Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

ΤΡΟΠΙΣΜΟΣ: Γιατί η πρωτεΐνη Ακίδας μπορεί να μετατρέψει κάθε σημαντικό όργανο σε άχρηστο μόσχευμα: Η είσοδος της Ακίδας μέσω της ACE2 θα έπρεπε να μας έχει τρομοκρατήσει από την αρχή

 

ΤΡΟΠΙΣΜΟΣ: Γιατί η πρωτεΐνη Ακίδας μπορεί να μετατρέψει κάθε σημαντικό όργανο σε άχρηστο μόσχευμα: Η είσοδος της Ακίδας μέσω της ACE2 θα έπρεπε να μας έχει τρομοκρατήσει από την αρχή

Ένας κόσμος όπου κανένα όργανο δεν είναι ασφαλές: Πρέπει να κρατήσουμε την ακίδα έξω από τα κύτταρα, αυτή είναι η μόνη λύση

 
SAVE
 

Του Walter M Chesnut

Οι αυτοψίες είναι ένα χρυσό πρότυπο πληροφορίας. Οι νεκροί μας λένε ιστορίες και αυτές οι ιστορίες μπορούν να σώσουν τη ζωή μας. Πριν δούμε την ιστορία μιας αυτοψίας, ας δούμε μια άλλη ιστορία. Η ιστορία των ιών και των κυττάρων που μολύνουν.

Μπορεί να μην το γνωρίζετε αυτό, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί, πολλοί περισσότεροι ιοί σε αυτόν τον πλανήτη από ότι αστέρια υπάρχουν στο σύμπαν. Ωστόσο, λίγοι, πολύ λίγοι πραγματικά μας κάνουν κακό. Γιατί; Γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ. Με άλλα λόγια, δεν έχουν το κλειδί για να μπουν. Για να σας δώσω μια ιδέα:

Υπολογίζεται ότι υπάρχουν 10 εννιάκις εκατομμύρια (10 εις τη 31η δύναμη) μεμονωμένοι ιοί στον πλανήτη μας—αρκετοί για να εκχωρηθούν ένας σε κάθε αστέρι του σύμπαντος πάνω από 100 εκατομμύρια φορές.

Αυτά τα παθογόνα είναι εξαιρετικά επιλεκτικά σχετικά με τα κύτταρα που μολύνουν και μόνο ένα απειροελάχιστο κλάσμα των ιών που μας περιβάλλουν στην πραγματικότητα αποτελεί οποιαδήποτε απειλή για τον άνθρωπο.

Υπάρχουν περισσότεροι ιοί παρά αστέρια στο σύμπαν. Γιατί μόνο κάποιοι μας μολύνουν;
https://www.nationalgeographic.com/science/article/factors-allow-viruses-infect-humans-coronavirus

Έτσι, ο HIV μολύνει τα κύτταρα με τη γλυκοπρωτεΐνη CD4. Η CD4 βρίσκεται στην επιφάνεια των ανοσοκυττάρων όπως τα Τ βοηθητικά κύτταρα, τα μονοκύτταρα, τα μακροφάγα και τα δενδριτικά κύτταρα. Ο έρπης προσβάλλει τα ακόλουθα κύτταρα:

Όμως η Πρωτεΐνη Ακίδας του SARS-CoV-2 μολύνει τα κύτταρα με το υποδοχέα ACE2. Αυτή η πολύ απλή παρατήρηση είναι στην πραγματικότητα (τουλάχιστον για μένα) αρκετά τρομακτική, ωστόσο ενώ όλοι το παρατήρησαν, ποτέ δεν εξέτασαν αυτό το θέμα. Ποτέ. Κοιτάξτε το ΤΡΟΠΙΣΜΟ (τα κύτταρα που μπορεί να μολύνει η πρωτεΐνη Ακίδας) σε σύγκριση με τους ιούς που μόλις συζητήσαμε.

Τώρα. Γιατί αυτό είναι τόσο ανησυχητικό; Επειδή τα κύτταρά μας έχουν κάτι που ονομάζεται Μειζον Σύμπλεγμα Ιστοσυμβατότητας (MHC) πάνω τους. Αυτό παρουσιάζει τμήματα πρωτεϊνών σταδιακά από το πιο στοιχειώδες επίπεδο στο υψηλότερο επίπεδο που στη συνέχεια εξυπηρετούν στην επιτήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σκεφτείτε το ως Ποιοτικό Έλεγχο. Το μόριο MHC παρέχει μερικά πεπτίδια από αυτά που βρίσκονται μέσα στο κύτταρο και ταυτόχρονα τα κύτταρα του ανοσοποιητικού το επιθεωρούν. Εάν όλα τα πεπτίδια που εμφανίζονται από το κύτταρο αποτελούνται από ΕΣΕΝΑ, όλα είναι ήσυχα και τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συνεχίζουν τη δουλεία τους. Εάν τα πεπτίδια ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, τότε αυτό το κύτταρο είναι, ειλικρινά, τελειωμένο. Καταστρέφεται.

Λοιπόν, εάν έχουμε την πρωτεΐνη Ακίδας να εισέρχεται ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ, τι υποθέτετε ότι θα συμβεί; Το σώμα σας βλέπει αυτά τα κύτταρα ως ξένα. Είναι εισβολείς, πρέπει να καταστραφούν. Αυτό συμβαίνει στις μεταμοσχεύσεις οργάνων. Χρειάζεστε ένα συμβατό μόσχευμα, γιατί το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι δεξιοτεχνικό. Το καλύτερο. Αν δει κάτι δεν αποτελείται από ΕΣΕΝΑ, θα το αποβάλει.

Αυτό μας φέρνει στην ιστορία της αυτοψίας μας. Πραγματοποιήθηκε αυτοψία μετά τον εμβολιασμό – και βρήκε ακίδα ΠΑΝΤΟΥ. Όπως ακριβώς θα προβλεπόταν.

Πρώτη περίπτωση μεταθανάτιας μελέτης σε ασθενή που εμβολιάστηκε κατά του SARS-CoV-2
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8051011/

Σας ρωτάω λοιπόν. Τι πιστεύετε ότι θα κάνει το ανοσοποιητικό σύστημα όταν δει όλα αυτά τα κύτταρα να παρουσιάζουν ξένα πεπτίδια; Και μάλιστα σε κάθε όργανο;

ΕΝΔΟΘΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Έχουμε ταξιδέψει πολύ και μακριά μαζί. Τώρα ας αναλογιστούμε αυτό που μας είπαν αρχικά και να καταλαβαίνουμε τη σημασία του. Σαφώς, ο μόνος τρόπος να προστατευτούμε, είναι να αποτρέψουμε την είσοδο της πρωτεΐνης Ακίδας στα κύτταρά μας. Αν δεν μπορεί να εισέλθει στα κύτταρά μας, δεν μπορεί να μας βλάψει. Ακριβώς όπως δεν κάνουν οι άλλοι εννιάκις εκατομμύρια ιοί στον πλανήτη. Ω ναι, τα στατιστικά. Ποιες είναι οι πιθανότητες κάτι που εξελίχθηκε στη φύση να μολύνει σχεδόν κάθε κύτταρο του σώματος μας; Ενδιαφέρουσα ερώτηση, όχι;

WMC Research
Autopsies are a gold standard for information. The dead do tell us stories, and those stories can save our lives. Before we look at the story of an autopsy, let’s look at another story. The story of viruses and the cells they infect. You may not know this, but there are many, many more viruses on this planet than there are stars in the universe. Yet, ver…
7 hours ago · 91 likes · 41 comments · Walter M Chesnut
 
LIKE
COMMENT
SHARE
 
Read Zero-sum games in the app