Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ξύπνα Έλληνά μου, ως πότε θα ψηφίζεις βδελύγματα, μαγαρισμένους και προδότες;;;




Ξύπνα, Έλληνα, όταν με το χεράκι σου ψηφίζεις τα πολιτικά σκουπίδια, Κούληδες και Τσιπραίους, προδότες, διεστραμμένους, Σοδομιστές και θηλυδρίες, τότε μην παραπονιέσαι που σε μαγαρίσανε με τις Εθνικές εταίρες και ότι σε σφίγγουν στο λαιμό και είσαι ξένος στη χώρα σου που λαθροεποικίστηκε.

Ξύπνα, Έλληνά μου, αυτοί που ψηφίζεις δεν σέβονται την Ιερότητα του σώματός τους, θα σεβαστούν την χώρα, τα σύνορα και τα παιδιά σου; είναι ανέστιοι, είναι ρεμάλια, ζουν πλουσιοπάροχα εις βάρος σου, από τους φόρους σου και τις κλοπές.  

Ξύπνα, Έλληνά μου, ως πότε θα ψηφίζεις βδελύγματα, μαγαρισμένους και προδότες;;                                                                        

                               Γεώργιος Κ. Παπαϊωάννου
                                             Καθηγητής             

Επιτέλους, άκου ένα μεγάλο Δάσκαλο, τον Σαράντο Καργάκο:




==================================


ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI07.06.2023,



Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο ΛΟΑΤΚΙ+ περιοδικό Antivirus

Σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού, η πρώτη πολίτης της χώρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία δεν μπορούν να υπάρχουν «αόρατοι» πολίτες, ούτε η πλειοψηφία να καταπιέζει τις μειοψηφίες.

Μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναγνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν για να εξαλειφθούν οι ανισότητες και η διακριτική μεταχείριση των ΛΟΑΤΚΙ+. Ωστόσο, σημειώνει πως η κοινωνία είναι πιο έτοιμη σήμερα –όπως και οι πολιτικοί θεσμοί– να κατοχυρώσουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα και να εγγυηθούν στους φορείς τους την ίση ελευθερία και ισοπολιτεία σε μια σειρά από ζητήματα.




Στο παραπάνω πλαίσιο, καλεί τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα να έχει πίστη στις διεκδικήσεις της και αισιοδοξίαhttps://