Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ιατρός Λυκούργος Νάνης : Συγχαίρουμε τη ΝΙΚΗ για την εισοδό της στη Βουλή και ελπίζουμε ότι δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες μας

 


Η λάσπη που κατά τόνους εκτοξεύθηκε σε βάρος της ΝΙΚΗΣ αυτές τις ημέρες πέτυχε τον αντίθετο από τον επιδιωκόμενο σκοπό, όπως καταδείχθηκε πανηγυρικά από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το σύστημα θεώρησε εαυτό απειλούμενο από την ελπιδοφόρα δυναμική που αναπτύχθηκε περί το συγκεκριμένο κόμμα και διά θλιβερών εκπροσώπων του εξαπέλυσε μια λυσσώδη πολεμική εναντίον της , στηριγμένη στη λάσπη, το ψέμα, τις ύβρεις.

Ο ελληνικός λαός απάντησε σε όλη αυτή την "τοξικότητα" διά της ψήφου του.

Συγχαίρουμε τη ΝΙΚΗ για την εισοδό της στη Βουλή και ελπίζουμε ότι δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες μας, πορευόμενη με φόβο Θεού ,όπως τόνισε ο πρόεδρός της.

Εννοείται, ότι οι λυσσαλέες επιθέσεις του συστήματος, κυρίως διά του υπονόμου που ονομάζεται "σύγχρονη ελληνική δημοσιογραφία", όχι μόνο θα συνεχισθούν αλλά και θα ενταθούν.

Ήδη η χαβούζα του in.gr από εχθές άρχισε να εκκενώνει  νέα βοθρολύματα και να ολοφύρεται και να οιμώζει  κάνοντας λόγο για "ακροδεξιό κόμμα".

                                                  Ιατρός Λυκούργος Νάνης