Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Η συμβολή της m-RNA τεχνολογίας των ‘κόβιντ-εμβoλίων’ στην υλοποίηση του μετανθρωπισμού. (Λουκ Μοντανιέ: χακάρισμα του λογισμικού της ζωής)


«άνθρωπος +» Διανθρωπισμός

σ.σ. Ο Κλάους Σβαμπ έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι η λεγόμενη «4η βιομηχανική επανάσταση» είναι ήδη εδώ, και αλλάζει τον ίδιο τον άνθρωπο μέσα του με την συγχώνευση του φυσικού, βιολογκού και ψηφιακού του κόσμου. Η m-RNA τεχνολογία έκανε το πρώτο της επίσημο ντεμπούτο ως «εμβόλιο κατά του κόβιντ-19» Ο αείμνηστος νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ περιέγραψε αυτό το πειραματικό εγχείρημα ως χακάρισμα του λογισμικού της ζωής!


ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα, ότι το m-RNA ίσως γίνει μέρος του DNA με έναν ‘τελετουργικό’

μηχανισμό όπως την ‘γραμμή 1’ και με άλλους μηχανισμούς…

ΜΟΝΤΑΝΙΕ: Υπάρχει εργασία από το MIT που δείχνει ότι κάποιο RNA έχει ήδη αντιστραφεί σε DNA και έχει εισαχθεί στο γονίδιο. Έχει ήδη γίνει.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε το αποτέλεσμα μιας πολύ μακράς διαδικασίας, επιλογής, και ότι δεν είμαστε εδώ τυχαίως. Ο οργανισμός μας, ως σώμα βιολογικό, είναι πολύ περίπλοκος και δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στο γονιδίωμά μας χακάροντας το λογισμικό της ζωής. Οι εταιρείες είναι ηλίθιες, δεν καταλαβαίνουν τί κάνουν.

[από το 5:28]


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Η συμβολή της m-RNA τεχνολογίας των ‘κόβιντ-εμβoλίων’ στην υλοποίηση του μετανθρωπισμού. (Λουκ Μοντανιέ: χακάρισμα του λογισμικού της ζωής) | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)