Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

                    


Αυτά τα κτήνη θα προστατεύσουν τα παιδιά μας τα οποία «δεν μας ανήκουν» (Βίντεο)


Κύπρος _Αυτή η σκύλα ειναι υπεύθυνη για  την προστασία των δικαιωμάτων  των παιδιών; Βάλανε τον λύκο να φυλάγει τα πρόβατα!
 
ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΘΕΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ! 
 
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΩΣ ΕΔΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΘΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΣΧΟΛΕΙΑ» ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΟΘΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! 
 
ΚΑΙ ΕΚΕΊΝΗ Η ΚΟΙΜΩΜΈΝΗ Η  ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ; ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ;
 
ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΙΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΝ ΤΡΙΑΔΙ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΖΩΟΔΟΤΗΝ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΝ ΕΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑΝ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΥΤΕΤΗΤΟΝ ΖΩΗΝ!  
 
 
______________________________________
 

Πολιτικοί και ιερείς επιτίθενται στην Δέσπω Μιχαηλίδου για τη δήλωση: «Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς»

Στο επίκεντρο βρίσκονται τηλεοπτικές δηλώσεις της της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, Δέσπως Μιχαηλίδου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκύπτουν αρκετά σχόλια και αναρτήσεις από χρήστες του διαδικτύου που θέτουν στο στόχαστρο την επίτροπο, για δήλωση σε τηλεοπτικό σταθμό όπου φέρεται να είπε «Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρεάς Θεμιστοκλέους, ο Πρόεδρος των Κυνηγών Νικόλας Προδρόμου καθώς και ο ιερέας Ιωάννης Κυπριανού, εξαπέλυσαν επίθεση στην κυρία Δέσπω Μιχαηλίδου.

Δείτε τις αναρτήσεις:


 
 
Δείτε το βίντεο 

 
 
«Πᾶνος»