Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ο αρχιεπίσκοπος και οι δεσποτάδες πιόνια του παρενέβησαν για να χτυπίσουν την ΝΙΚΗ υπακούοντας στην κυβέρνηση. Όμως για την προώθηση των Σοδομιστών από την Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος.





«Βρόμικες εκλογές 2023»: «Παρέμβαση» της Ιεράς Συνόδου για το ΝΙΚΗ επειδή «παρεμβαίνει» στο χριστεπώνυμο πλήθος
Οι μητροπολίτες αναμένεται να υιοθετήσουν την στάση του Ιερώνυμου που είναι όσο γίνεται πιο οξύμωρη!
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά τον α’ γύρο των εκλογών, και βλέποντας την άνοδο του ΝΙΚΗ, είχε προχωρήσει σε δήλωση για την προσπάθεια εμπλοκής της εκκλησίας στα πολιτικά. Τώρα, πριν την κάλπη της 25ης Ιουνίου, θέτει το θέμα στο συλλογικό όργανο της εκκλησίας, την Ιερά Σύνοδο.
Δηλαδή, για να το πούμε «λαϊκά»: Ζήτησε από το κόμμα ΝΙΚΗ να μην παρεμβαίνει πολιτικά στο χριστεπώνυμο πλήθος κάνοντας προεκλογικό αγώνα -όπως πχ θα πάει το ΚΚΕ στις φάμπρικες για να μιλήσει στους εργάτες που είναι ο φυσικός του χώρος, ή θα πάει η ΝΔ σε επιχειρηματίες- και το ζήτησε κάνοντας ηχηρή παρέμβαση!
Μετά από τη συζήτηση και τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου για την «προσπάθεια επηρεασμού» των ιερέων, των πιστών και των ιεραρχών προς μία συγκεκριμένη κομματική κατεύθυνση από το κόμμα «Νίκη», αναμένεται ανακοινωθέν από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αδαμαντίας Λιόλιου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.
Οι συνοδικοί μητροπολίτες αναμένεται να υιοθετήσουν και να επιδοκιμάσουν την οργισμένη αυτή δήλωση του αρχιεπισκόπου, να βάλουν και οι ίδιοι έναν φραγμό -όπως είχε αναφέρει και ο Μακαριότατος- στη «χυδαία απόπειρα επηρεασμού της εκκλησίας για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων και αλλότριων σκοπών- ενώ ο Αρχιεπίσκοπος είχε κάνει λόγο και για «παραχαράκτες της πίστης».
Σε αντίστοιχο μήκος κύματος αναμένεται να είναι και το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου, κάνοντας… «παρέμβαση»!

Τις «παρεμβάσεις» που ΔΕΝ είδαμε από Ιερώνυμο και Ιερά Σύνοδο
Καμία «παρέμβαση» δεν έχουμε δει από Ιερώνυμο και Ιερά Σύνοδο για τα ακόλουθα θέματα που στην τελική αφορούν και την εκκλησία:
Όταν drag queens διαβάζουν παραμύθια σε νήπια, και δη σε περίοδο Χριστουγέννων: DRAG XMAS: «Χριστουγεννιάτικη» εκδήλωση με ανάγνωση παραμυθιών από Drag Queens με κρατικές «ευλογίες»
Όταν προβλήθηκε η ταινία με τα αγόρια να φιλιούνται στο ντους σε παιδάκια δημοτικού: Shower Boys: Γιατί έχει τόσο χαμηλό rate η «πολυβραβευμένη» ταινία;
Όταν πλειστηριάζονται σπίτια φτωχών. Μάλιστα ο σύλλογος “Ο Εσταυρωμένος” στο Βόλο, συνέχεια ζητά από τους πολίτες του Βόλου να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους οικογένειες που τα funds πετάνε έξω από τα σπίτια του. Που είναι εδώ ο Ιερώνυμος και η Ιερά Σύνοδος;
Όταν υποχρέωναν τους πιστούς σε εμβόλια και μάσκες, όχι μόνο παρεμβάσεις δεν είδαμε, αλλά προπαγάνδα και στήριξη «του κυβερνητικού έργου», ενώ τραβούσαν αυτιά κι απειλούσαν τους «αντάρτες» ιερείς και μοναχούς
Φυσικά καμία παρέμβαση δεν είδαμε στις ελλείψεις του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, των σχολείων που δεν είναι «κρυφό» αλλά φανερό όταν πέφτουν σοφάδες, στην αισχροκέρδεια, στα κονδύλια του ταμείου ανάκαμψης που έφαγαν τεχνολογία κι εξοπλισμοί, και πολλά άλλα «περήφανα που παρελαύνουν». Όχι, εκεί δεν μπορεί να παρέμβει η Εκκλησία, είναι όλα καλά, και «άγια» καμωμένα.
Μόνο στο ΝΙΚΗ μπορεί….