Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ιατρός Λυκούργος Νάνης: ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....

    Τα έκγονα του επάρατου Σημιτισμού πρόκειται να στελεχώσουν νευραλγικά Υπουργεία με κατάδηλες συνέπειες για την πορεία της χώρας...


Φλωρίδης για το κόμμα «Νίκη»: «Είναι Ταλιμπάν και νοσταλγοί της Χούντας»
ΙΝΤΙΜΕ Γιώργος Φλωρίδης.

   Ιατρός Λυκούργος Νάνης

     Ο πρωθυπουργός, με την επιλογή των προσώπων που ανέλαβαν κορυφαία Υπουργεία (τι μας περιμένει...), απέδειξε πανηγυρικά για μία ακόμη φορά ότι υπηρετεί τη Νέα Τάξη πραγμάτων.

Τα έκγονα του επάρατου Σημιτισμού (ποιος μπορεί να λησμονήση την καταστροφική-αποδομητική πολίτική  του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη;) πρόκειται να στελεχώσουν νευραλγικά Υπουργεία με κατάδηλες συνέπειες για την πορεία της χώρας...

   Μεταξύ των εν λόγω "φωστήρων" συγκαταλέγονται ,  ο γνωστός για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Εκκλησία, κατά την περίοδο της σχετικώς προσφάτου υγειονομικής κρίσεως, νέος υπουργός Εξωτερικών Γεραπετρίτης καθώς και ο εξαπολύσας άθλιες ύβρεις κατά των ανθρώπων του κόμματος ΝΙΚΗ (https://www.cnn.gr/politiki/story/364894/floridis-gia-niki-einai-talimpan-kai-nostalgoi-tis-xoyntas).
     "Ανθών προσωπικοτήτων"....
 Στο βίντεο ο Φλωρίδης  ξερναεί όλο το μίσος του για τους Χριστιανούς και την "ΝΙΚΗ" Δείτε ποιον έκανε Υπουργό «Δικαιοσύνης» ο Μητσοτάκης! :