Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Γρεβενά: Έφυγε από τη ζωή ο οδηγός των ΚΤΕΛ που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του. Τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο άνθρωπος αυτός κατέρρεε την ώρα που οδηγούσε λεωφορείο;


Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν. … Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο άνθρωπος αυτός κατέρρεε την ώρα που οδηγούσε λεωφορείο;

Σοκαριστικές έχουν γίνει πλέον οι απανωτές καταρρεύσεις στην Ελλάδα που τις περισσότερες φορές οδηγούν σε θάνατο με τελευταία ενός οδηγού των ΚΤΕΛ στα Γρεβενά ο οποίος αρχικά έχασε τις αισθήσεις του μπροστά σε φίλους και συναδέλφους ενώ έπινε καφέ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείo όπου και εν τέλει «έχασε» τη ζωή του.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στα Γρεβενά, στον χώρο που τερματίζουν τα ΚΤΕΛ. Οδηγός, πατέρας τριών παιδιών, κατέρρευσε από τη μια στιγμή στην άλλη, μπροστά σε συναδέλφους και φίλους του. Εκείνη την ώρα έπινε τον καφέ του. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να φτάνουν σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, έφτασαν σε λιγότερο από 5 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να επαναφέρουν τον οδηγό. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στα Γρεβενά, καθώς ο οδηγός των ΚΤΕΛ και πατέρας τριών παιδιών ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο άνθρωπος αυτός πάθαινε αυτή την κατάρρευση όταν οδηγούσε μεταφέροντας δεκάδες ανθρώπους.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Σε μία εποχή μαζικών και αναγκαστικών εμβολιασμών δημιουργούνται υποψίες για το αν η αλματώδης αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα και σε όλες τις δυτικές χώρες έχουν κάποια σχέση με αυτούς.

Η είδηση πως το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για το αν το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer -BioNTech για τον κορονοϊό δημιουργεί αυξημένο κίνδυνο για ισχαιμικό εγκεφαλικό, μεταφέρθηκε (αναγκαστικά) και από τα ελληνικά ΜΜΕ και έχει προκαλέσει σάλο.

Επίσης, κατόπιν συνεχών αιτήσεων δικηγόρων, το CDC έδωσε στην δημοσιότητα (με εξαιρετική αργοπορία) την τελική έκθεση για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων για την COVID-19. Εκεί διαπιστώθηκαν συνολικά 770 διαφορετικοί τύποι ανεπιθύμητων ενεργειών σε ηλικίες 18+, εκ των οποίων πάνω από 500 (ή τα 2/3) σχετίζονταν με μυοκαρδίτιδες/περικαρδίτιδες. Ανησυχητικά ευρήματα για θανάτους και μια σειρά από θρομβοεμβολικά, καρδιακά, νευρολογικά, αιμορραγικά, αιματολογικά και ανοσοποιητικά επεισόδια περιλαμβάνονται στην έκθεση.

Για τα παιδιά ηλικίας από 12 έως 17 ετών καταγράφηκαν 96 σήματα ασφαλείας (που αφορούν παρενέργειες όπως μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, πνευμονική εμβολή, παράλυση Bell κ.α.) και για τα παιδιά 5 έως 11 ετών καταγράφηκαν 66 σήματα ασφαλείας (που αφορούν παρενέργειες όπως μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, κοιλιακή δυσλειτουργία και ανεπάρκεια καρδιακής βαλβίδας κ.α).

Σύμφωνα με την ανάλυση του CDC, ο αριθμός των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν σε λιγότερο από δύο χρόνια για τα εμβόλια mRNA COVID-19 είναι 5,5 φορές μεγαλύτερος από όλες τις σοβαρές αναφορές για εμβόλια που χορηγήθηκαν στις ΗΠΑ από το 2009. Και ασφαλώς σε όλα αυτά τα στοιχεία δεν πρέπει να παραλείπεται ο πάντα υπαρκτός και υπολογίσιμος παράγοντας της υποκαταγραφής.

Όσο το CDC εξετάζει με κάθε άνεση χρόνου το αν τα εμβόλια σχετίζονται με τα εγκεφαλικά και όσο οι μελέτες για τις σοβαρότατες παρενέργειες των εμβολίων βγαίνουν στην επιφάνεια με το σταγονόμετρο, «ειδικοί» στην Ελλάδα πιέζουν για 5η δόση και προεξοφλούν πως ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει ετήσιο έθιμο, ενώ χιλιάδες κόσμου εξακολουθούν να δέχονται να γίνουν πειραματόζωα για μια ίωση με θνητότητα συγκρίσιμη μιας σοβαρής εποχικής γρίπης.

Και οι ξαφνικοί θάνατοι συνεχίζονται αμείωτοι στο φόντο αυτής της δυστοπικής πραγματικότητας. Άλλα πιο ανησυχητικό φαινόμενο και από την ίδια την επιδημία  «ξαφνικίτιδας» είναι πως πολλοί χάνουν την κριτική ικανότητα να αναρωτιούνται το γιατί συμβαίνει αυτό που συμβαίνει…

Prime News

Γρεβενά: Έφυγε από τη ζωή ο οδηγός των ΚΤΕΛ που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)