὐτοὺς τοὺς Ἐπισκόπους πού (κατὰ τὴν ἀπόφανσή τους) «ἔχασαν τὴν ἰδιότητα τοῦ Ἐπισκόπου»!

 

ΟΙ ΠΕΠΤΩΚΟΤΕΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ….

 

GEWKWN

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: Παιδιά μου, Λύκοι βαρείς και προβατόσχημοι μπήκαν μέσα στην Ιεραρχία της Ορθοδοξίας

Ανάσταση στις 9 το βράδυ, στο προαύλιο των ιερών ναών με μασκες, και αναλογία πιστών ανά τετραγωνικά μέτρα προβλέπει η σημερινή απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΕΛΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

"ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ……. παιδιά μου, αυτή η Ανάσταση που θέλουν να κάνουν η ώρα 9 το βράδυ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, είναι η εκδίκηση του Σατανά ενάντια του Χριστού μέσω του λαού και των ανθρώπων του, ο μόνος που χάρηκε με αυτήν την απόφαση είναι ο Αντιχριστος….

Μετά από αυτήν την απόφαση ο Ιερώνυμος δεν είναι πλέον Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος, έχει χάσει πλέον την ιδιότητα του από το Άγιο Πνεύμα… είναι πλέον ένας απλός ρασοφόρος που δεν έχει ψυχή μέσα του όπως και οι άλλοι της Ιεράς Συνόδου.

Εδώ και αιώνες η Ανάσταση γίνεται η ώρα 12 τα μεσάνυχτα…. με την απόφαση τους να γίνει η ώρα 9 το βράδυ δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έχουν συμπληρωθεί οι ώρες που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήταν στον τάφο και στον Αδη, αυτό που θα κάνουν στις 9 η ώρα θα είναι “ανάσταση’’ με τον Αδη ;;;

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΝ….. 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ…..

Όλα αυτά είναι προδοσία προς τον Χριστό, και ο Ιερώνυμος είναι συνένοχος και συνωμότης με αυτούς που δεν θέλουν να γίνει το Πάσχα

Παιδιά μου, ΖΕΙΤΕ (τώρα) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, οδηγούν την Ορθοδοξία στην αγκαλιά του πάπα και του αντίχριστου, Θα δείτε, παιδιά μου, ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα… Οι Κεφαλες (ιεράρχες), πρώτα αυτοί θα προδώσουν Τον Χριστόν….

Αυτήν την εποχή, θα μιλά Ο Χριστός με λαϊκούς και όχι με κληρικούς… Γιατί ο κόσμος έχει γίνει δύσπιστος επειδή βλέπει ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ… Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί ……

Το Σάββατο μόνο ο διάβολος με τους εβραίους γιορτάζει, εμείς ανάσταση μόνο την Κυριακή μαζί με το Χριστό.

παιδιά μου τρελάθηκε ο σατανάς, και τα τσιράκια του βγήκαν πλέον ανοιχτά…

Τέτοιο Πάσχα δεν θα έχει δει ποτέ ξανά η Ορθοδοξία…

Το κλείσιμο των ναών και η χρήση μάσκας είναι ρητώς απαγορευμένες πρακτικές σύμφωνα με Κανόνες Οικουμενικών Συνόδων. Το κλείσιμο των ναών απαγορεύεται από τον Δ΄ Κανόνα της Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου και η χρήση μάσκας-προσωπείου επίσης απαγορεύεται από τον 62ο Κανόνα της Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου. Η χειρουργική μάσκα εντός μάλιστα ναού είναι ένα “τραγικό προσωπείο” που ρητώς είναι απαγορευμένο. 

Πηγὴ ἐδῶ.