Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

"Φορβάς εν αλωνίω" η Ντόρα Μπακογιάννη της Ν.Δ. και μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Χαρακτήρισε τον χριστιανισμό… σοσιαλιστική εφεύρεση (βίντεο)

Όποιος ψηφίζει Ν.Δ., ψηφίζει Μασονία και τα σχέδια της στοάς Μπίλτερπεργκ.       Δείτε το βίντεο που δηλώνει ότι συμμετείχε στη στοά

 


 Ντροπή! Η Ντόρα χαρακτήρισε τον χριστιανισμό… σοσιαλιστική εφεύρεση βίντεο: 

        https://www.youtube.com/watch?v=HkKt8asFI_Y

Η Ντόρα Μπακογιάννη της Ν.Δ.  μέλος της  Λέσχης Μπίλντερμπεργκ    βίντεο:
           https://www.youtube.com/watch?v=iqRNLewxpCY

Δεν έχει τέλος ο «γαλάζιος» ξεπεσμός.19|06|2023 |

Ολοένα και αυξάνονται οι περιπτώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που προβαίνουν σε αδιανόητες δηλώσεις, προκαλώντας σάλο.

Ο λόγος για την Ντόρα Μπακογιάννη (κεντρική φωτό), η οποία μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με όσα απαράδεκτα ανέφερε στους πολίτες της Ροδόπης, με φόντο τις καταγγελίες περί παρέμβασης του τουρκικού προξενείου στις ελληνικές εκλογές και συγκεκριμένα τις σχέσεις του με τους δύο μειονοτικούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη και Ξάνθη. Αυτή τη φορά η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε ρεσιτάλ μπουρδολογίας, δυσφημώντας ταυτοχρόνως τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Σε συνεδρίαση του Ινστιτούτου Πολιτισμικής Διπλωματίας, συζητώντας με φορείς, η εκ νέου υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τον χριστιανισμό… σοσιαλιστική εφεύρεση.

Σιώπησε

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σημειωτέον, η Ν.Δ. -και ορθώς- έχει πολλάκις κατά το παρελθόν στηλιτεύσει ανορθόδοξες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικώς με τη θρησκεία μας, ωστόσο για την επίμαχη τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη επέλεξε να σιωπήσει. Η ίδια, πάντως, μας επιφύλαξε ακόμη μία έκπληξη, καθώς μιλώντας στην ίδια εκδήλωση υποστήριξε χωρίς περιστροφές πως «η Ελλάδα έχει τον χειρότερο Τύπο στον κόσμο».

Σε τέτοιες διαπιστώσεις επιλέγουν να προβαίνουν τα «γαλάζια» μεγαλοστελέχη στο εξωτερικό, διότι στο εσωτερικό της χώρας μας δεν ασκούν σε καμία περίπτωση τέτοια κριτική προς την τέταρτη εξουσία. Τουναντίον, περιορίζονται στο να μοιράζουν αβέρτα το ζεστό κρατικό χρήμα στα φίλα προσκείμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

https://www.dimokratia.gr/politiki/562719/ntropi-i-ntora-charaktirise-ton-christianismo-sosialistiki-efeyresi/?fbclid=IwAR2GPCrTtayo7jiTmBcgf4oxKuOVdqufBEszXr5r-2D4AeXR_8Q9mAC4FnA