Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Αυτή δεν είναι για να φτιάχνει σπίτια αλλά για να διαλύει. Έψαξες πολύ για να την βρεις, κύριε Μητσοτάκη;

«ΑΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣΤΡΑ» η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! Σοφία Ζαχαράκη- Πολιτικό σκάνδαλο με σοβαρές κοινωνικές προεκτάσεις. Αυτή δεν είναι για να φτιάχνει σπίτια αλλά για να διαλύει. 

Έψαξες πολύ για να την βρεις, κύριε Μητσοτάκη; 

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

=========================

Από μετακλητή επί ΣΥΡΙΖΑ, στο Gay pride, μετά στα Μοναστήρια για ψήφους κι από εκεί στο Υπουργείο Οικογένειας, η Σοφία Ζαχαράκη

Πραγματικός πολιτικός χαμαιλέοντας η νέα υπουργός η οποία η ίδια έχει πει ότι «δεν ήταν οι επικρατούσες σκέψεις το να κάνω οικογένεια και παιδιά, προτεραιότητα ήταν πάντα η δουλειά μου και οι φίλοι μου»

Στο νέο υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο είναι εντός, και που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο νεοσύστατο υπουργείο Κοινωνικής συνοχής και Οικογένειας θα στρογγυλοκαθίσει η Σοφία Ζαχαράκη. «Θα είναι το υπουργείο – πυλώνας για να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό» είχε σημειώσει ο πρωθυπουργός όταν ανακοίνωνε προεκλογικά την ίδρυση του.

Βέβαια την ίδια την Σοφία Ζαχαράκη την βλέπαμε και στο Gay pride της Αθήνας πριν μερικά χρόνια μαζί με την Φωτεινή Πιπιλή, να σουλατσάρει ανάμεσα σε πλήθος εκπροσώπων, όντας εκπρόσωπος τύπου τότε της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου να σουλατσάρει πριν λίγο καιρό και στα Μοναστήρια της Ανατολικής Αττικής προς άγραν ψήφων… Κι όταν αυτό το ανακαλύψουν οι γνωστοί “καλιοφεσοτουρκάκηδες”, θα κάνουν και μερικά πάρτυ!

Αυτό όμως που μας προκαλεί επίσης εντύπωση είναι πως στις 23 Νοεμβρίου του 2015 με υπουργική απόφαση του Νίκου Φίλη, η Σοφία Ζαχαράκη, εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ06 Αγγλικής Φιλολογίας, η οποία μέχρι τότε βρισκόταν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β ́ Αθήνας, αποσπάσθηκε σε διαβαθμισμένη θέση στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κοινώς δηλαδή ήταν μετακλητή του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως ρόλο σε αυτό να έπαιξε ο Ιερέας που την βάπτισε και Ηγούμενος(Γερμανός) κάποτε στη Μονή Αγάθωνος, αλλά παλιότερα από τα πρωτοπαλίκαρα του Άρη Βελουχιώτη.

Ούτε ένα χρόνο αργότερα… τον Αύγουστο του 2016, ορίστηκε αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τον Μάρτιο του 2019, ορίστηκε εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα και μετά την διαδρομή της, ποια ακριβώς οικογένεια -και τι τύπου Οικογένεια- θα υπερασπιστεί, απομένει να το ανακαλύψουμε σύντομα! Πόσο μάλλον όταν η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν επί λέξη: «Από μικρή θυμάμαι ότι ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και μελετούσα 12 ώρες την ημέρα. Άρα πρέπει να σου πω ότι δεν έκανα άλλες σκέψεις, όπως ο γάμος, για παράδειγμα. Δεν τις απορρίπτω, απλώς δεν ήταν οι επικρατούσες σκέψεις το να κάνω οικογένεια και παιδιά. Προτεραιότητα ήταν πάντα η δουλειά μου και οι φίλοι μου»

Συνοπτικά… Έχουμε λοιπόν Υπουργό Οικογένειας κάποια που, η Οικογένεια δεν ήταν προτεραιότητα της, τη βάφτισε πρωτοπαλίκαρο του Άρη Βελουχιώτη, ήταν μετακλητή επί ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε στο Gay pride της Αθήνας και ποιος ξέρει τι άλλο δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη… Αλλά θα το ανακαλύψουμε να είσαστε σίγουροι…

Από μετακλητή επί ΣΥΡΙΖΑ, στο Gay pride, μετά στα Μοναστήρια για ψήφους κι από εκεί στο Υπουργείο Οικογένειας, η Σοφία Ζαχαράκη - Prime News

 ===============================================================

Gay Pride με παρουσία (!) αντιπροσωπίας της Ν.Δ.

 
Gay Pride με παρουσία (!) αντιπροσωπίας της Ν.Δ. 09.06.2018ΝΔ

Είκοσι δήθεν προοδευτικοί συριζαίοι ξαναχτύπησαν, ζητώντας την είσοδο των τρανς στα σώματα ασφαλείας

Παρουσία και εκπροσώπων της Ν.Δ. διεξάγεται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας το gay pride, την ώρα που το ελληνικό Κοινοβούλιο θα φωταγωγείται στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ύστερα από απόφαση του Νίκου Βούτση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι παρούσα στη συγκεκριμένη ιδιόμορφη παρέλαση για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώνοντας, σύμφωνα με κομματικές πηγές, τη φωνή της «με όσους αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων που υφίστανται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξαιτίας του σεξουαλικού προσδιορισμού τους ή του φύλου τους». Τη Ν.Δ. θα εκπροσωπήσουν, μεταξύ άλλων, οι Λευτέρης Αυγενάκης, Φωτεινή Πιπιλή, Κωνσταντίνος Ζούλας, Σοφία Ζαχαράκη, Γιώργος Σταμάτης, Κύρα Κάπη και Ευτύχης Βαρδουλάκης.

Στη φωταγώγηση, πάντως, της Βουλής αντέδρασαν αρκετοί βουλευτές. Ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝ.ΕΛ. ζήτησε «να μην προσβάλουμε τον ναό της δημοκρατίας και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Την επομένη, θα φωταγωγηθούμε στα χρώματα της κάνναβης;» αναρωτήθηκε, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Βούτση.



Την ίδια στιγμή, κάθε λογής «δικαιωματιστές» συριζαίοι... ξαναχτύπησαν, φτάνοντας στο σημείο να ζητήσουν την είσοδο των τρανς στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας! Το απίστευτο αίτημα κατέθεσαν οι δήθεν προοδευτικοί βουλευτές -πάντα στο όνομα της εξυπηρέτησης της εκλογικής πελατείας τους- με τη μορφή επίκαιρης ερώτησης στον υπουργό Εσωτερικών, στην οποία υποστηρίζουν ότι τα άτομα αυτά αποκλείονται από τις παραπάνω σχολές και πως αυτός ο αποκλεισμός, όπως λένε, όχι μόνο τους στιγματίζει στην κοινωνία, αλλά και παραβιάζει τη νομοθεσία για ίση μεταχείρισή τους στον χώρο εργασίας.

Οι 20 κυβερνητικοί βουλευτές επικαλούνται πρόσφατη προκήρυξη για την εισαγωγή στις σχετικές σχολές της Αστυνομίας, η οποία επισημαίνει ότι οι «ψυχοσεξουαλικές διαταραχές (όπως η διαταραχή ταυτότητας φύλου)» αποτελούν αιτία αποκλεισμού των υποψηφίων. Αίσθηση, μάλιστα, προκάλεσε το γεγονός ότι ανάμεσα στους ερωτώντες βουλευτές περιλαμβάνεται και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, που καταψήφισε τη διάταξη για την αναδοχή παιδιών από γκέι, ενώ απουσίαζε (λόγω διαφωνίας) και από την ψήφιση του έτερου κυβερνητικού «κοσμήματος», του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

https://www.inewsgr.com/376/Gay-Pride-me-parousia--antiprosopias-tis-nd.htm

==========================================

«ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΑ» η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! Σοφία Ζαχαράκη- Πολιτικό σκάνδαλο με σοβαρές κοινωνικές προεκτάσεις. Αυτή δεν είναι για να φτιάχνει σπίτια αλλά για να διαλύει. Έψαξες πολύ για να την βρεις, κύριε Μητσοτάκη; ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ – Makeleio.gr