Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ιατρός Λυκούργος Νάνης: Τον κανονικώς υπόδικο Καριώτογλου θα μας τον βγάλουν στο τέλος και ήρωα…

Γράφει: Ο Ιατρός Λυκούργος Νάνης

Παπαθανασίου

Οι οικουμενιστές μιμούμενοι τον συνασπισμό  των ΛΟΑΤΚΙ επιβάλουν τις καινοτομίες τους στην Εκκλησία. 

Τον κανονικώς υπόδικο Καριώτογλου θα μας τον βγάλουν στο τέλος και ήρωα…

Εκεί καταντήσαμε….

Προφανώς ήθελαν να «μετρήσουν» και να αξιολογήσουν , να «τεστάρουν», σύμφωνα με τη μοντέρνα ορολογία, τις αντιδράσεις του λαού για τα «κατορθώματα» του στο ναό του αγίου Νικολάου του Ραγκαβά.

‘Ηδη ο «μπαρουτολόγος»-μπουρδολόγος Παπαθανασίου σε μια ελεεινή συνέντευξή του στο αριστερόστροφο δημοσιογραφικό πορνείο tvxs φθέγγεται τα εξής «βαρυσήμαντα»: «Η δική μου εκτίμηση είναι ότι υπόβαθρο όλων αυτών είναι ο βαθύς μισογυνισμός και οι θεολογικές στρεβλώσεις, με τις οποίες έχουμε πολύν δρόμο μπροστά μας». (βλέπε εδώ https://tvxs.gr/news/ellada/thanasis-n-papathanasioy-kathigitis-tis-anotatis-ekklisiastikis-akadimias-stin-ekklisia-).
«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», προτού , προφανώς, διαλύσουμε τα πάντα, σύμφωνα με τον υπέρμαχο της καταλύσεως της εκκλησιαστικής τάξεως που «ανακάλυψε» και αυτός, όπως και ο γνωστός και μη εξαιρετέος π.Λίβυος, το «μισογυνισμό» των «συντηρητικών» , ως υπόβαθρο της πολεμικής που κατά χρέος ασκούν στις άθεσμες καινοτομίες-κενοφωνίες του κάθε Καριώτογλου.
Οι άνθρωποι βρίσκουν και κάνουν.
Το έχουμε ξαναπεί και δεν θα πάψουμε να το γράφουμε μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μας.
Οι εμφορούμενοι από το στρεβλό πνεύμα του Παπαθανασίου, του Θερμού, του Καριώτογλου και σία έχουν βραχυκυκλώσει τον εκκλησιαστικό ραδιοσταθμό, επίσημα εκκλησιαστικά περιοδικά, τις σύγχρονες «θεολογικές» σχολές , πολλές, υπό την αιγίδα της επισήμου Εκκλησίας, ημερίδες, συνέδρια, σεμινάρια, συμπόσια, «επιμορφώσεις» και τα συναφή.
Και φθάσαμε στο σημείο να λανσάρονται ως επίσημες εκκλησιαστικές θέσεις οι ιδεοληψίες των «συναξιακών», των «καιριτών» και των θαμώνων της «Ακαδημίας του αίσχους»…