Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Μας φόρεσαν φίμωτρο , γάντια , μας φυλάκισαν στα σπίτια. Ανέβαλαν την εκπαίδευση των παιδιών μας, τους φόρεσαν μάσκες - καλύπτρες και οι "ειδικοί" είπαν πως για τα παιδιά αυτό συνιστά εκπαίδευση για να συνηθίσουν στην υπακοή και τη δουλεία, εκλεισαν τις Εκκλησίες. Ποινικοποίησαν την αντίθετη επιστημονική άποψη επειδή δεν βόλευε στην εργαλειοποίηση του κοροδοϊού.

 

ΒΙΝΤΕΟ: Απομακρύνουν δια της βίας παιδί από τη μητέρα του που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό για να το πάνε σε δομή – Προσεχώς και στην Ελλάδα

Πριν από χρόνια δεχτήκαμε τα μνημόνια (είτε δια ασθενούς αντιδράσεως, είτε δια της σιωπής) επειδή μας είπαν πως είμαστε τεμπέληδες , κλέφτες , ανεπρόκοποι , ότι εμείς φταίμε. Για το καλό μας.
Υφάρπαξαν περιουσίες για να σώσουν τράπεζες. Αυτές τις τράπεζες που θα μας πάρουν και τα σπίτια στο τέλος καθότι πολλοί  δεν θα  έχουν να πληρώσουν δάνεια,  επειδή ξοδεύτηκαν σώζοντάς τες.
Πριν καιρό μας υποχρέωσαν σε εγκλεισμό και ακύρωση της ζωής μας , πάλι για το καλό μας.
Ευχαριστιόμασταν με λίγα ξεροκόμματα ζωής που μας πετούσαν από καιρό σε καιρό.
Μας φόρεσαν φίμωτρο , γάντια , μας φυλάκισαν στα σπίτια. Ανέβαλαν την εκπαίδευση των παιδιών μας, τους φόρεσαν μάσκες - καλύπτρες  και οι "ειδικοί" είπαν πως για τα παιδιά αυτό συνιστά εκπαίδευση (να συνηθίσουν στην υπακοή και τη δουλεία λέω εγώ ) .
Ποινικοποίησαν  την αντίθετη επιστημονική άποψη επειδή δεν βόλευε στην εργαλειοποίηση του κοροδοϊού.
Πάλι  για το καλό μας.
Άρχισαν σε κάποιες γωνιές της γης να δέρνουν , να φυλακίζουν , να συλλαμβάνουν επειδή κάποιος  που έκανε τζόκινγκ, απλώς  δεν φορούσε φίμωτρο.
Τώρα θέλουν να μας μαρκάρουν με αμφιβόλου ποιότητας και δράσεως εμβόλια που δεν έχουν καν τελική έγκριση (μεγάλη μπίζνα). Πάλι για το καλό μας.
Ο Έλληνας εμβολιάζεται , αλλά ο λαθρομετανάστης ή ο πρόσφυγας όχι.
Οι εκκλησιές κλείδωσαν για τα καλά , στα σούπερ μάρκετ γίνεται χαμός. (και στα μέσα μεταφοράς).
Ο ιός είναι επιλεκτικός , με προσωπικότητα και ιδιαιτερότητες  που μάλλον πρέπει να τις μελετήσουν όχι λοιμωξιολόγοι  αλλά ψυχολόγοι και ψυχίατροι.
Περιορίστηκε  η ελευθερία μας κι επιβάλλεται η άνευ όρων ιατρική πράξη , καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελεύθερη βούληση.
Πάλι για το καλό μας.
Και καθότι  όλα αυτά τα δεχτήκαμε αβρόχοις ποσί έρχεται και το παιδομάζωμα. Πάλι για το καλό μας .   Τα παιδιά θα " συλλέγονται" από ειδικούς -πάντα για το καλό μας- και πιθανόν ένα μαύρο πρωινό να σε πάρουν τηλέφωνο   και να σου πουν ότι απεβίωσε και ότι "συσκευάστηκε" σε σακούλα κι ότι δεν μπορείς να το δεις. Κι εσύ δεν θα ξέρεις από τι πέθανε και αν τα όργανά του θάφτηκαν μαζί με το παιδί ή πουλήθηκαν στη "μαύρη". Κι αν μιλήσεις ή αν διαφωνήσεις θα ' χεις απέναντί σου τη "δικαιοσύνη".
Πότε θα ξυπνήσουμε και θα δούμε πλέον πίσω απ' την κουρτίνα;
Πιστεύω ότι ο εχθρός πλέον δεν είναι ξεκάθαρος (Πέρσες, οθωμανική αυτοκρατορία, ναζισμός )
Με συγχωρείται αν σας ταράζω.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει η επιτροπή βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος (αυτή που είπε ότι οι κυτταρικές σειρές εκτρωμένων εμβρύων στα εμβόλια δεν συνιστά αμαρτία και που έχει διαφωνίσει στο θέμα των μεταμοσχεύσεων μονήρων οργάνων με τον άγιο Παϊσιο, και όχι μόνο ) σε αυτό το θέμα.
Επίσης ποια η ευθύνη των πνευματικών που  απαγορεύουν συζητήσεις (αντιορθόδοξα ) για τέτοια θέματα, που προτρέπουν για φίμωτρα σε ναούς και μπροστά σε εικόνες και λείψανα αγίων, προτρέπουν για υπακοή στο νόμο (όχι του Θεού αλλά του αντιδίκου) συμβουλεύοντας για αποχή από Ιερές Ακολουθίες και προσήλωση σε κατ΄οίκον  προτεσταντική προσευχή (άνευ κλάσης άρτου) ;
Αδελφοί η υπακοή ειδικά σε θέματα πίστεως απευθύνεται στο Θεό και την παράδοση της Εκκλησίας και όχι σε κακόδοξους λαϊκούς ή κληρικούς. Ας διαβάσουμε βίους Πατέρων καλύτερα για να γνωρίζουμε τα περί αδιάκριτης υπακοής.
Μην αρκούμαστε στην έτοιμη μασημένη τροφή (της υπακοής)  αποφεύγοντας τη βάσανο  της προσευχής , της μελέτης των Γραφών , των λόγων και των προτροπών των αγίων.
Αφήσαμε έδαφος στο σατανά. Και τώρα επελαύνει. Ο Άδης άνοιξε!!!!!


Όλα τα παραπάνω μπορεί να φαντάζουν σκληρές υπερβολές ενός δόκιμου συνωμοσιολόγου.
Μπορεί. Όμως μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.
Δείτε το παρακάτω.
Αφιερώνεται σε αυτούς που κατά καιρούς θεωρούν τα αντίθετα  της καθεστηκυίας  τάξης (κυβερνώντες- ΔΙΣ) που ειπώνονται , ως συνομωσιολογίες.

Απομακρύνουν δια της βίας παιδί από τη μητέρα του που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό για να το πάνε σε δομή – Προσεχώς και στην Ελλάδα