Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δηλώνει ότι "οι παιδόφιλοι θα σώσουν την ανθρωπότητα" (ΒΙΝΤΕΟ)



Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση του εξαιρετικού βίντεο από το κανάλι The People's Voice:
Μια αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία που προωθείται στους διαδρόμους της εξουσίας από τον Κλάους Σβαμπ. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός πρόκειται να εξοργίσει τις οικογένειες και όσους νοιάζονται για τα παιδιά. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά υποστηρίζοντας ότι οι νόμοι κατά του σεξ με ηλικιακό χάσμα, γνωστότερου ως παιδοφιλία παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν αποτελούν μια μάστιγα.

Η επιδημία παιδοφιλίας που σαρώνει τον κόσμο είναι στην πραγματικότητα ένα δώρο της φύσης στην ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον Κλάους Σβαμπ του οποίου το ΠΟΦ δήλωσε ότι οι παιδόφιλοι είναι πλασμένοι από τη φύση σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς, για κάποιο λόγο. Σύμφωνα με μια ερευνητική εργασία που παρουσιάστηκε στο ΠΟΦ, στο Νταβός το φαινόμενο της παιδεραστίας αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της φύσης να εξαγνίσει τη γη και να σώσει την ανθρωπότητα από τον εαυτό της.

Οι άνθρωποι που έλκονται από ανηλίκους είναι λιγότερο πιθανό να δημιουργήσουν μεγάλο αριθμό απογόνων, σύμφωνα με ακαδημαϊκά στοιχεία. Και τα λεγόμενα ανήλικα άτομα με τα οποία έχουν τις λεγόμενες σχέσεις είναι στατιστικά λιγότερο πιθανό να δημιουργήσουν πολυμελείς οικογένειες. Αυτό εξυπηρετεί το όραμα του ΠΟΦ για την καταστροφή της οικογενειακής δομής και τη μείωση του πληθυσμού της γης. Το ΠΟΦ, το οποίο έχει επιβάλει στα ΜΜΕ να προωθήσουν το αφήγημα ήδη από τώρα, θέλει να εισαγάγει μια διεθνή πολιτική που θα απαιτεί από την πλειοψηφία των χωρών να αποποινικοποιήσουν ή τουλάχιστον να χαλαρώσουν τους νόμους κατά της παιδοφιλίας.

Οι "Νιου Γιορκ Τάιμς", πάντα στην πρώτη γραμμή της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας δημοσίευσαν ένα άρθρο που υποστηρίζει ότι η παιδοφιλία δεν είναι έγκλημα. 

καθώς χωρίς νομική προστασία ένας παιδόφιλος δεν θα μπορούσε να ρισκάρει να αναζητήσει θεραπεία ή να αποκαλύψει την κατάστασή του σε κάποιον για υποστήριξη.

Σύμφωνα με τους Τάιμς, η προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων πρέπει να επεκταθεί στους παιδόφιλους, καθώς χωρίς νομική προστασία ένας παιδόφιλος δεν θα μπορούσε να ρισκάρει να αναζητήσει θεραπεία ή να αποκαλύψει την κατάστασή του σε κάποιον για υποστήριξη.

Το CNN, για να μην μείνει πίσω, αντέδρασε με ένα άρθρο που διακηρύσσει ότι οι παιδόφιλοι δεν είναι τέρατα ή αποκλίνοντα κοινωνικά άτομα που ζουν στο σκοτάδι. Σύμφωνα με το CNN, είναι καιρός η κοινωνία να αναθεωρήσει την εικόνα για τους παιδόφιλους. Το CNN συνέχισε το άρθρο αυτό με μια ρητή έκκληση για συμπόνια αντί να θεωρούνται οι παιδεραστές ως οι κατώτεροι των κατώτερων. Θα πρέπει να τους προσεγγίσουμε και να προσπαθήσουμε να τους κατανοήσουμε διότι σύμφωνα με το CNN, δεν μπορεί κάποιος να επιλέξει να είναι παιδόφιλος.

Ο ψυχολόγος Τζέσε Μπέρινγκ, συγγραφέας του βιβλίου "Διαστροφή: Η Σεξουαλική Παρεκτροπή που κρύβεται μέσα μας" παροτρύνει επίσης τον αναγνώστη να δείξει κατανόηση στους παιδεραστές. Γράφοντας ότι οι άνθρωποι με παιδοφιλία δεν ζουν στην απομόνωση. Είναι απλά εγκλωβισμένοι εξωγενώς σε ένα "εφιαλτικό περιβάλλον."

Το περιοδικό "Salon" μπήκε επίσης στο παιχνίδι παροτρύνοντάς μας να γνωρίσουμε τους παιδεραστές και εν τω μεταξύ και το BBC το οποίο ως γνωστόν για δεκαετίες συγκάλυπτε τον πιο διαβόητο παιδεραστή της Βρετανίας, τον Τζίμι Σάβιλ θέλει επίσης να σκεφτούμε θετικά για τη νέα γενιά παιδεραστών. Μην γελιέστε, βρίσκεται σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια να παρουσιαστεί η παιδοφιλία ως αβλαβής.

Τι τρέχει εδώ;

Τα ΜΜΕ μας παρουσιάζουν μια κλασική περίπτωση του "Παραθύρου Όβερτον" Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα Τζόζεφ Όβερτον υπάρχει ένα παράθυρο εντός του οποίου υπάρχουν αντιλήψεις που θεωρούνται αποδεκτές από την κοινωνία τις οποίες ανέχονται ακόμη και εκείνοι που δεν τις συμμερίζονται. Οι ιδέες που βρίσκονται έξω από αυτό το παράθυρο θεωρούνται ακραίες και δεν γίνονται αποδεκτές στις δημόσιες συζητήσεις.

 Παράθυρο του Όβερτον

Από αυτή την έννοια του "Παραθύρου Όβερτον" ξεκίνησε η θεωρία για το πώς μια ιδέα που σήμερα είναι ακραία μπορεί να καταφέρει να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία ή να γίνει μια δημοφιλής κοινωνική πολιτική. Πρόκειται για μια κλίμακα αντιλήψεων κατά την οποία κάποιος μεταβαίνει από το να βλέπει μια ιδέα ως αδιανόητη στο να τη βλέπει ως ακραία, στη συνέχεια ως αποδεκτή στη συνέχεια ως δημοφιλή και σε αυτό το σημείο να μετατρέπεται σε πράξη από την πολιτική.

Σύμφωνα με τις παγκόσμιες ελίτ στο Νταβός ήρθε η ώρα η κυρίαρχη κοινωνία να προσαρμοστεί και να χαλαρώσει τα ξεπερασμένα κοινωνικά ταμπού κατά της παιδοφιλίας. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να αλλάξουν τα ήθη της κοινωνίας από το να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά; Μόλις αυτή την εβδομάδα, ο Κλάους Σβαμπ καταγράφηκε να καυχιέται για το πώς το ΠΟΦ έχει διεισδύσει πλήρως στα εκπαιδευτικά συστήματα πολλών χωρών. Σύμφωνα με τον Σουάμπ, αν τα παιδιά υποβληθούν στην ιδεολογία του ΠΟΦ από μικρή ηλικία, μπορούν πολύ εύκολα να γαλουχηθούν.

- Δίνουμε έμφαση σε αυτό που είπα πριν στις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τις οποίες και πλαισιώνουμε. Έτσι, όταν θεσπίζουμε ένα πρόγραμμα όπως η Παγκόσμια Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία μας θα το περιγράψω σε ένα δευτερόλεπτο. Έχουμε υπό την ηγεσία μας, τη Cisco και πολλές άλλες εταιρείες πρακτικά όλες τις μεγάλες εταιρείες. Προσπαθούμε να φέρουμε επανάσταση στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ιορδανίας, της Αιγύπτου και τώρα του Μπουρούντι συνεργαζόμενοι με τις τοπικές αρχές.

Συνεργαζόμαστε επίσης με την UNESCO όχι μόνο για να εξοπλίσουμε τα σχολεία αλλά και για να εκπαιδεύσουμε τους δασκάλους ώστε να εφαρμόσουν το νέο πρόγραμμα σπουδών. Όπως βλέπετε, συνεργαζόμαστε μαζί τους και τους πλαισιώνουμε. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά από την πρωτοβουλία Κλίντον η οποία κυρίως... ...που είναι καλό πράγμα η οποία ζήτησε από τις εταιρείες να δεσμεύσουν κάποια κεφάλαια να αναλάβουν μια δέσμευση και κάποιες να επιστρέψουν και να αναφέρουν που βρισκόμαστε με αυτή την πρωτοβουλία από την αρχή μέχρι το τέλος.

- Έχουν διεισδύσει στα σχολεία χαράσσοντας μια στρατηγική πορεία κατευθείαν στα παιδιά μας και γνωρίζουμε ήδη ότι έχουν διεισδύσει στις εταιρείες. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν υπό τον έλεγχο του ΠΟΦ διεξάγουν ένα πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Οι "Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες" του Κλάους Σβαμπ προσπαθούν συστηματικά να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία και να αποποινικοποιήσουν το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Στην ακροαριστερή Νέα Ζηλανδία της Τζακίντα Άρντερν ένας δικαστής αποφάνθηκε ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν στο σεξ με ενήλικες. Ναι, σωστά ακούσατε! Η εν λόγω υπόθεση αφορούσε έναν 45χρονο άνδρα όπου η υπεράσπιση του επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του το επιθυμούσε!!!

"Ξέρω ότι ήταν παιδί, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε σε μένα ήταν σαν μια ώριμη γυναίκα. Την απέρριψα, αλλά εκείνη συνέχισε να με πλησιάζει. Ήθελε πραγματικά να το κάνει αυτό", είπε ο 45χρονος για το παιδί, το οποίο ήταν μόλις 12 ετών τότε.

Τις τελευταίες ημέρες της δίκης, ο δικαστής Έργουακερ ασχολήθηκε με το ζήτημα της συναίνεσης για ένα άτομο κάτω των 16 ετών: "Νομικά ένα άτομο κάτω των 16 ετών δεν μπορεί να συναινέσει για κατηγορίες για άσεμνες πράξεις. Ως εκ τούτου, ως ένορκοι, το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσετε είναι αν οι άσεμνες πράξεις έλαβαν χώρα", είπε.

Στη συνέχεια ακολούθησε το καλύτερο. Ο δικαστής είπε στους ενόρκους: "Όσον αφορά τη σεξουαλική επαφή, ένα άτομο κάτω των 16 ετών μπορεί να συναινέσει. Θα πρέπει να εξετάσετε αν η συναίνεση δόθηκε ή όχι με βάση τα στοιχεία που έχετε στη διάθεσή σας."

Καλώς ήρθατε στη Νέα Ζηλανδία του Κλάους Σβαμπ. Αλλά περιμένετε μέχρι να ακούσετε τι συμβαίνει στη Γαλλία. Ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος πέρυσι σε μια εκλογική αναμέτρηση που θεωρήθηκε ευρέως ύποπτη. Δεν αποτελεί ίσως έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του Κλάους Σβάμπ και η Γαλλία νομιμοποιεί επίσης την παιδοφιλία.

Η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν ψήφισε κατά της θέσπισης ενός ορίου ηλικίας συναινετικής αποδοχής στη Γαλλία το 2018 αποτελώντας ένα από τα πρώτα έθνη που υπέκυψαν στις πιέσεις μιας διεθνούς συμμορίας που είναι αποφασισμένη να αποποινικοποιήσει το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι ο ομοσπονδιακός νόμος στη Γαλλία δεν θεσπίζει όριο ηλικίας για τη συναίνεση και οι ενήλικες που κάνουν σεξ με παιδιά κάθε ηλικίας, δεν θα διώκονται για βιασμό εάν το παιδί-θύμα δεν μπορεί να αποδείξει βία, απειλή, εξαναγκασμό ή κατάσταση αιφνιδιασμού. Το νομοσχέδιο κατά της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, γνωστό ως "νόμος Schiappa" υπογράφηκε από το γαλλικό κοινοβούλιο στις 3 Αυγούστου προκαλώντας οργή στη Γαλλία, καθώς γονείς και οργανώσεις για τα δικαιώματα των παιδιών κατηγορούν την κυβέρνηση Μακρόν ότι καταδικάζει τα παιδιά της χώρας.

Η έλλειψη ηλικιακού ορίου συναίνεση θέτει εκατομμύρια παιδιά σε σοβαρό κίνδυνο σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία σύμφωνα με αξιωματούχους για την προστασία των παιδιών.

Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να εκπλαγούν;

Όπως και η Τζακίντα Άρντερν από τη Νέα Ζηλανδία ο Μακρόν είναι ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του Κλάους Σβαμπ. Είναι όλοι τους αποφασισμένοι να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Φυσικά, τα ΜΜΕ είναι συνένοχα με τη σιωπή τους. Έχει διεισδύσει και σε αυτά (ΜΜΕ) το ΠΟΦ και θα προσπαθήσουν να σας εξοντώσουν αν τολμήσετε να μιλήσετε για οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ το 2020 η παχυσαρκία είναι κάτι υγιές. Τα πειραματικά εμβόλια δεν προκαλούν αιφνίδιο θάνατο στους ανθρώπους και η έκτρωση είναι πράξη αγάπης.

Ο Τζορτζ Όργουελ μας είχε προειδοποιήσει γι' αυτούς τους καιρούς. Είχε πει ότι η ελίτ θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι 2+2=5 και ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο βιασμός των παιδιών είναι ένας τρόπος για να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

Ακόμη και ο Όργουελ δεν πίστευε ότι θα έφταναν τόσο μακριά αλλά αν έχετε παρακολουθήσει τις παράλογες πολιτικές του ΠΟΦ τον τελευταίο καιρό δεν θα εκπλαγείτε. Οι πολιτικές του ΠΟΦ έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό. Μας εξευτελίζουν, μας υποβαθμίζουν και μας εμπαίζουν. Έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρέσουν όλες τις χαρές της ζωής και να προκαλέσουν τον μέγιστο δυνατό πόνο.

Ακολούθως, υπάρχει και η προώθηση της μείωσης του πληθυσμού η οποία αποτελούσε θεωρία συνωμοσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά τώρα έχει αποκαλυφθεί πλήρως. Δεν προσπαθούν καν να υποκριθούν ότι δεν θέλουν να εξαλείψουν την πλειονότητα από εμάς. Σύμφωνα με αυτά τα δύο τσιράκια του ΠΟΦ όλες οι θρησκείες είναι εναντίον του ΠΟΦ επειδή οι θρησκείες θέλουν περισσότερες ψυχές ενώ το ΠΟΦ θέλει λιγότερες.

- Έτσι, λοιπόν, στη διάλεξη που μόλις παρακολουθήσαμε εδώ στο ΠΟΦ νομίζω ότι υπάρχει μια αίσθηση ειλικρίνειας καθώς αναφερθήκατε σε κάποια ζητήματα που άλλοι...

- Αυτό είναι το πρόβλημά μου πάντα. Όλες οι θρησκείες είναι εναντίον μου επειδή μιλάω για την μείωση του πληθυσμού. Θέλουν περισσότερες ψυχές... ...ενώ εγώ θέλω λιγότερες στον πλανήτη.

- Πότε θα σταθούμε και θα πούμε "φτάνει πια"; Πόσες φορές πρέπει το ΠΟΦ να δηλώσει τις σκοτεινές του προθέσεις προτού ο κόσμος σταματήσει για να ακούσει;

Το δεξί χέρι του Κλάους Σβαμπ, ο Γιουβάλ Νόα Χαράρι ο οποίος έχει μια μακρά ιστορία στο να λέει δυνατά το "αθόρυβο κομμάτι" δήλωσε ότι ο Θεός είναι νεκρός και ο Ιησούς είναι ένα ψέμα.

- Εννοώ ότι όλη αυτή η ιστορία για τον Ιησού που αναστήθηκε από τους νεκρούς και είναι ο Υιός του Θεού, είναι ένα ψέμα. Οι άνθρωποι είναι πλέον οργανισμοί που μπορούν να χακαριστούν. Όλη αυτή η ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν αυτή... ...την ψυχή ή το πνεύμα και έχουν ελεύθερη βούληση και κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα μου. Έτσι, ό,τι κι αν επιλέξω, είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ και αυτό είναι η ελεύθερη βούλησή μου. Αυτό τελείωσε!

- Σύμφωνα με τον Χαράρι στον σύγχρονο κόσμο δεν υπάρχει θέση για τις παραδοσιακές χριστιανικές αξίες. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να αποδεχτεί τη θεότητα του ΠΟΦ και να αφήσει τα παλιομοδίτικα κοινωνικά ταμπού.

- Αναπτύσσοντας... ...ακόμη μεγαλύτερες δυνάμεις... ...παρά ποτέ άλλοτε αποκτούμε πραγματικά θεϊκές δυνάμεις δημιουργίας και καταστροφής. Αναβαθμίζουμε πραγματικά τους ανθρώπους σε Θεούς χωρίς να απαιτείται, για παράδειγμα, η δυνατότητα επανασχεδιασμού της ζωής.

- Επισημαίνοντας την μοχθηρία της ελίτ δεν φαίνεται ποτέ να τους αγγίζει ή να τους επηρεάζει.

Γιατί;

Επειδή δεν έχουν καμία ντροπή. Δεν ντρέπονται, επειδή δεν έχουν ηθική πυξίδα. Δεν έχουν καμία ηθική πυξίδα, επειδή πιστεύουν ότι ο Θεός είναι νεκρός και ζουν σύμφωνα με τον κανόνα του: "Κάνε όπως επιθυμείς."

Αυτή η αρχή διαποτίζει κάθε ίνα της ιδεολογίας τους από τις εκλογές μέχρι τα ανοιχτά σύνορα, την κλιματική αλλαγή τις αμβλώσεις, την παιδοφιλία και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ξέρω ότι κατά καιρούς μπορεί να νιώθετε ότι είστε μόνοι και μέσα στο σκοτάδι αλλά οι μάζες αφυπνίζονται και η ελίτ δεν θα μπορέσει να αναλάβει την εξουσία τόσο εύκολα όσο περίμενε. Ακόμα και τα πρόβατα ανοίγουν σιγά-σιγά τα μάτια τους πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα αν συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τις μάζες.

Παρακαλώ κάντε ένα like σε αυτό το βίντεο και εγγραφείτε σε αυτό το κανάλι ώστε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε το μήνυμα ευρέως και να εκθέτουμε την ατζέντα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και το πιο σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από βρώμικες πολιτικές και περισπασμούς που θα στρέψουν τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου. Ο κοινός εχθρός δεν είναι ο γείτονάς σας αλλά αυτός που προσπαθεί να σας ελέγξει και να σας δηλητηριάσει και να διαφθείρει τα παιδιά σας. Αν παραμείνουμε δυνατοί και ενωμένοι θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη.

Πηγή: World Economic Forum Declares Pedophiles ‘Will Save Humanity’ - https://rumble.com/v23r7bo-world-economic-forum-declares-pedophiles-will-save-humanity.html?mref=6zof&mrefc=5

 
 
Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/
 
 «Πᾶνος»