Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Εμπιστευτικά έγγραφα της ΕΕ αποκαλύπτουν χιλιάδες θανάτους από Pfizer-BioNTech Covid Jabs





Έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η BioNTech στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) αποκαλύπτουν χιλιάδες θανάτους και δεκάδες χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν το «εμβόλιο» Pfizer-BioNTech mRNA Covid-19.

Όλα τα εμβόλια δόθηκαν κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου όπου οι κατασκευαστές εμβολίων επέμεναν ότι δεν είδαν «σήματα ασφαλείας».

Με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2022, τα έγγραφα που επισημάνθηκαν ως «εμπιστευτικά», δείχνουν ότι σωρευτικά, κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών και της περιόδου μετά την κυκλοφορία έως τις 18 Ιουνίου 2022, καταγράφηκαν συνολικά 4.964.106 ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τα έγγραφα περιελάμβαναν επίσης ένα παράρτημα με πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τις λεπτομέρειες σχετικά με τις εντοπισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο Defender αναφέρει: Μεταξύ των παιδιών κάτω των 17 ετών, αναφέρθηκαν 189 θάνατοι και χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τα έγγραφα παρουσιάζουν δεδομένα που συλλέχθηκαν μεταξύ 19 Δεκεμβρίου 2021 και 18 Ιουνίου 2022 (η «περίοδος PSUR #3»), επιπλέον των σωρευτικών δεδομένων για ανεπιθύμητες ενέργειες και θανάτους που σημειώθηκαν μεταξύ εκείνων που έλαβαν το εμβόλιο κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών και κατά τη διάρκεια την περίοδο μετά την κυκλοφορία, από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τις 18 Ιουνίου 2022.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Pfizer-BioNTech είπε ότι δεν εντόπισε σχεδόν κανένα σήμα ασφάλειας και ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο επέδειξε πάνω από 91% «αποτελεσματικότητα».

Παρατηρώντας τα έγγραφα, ο Brian Hooker, Ph.D., PE , ανώτερος διευθυντής επιστήμης και έρευνας για την προστασία της υγείας των παιδιών , είπε στο The Defender:

«Αυτές οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών είναι «εκτός από τους πίνακες», με αναφορές μυοκαρδίτιδας σε πάνω από 10.000 και αναφορές περικαρδίτιδας σε περισσότερες από 9.000.

«Ιστορικά, γνωρίζουμε ότι αυτό θα ήταν μια υπο-επιβεβαίωση των πραγματικών αριθμών. Είναι εγκληματικό για τον EMA να διατηρεί αυτό το εμβόλιο στην αγορά».

Σύμφωνα με μια ανάλυση του σχολιαστή και συγγραφέα Daniel Horowitz , το ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών που ταξινομήθηκαν ως σοβαρές ήταν «πολύ πάνω από το πρότυπο για τα σήματα ασφαλείας που συνήθως ήταν συνδεδεμένα στο 15%» και οι γυναίκες ανέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες τριπλάσιο από το ποσοστό των ανδρών.

Το 60% των περιπτώσεων αναφέρθηκαν είτε με «άγνωστο αποτέλεσμα» ή «δεν ανάκτησαν», υποδηλώνοντας ότι πολλοί από τους τραυματισμούς «δεν ήταν παροδικοί», είπε ο Χόροβιτς.

Ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων σημειώθηκε στην ηλικιακή ομάδα 31-50 ετών, εκ των οποίων το 92% δεν είχε συννοσηρότητες, καθιστώντας πολύ πιθανό ότι το εμβόλιο προκάλεσε «τόσο εκτεταμένο, ξαφνικό τραυματισμό».

Υπήρξαν 3.280 θάνατοι μεταξύ των ληπτών εμβολίων στη συνδυασμένη αθροιστική περίοδο, συμπεριλαμβανομένων των κλινικών δοκιμών και μετά την κυκλοφορία, έως τις 18 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με τον Χόροβιτς, τα έγγραφα «δείχνουν ότι η Pfizer γνώριζε για ένα νοσηρό επίπεδο τραυματισμού από νωρίς», ωστόσο συνέχισε να διανέμει το εμβόλιο της για τον COVID-19.

Τα έγγραφα δεν αποτελούν μέρος της συνεχιζόμενης έκδοσης των λεγόμενων « έγγραφων της Pfizer » στις ΗΠΑ με δικαστική απόφαση , αλλά σύμφωνα με τον Χόροβιτς, είναι έγγραφα φαρμακοεπαγρύπνησης που ζητούνται από τον EMA, τη ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της ΕΕ.

Τα έγγραφα διατέθηκαν σε ένα αυστριακό ιστολόγιο επιστήμης και πολιτικής, το TKP , μετά από «αίτημα FOIA [Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας] από έναν ανώνυμο αναγνώστη». Στη συνέχεια δημοσιεύθηκαν στις 4 Μαρτίου. Ωστόσο, από τη στιγμή που δημοσιεύθηκαν, κανένα ευρωπαϊκό αγγλόφωνο μέσο ενημέρωσης δεν φαίνεται να έχει αναφερθεί σε αυτά.

Ως αποτέλεσμα, παρέμειναν στο ραντάρ μέχρι πρόσφατα, όταν αρκετοί ανεξάρτητοι αγγλόφωνοι μπλόγκερ ανακάλυψαν και δημοσίευσαν τα έγγραφα.

thepeoplesvoice.tv