Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Θέλουν να εκμαυλίσουν τα Παιδιά μας! Το δηλώνουν ευθαρσώς: "Τα παιδιά Δεν ανήκουν στους γονείς τους" !!! (βίντεο)



Πρόσεχε ! Ψηφίζοντας συστημικά κόμματα που προωθούν την ομοφυλοφιλία και τον Σοδομισμό δυναμιτίζεις την οικογένεια, την κοινωνία και το μέλλον της Πατρίδος μας.

Ο σοφός Λαός λέγει «καλύτερα να μου κοπεί το χέρι παρά να ψηφίσω κ υ νοβούλειο» (που προωθούν κιναίδους)

Λάβε υπόψιν σου το κοινώς παραδεκτό, ότι οι πράξεις σου, πρώτα θα χτυπήσουν την δική σου πόρτα….


        
Τα παιδιά Δεν ανήκουν στους γονείς τους !!!

https://www.youtube.com/watch?v=Nj4qmPauep8

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΘΕΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ! 

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΩΣ ΕΔΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΘΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΣΧΟΛΕΙΑ» ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΟΘΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΝ ΤΡΙΑΔΙ ΖΩΟΔΟΤΗ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΝ ΕΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΚΥΡΙΟΥ!