Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Η Λυχνία της Εκκλησίας της Λάρισας έσβησε;. Ο Ιερώνυμος, ο εμβολιαστής δεσπότης της Λάρισας συμμετέχει ανενδοιάστως στο άναμμα της λυχνίας των Εβραίων

  
   Ο δεσπότης της Λάρισας, Ιερώνυμος μόνος εν μέσω ραβίνων σε εκδήλωση των Εβραίων. 
 Η Λυχνία της Εκκλησίας της Λάρισας  έσβησε!. Ο Ιερώνυμος, ο εμβολιαστής δεσπότης της Λάρισας και φέτος 27-1-2022, όπως κάθε χρονιά για τέταρτη φορά, αφότου τον επέβαλαν στην Λάρισα, συμμετέχει ανενδοιάστως στο άναμμα της λυχνίας των Εβραίων, καθ' όν χρόνον έχει σβήσει την Λυχνία της μητροπόλεως της Λαρίσης.
   Κύριε Ιερώνυμε, δεν γνωρίζετε ότι όποιος  πηγαίνει σε τέτοιους χώρους συναγωγές, εκδηλώσεις αιρετικών, μασόνων, πολιτικών,   ξαναπηγαίνει, άλλως γίνεται αποσυνάγωγος;     Προτίμησε να είναι αρεστός στους κρατούντας και όχι στους πιστούς.
   Ας μήν ξεχνάμε  "άπαξ προδότης πάντα προδότης."
    Στην αποδοκιμασία   του λαού ΑΝΑΞΙΟΣ, δαιμονίζεται ! 
   Ω! Λαρισαίοι, τοιούτου επισκόπου αξίζατε;  Εις ποίαν πνευματικήν αδράνειαν  περιήλθατε; Ποίοι σας εβάσκαναν;
  Τις εκκλησιές τις έκλεισε στο όνομα του αόρατου εχθρού,  του κορωνοϊού.  Σε τέτοιες εκδηλώσεις ο Ιερώνυμος δεν φοβάται μην κολλήσει κορωνοϊό; 
  Τους "επισήμους" αυτούς παράγοντες της    Λαρίσης που συμμετείχαν, δεν τους είδαμε να συμπαραστέκονται  στους 7500 υγειονομικούς  τελούντας εν διωγμώ, φασιστικώ τω τρόπω,  από την μισάνθρωπη κυβέρνηση του Μητσοτάκη που εφαρμόζει την δαιμονική υποχρεωτικότητα εμβολισμού.
  'Οσο για τον Ιερώνυμο, τόσο της Λαρίσης, όσο και τον Ιερώνυμο Λιάπη της Αθήνας  και την προσκυνημένη διοικούσα εκκλησία, είναι η πρώτη που έχει βαρύτατες ευθύνες. 
Οι δεσποτάδες έκαναν τις εκκλησίες εμβολιαστικά κέντρα με πρωτοστάτη της "Λαρίσης το καύχημα", δέχθηκαν πρώτοι την υποχρεωτηκότητα και εμβολιάστηκαν  επιδεικτικά ευτελίζοντας το σχήμα των,  προτρέποντας στανικώς  να δεχθούν αναντιρρήτως  οι πιστοί τα εμβόλια χωρίς κανένα ενδοιασμό  τα οποία πέραν των άλλων περιέχουν κυτταροσειρές φονευμένων εμβρύων. Η υποκρισία του κλήρου, πλήν φωτεινών εξαιρέσεων, περίσσευσαι  στο όνομα της επιδημίας έγιναν κήρυκες υπέρ της ζωής ενώ τα στοιχεία κυτταροσειρών  των φονευμένων εμβρύων  τα εισάγουμε δια των εμβολίων στο σώμα μας. Κατά  τα άλλα υποτίθεται ότι ομιλούν κατά των εκτρώσεων και υπέρ της προστασίας του αγέννητου παιδιού και κανονίζουν όσες-ους υπέπεσαν σε έκτρωση. 
   Πόση υποκρισία και αντιφατικότητα μπορούν να αντέξουν ακόμη οι πιστοί Χριστιανοί και να πνίξουν   την φωνή της συνειδήσεως τους;;;
Διότι αν αντιστεκόταν στην Νέαν Τάξιν     Πραγμάτων υπερασπιζόμενη  το πλήρωμα της Εκκλησίας,  οι Ορθόδοξοι Έλληνες δεν θα γινότανε  πειραματόζωα της υγειονομικής δικτατορίας και 7500 υγειονομικοί δεν θα υποχρεωνόταν σε αναστολή εργασίας και η Εκκλησία δεν Θα τελούσε εν διωγμώ. 
    Η αφορισμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη τους βούλωσε το στόμα εξαγοράζοντας την συνείδησή τους  με τα εκατομμύρια της προδοσίας για να είναι απρακτότεροι των βατράχων και αφωνότεροι των ιχθύων (Ιωάν. Χρυσόστομος).
    Οι έντιμοι δεσποτάδες μας δεν δημοσίευσαν ποτέ πόσα πήρε κάθε μητρόπολη.  Οι Λαρισαίοι περιμένουν διαφάνεια;
Λαρισαίος   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις








27 Ιανουαρίου 2022,
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση από τον Ραβίνο Λάρισας κ. Ηλία Σαμπετάι, ενώ στη συνέχεια έγινε το άναμμα κεριών στη μνήμη των Εβραίων Θυμάτων του Ολοκαυτώματος για να ακολουθήσει η απαγγελία του ποιήματος του Ρουμανοεβραίου ποιητή Πάουλ Τσέλαν «Η Φούγκα του θανάτου» από την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Κυριακή Σπανού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Λάρισας από εκπροσώπους Αρχών και Φορέων.
 

Στεφάνια κατέθεσαν, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας,  Κώστας Αγοραστός, ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων, ο δήμαρχος της Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, ο πρόεδρος της ισραηλιτικής κοινότητας Ηλίας Καμπελής, ο κεντρικός αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας Θεσσαλίας, ο περιφερειακός διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, η γενική πρόξενος της Γερμανίας, η εκπρόσωπος της γενικής πρόξενου της Γαλλίας, οι εκπρόσωποι του Ο.Π.Α.Ι.Ε ισραηλιτών Ελλάδος, οι ισραηλιτικές κοινότητες του Βόλου, των Τρικάλων και της Καρδίτσας και μαθητές από την ισραηλιτική κοινότητα Λάρισας, με τελευταίο στεφάνι αυτό της Κοινότητας στο οποίο εκπροσωπούνται, όπως αναγγέλλεται, οι επιζώντες όμηροι των στρατοπέδων και οι απόγονοί τους, που δεν μπόρεσαν να παρίστανται φέτος, καθώς και το σύνολο του Ελληνικού Εβραϊσμού.


Στη φωτογραφία: Ο κ. Ιερώνυμος (Νικολόπουλος) της Λάρισας ανάβει κερί στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων  ενώ είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωσή τους στο δημοτικό ωδείο της Λάρισας 30-1-2020
ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ: Λίαν εύφρανας τούς κακοδόξους, και κατίσχυνας τούς Ορθοδόξους, Ιερώνυμε, αλλοθρήσκων καύχημα. Των Λαρισαίων μοιχεπιβατών διάδοχε. (agonasax.blogspot.com)