Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΒΕΒΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΥΡΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


Ροκ συναυλία στη Λαύρα των Σπηλαίων


Στις 22 Ιανουαρίου 2023, στην εκκλησία της Τραπεζαρίας της Αγίας Λαύρας των Σπηλαίων, η οποία από την 1η Ιανουαρίου 2023 είναι κατειλημμένη από τους υποστηρικτές του ψευδο-μητροπολίτη Επιφανίου, από την οποία είχε εκδιωχθεί η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία, οι αρχές πραγματοποίησαν μια ροκ συναυλία.

Η συναυλία της ομάδας Cossack Chorea με τίτλο «The Spirit of Freedom» ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα της Ενοποίησης της Ουκρανίας. Σε αυτή τη συναυλία, συγκεκριμένα, ακούστηκε και ένα τραγούδι για τη δολοφονία ενός Μοσχοβίτη και την καταστροφή της Μόσχας, την οποία «ο Ιησούς ευλογεί». Ένα κομμάτι του τραγουδιού δημοσιεύτηκε στη σελίδα Facebook της δικηγόρου Βικτόρια Κοχανόφσκαγια.

Το Facebook αργότερα διέγραψε την ανάρτηση της Kokhanovskaya, η οποία είχε 58.000 προβολές, αλλά εκείνη δημοσίευσε το βίντεο ξανά.

«Το Facebook... μπλοκάρει μαζικά το βίντεο της βλασφημίας στην Αγία Λαύρα των Σπυλαίων, που έλαβε χώρα στις 22 Ιανουαρίου 2023 με άδεια από το Υπουργείο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της Ουκρανίας», έγραψε η Κοχάνοvσκαγια.

«Κάλαμος ὀξυγράφου», 2023.

Ροκ συναυλία στη Λαύρα Κιέβου-Πεκέρσκ

Στις 22 Ιανουαρίου 2023 στην Τράπεζα της Λαύρας Κιέβου-Πεκέρσκ, η οποία από την 1η Ιανουαρίου 2023 καταλήφθηκε από υποστηρικτές ψευδο-Μητρόπολη Επιφάνιος, εξόριστος από τους πιστούς Η UOC, οι αρχές διοργάνωσαν μια ροκ συναυλία.

Συναυλία του συγκροτήματος «Χορεία Κοζάτσκα» στο πλαίσιο το όνομα «Πνεύμα ελευθερίας» ήταν αφιερωμένο στην Ημέρα ενότητας της Ουκρανίας. Σε αυτή τη συναυλία, στο συγκεκριμένα, υπήρχε ένα τραγούδι για τη δολοφονία του Moscaala και την καταστροφή Μόσχα, την οποία ο Ιησούς «ευλογεί». δημοσιεύθηκε στη σελίδα facebook της δικηγόρου Βικτόρια Κοχανόφσκαγια.

Το Facebook αργότερα διέγραψε την ανάρτηση της Κοχανόφσκαγια, που συγκέντρωσε 58.000 προβολές, αλλά αναδημοσίευσε το βίντεο.

«Το Facebook... μπλοκάρει μαζικά το βίντεο της βλασφημίας στο Κίεβο-Pecherskoy Lavre, το οποίο έλαβε χώρα στις 22 Ιανουαρίου 2023 χρόνια με την άδεια του υπουργείου Πολιτισμού της Ουκρανίας", έγραψε η Κοχανόφσκαγια.

- 2023 Καταραμένο μπαστούνι