Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ούτε στα Σόδομα δεν έγινε. Δικαστής Ορθόδοξης χώρας αναγνώρισε την υιοθεσία παιδιού από δύο λεσβίες.

σ.σ. Χαίρε Θέμιδα αλλήθωρη!!!


Δικαιοσύνη, προσκυνημένη θεραπαινίδα των σχεδίων των  Νεοταξιτών , Τυραννία του Λαού αποδεικνύεσαι .

Θα μάθει ο Λαός πόσοι και ποιοι από τους επικαθημένους επί τας έδρας  της Θέμιδος είναι μέλη των Μασονικών στοών και της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας;;; ("Εκλεκτή ομήγυρη της Σακελαροπάρδαλης")
 Αυτή τη στιγμή ζούμε μία δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων, κάποιοι θέλουν να μας αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας και να μάς κλείσουν το στόμα»

«Μανή, θεκέλ, φάρες»«ο θεός σε μέτρησε, σε ζύγισε  και βρέθηκες ελλιπής».

                                                              π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ
======================================
================================

«Η ελληνική νομοθεσία και νομολογία, με θεμέλιο και μοναδικό κριτήριο τις βασικές και θεμελιώδους σημασίας αρχές και αντιλήψεις, που διέπουν σήμερα τη ζωή στην ελληνική κοινωνία, αποβλέπει κυριαρχικά στο συμφέρον και στη δυνατότητα ομαλής ψυχοπνευματικής ανάπτυξης των ανηλίκων παιδιών σε ένα υγιές κοινωνικό περιβάλλον, διασφαλιζόμενων πλήρως των δικαιωμάτων και των συμφερόντων τους.

Κατά συνέπεια, το μοντέλο της οικογένειας, που η σύνθεση των μελών της αποτελεί διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τα καθιερωμένα δεν προκαλεί τις κυρίαρχες κοινωνικές αντιλήψεις διότι τελικά αυτή η διαφορετικότητα δεν μπορεί να αποβεί σε βάρος του πραγματικού συμφέροντος του τέκνου, ενώ η ελληνική κοινωνία τυγχάνει πλέον αρκετά προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και αρκετά προοδευτική να φιλοξενήσει αρμονικά στους κόλπους της και να ανεχθεί την ύπαρξη και της ομόφυλης οικογένειας μετά τέκνων».

Σχετικό
https://www.pronews.gr/koinonia/elliniko-dikastirio-anagnorise-tin-yiothesia-paidiou-apo-oikogeneia-loatki-gynaikon/ [Ελληνικό δικαστήριο αναγνώρισε την υιοθεσία παιδιού από «οικογένεια» ΛΟΑΤΚΙ+ γυναικών. Με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών]


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ Ούτε στα Σόδομα δεν έγινε. Δικαστής Ορθόδοξης χώρας αναγνώρισε την υιοθεσία παιδιού από δύο λεσβίες. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)

=================================

ΣΧΟΛΙΑ: 

Λυκούργος Νάνης 

Ιδού οι σάπιοι καρποί ενός σάπιου νομοσχεδίου που κυοφορήθηκε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και κατέστη νόμος του Κράτους με την επαίσχυντη πρωτοβουλία του νυν πρωθυπουργού του ολέθρου και της καταστροφής, του και μιμητή της αποδομητικής πολιτικής του τέως πρωθυπουργού Σημίτη, και με την ένοχη σύμπραξη ασυνειδήτων βουλευτών , με τους οποίους συναγελάζονται και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί οι «ποιμένες» μας…

Ας «καμαρώσουν», όσοι «εθνοπατέρες» και «εθνομητέρες» υπερψήφισαν το διαστροφικό νομοσχέδιο, τα αποτελέσματα της βδελυκτής τους ψήφου….

Ο πέλεκυς της Θείας Δικαιοσύνης, αργά ή γρήγορα, θα επιπέσει αμείλικτος επί των θρασειών κεφαλών τους….

ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ!

Και επειδή έγινε αναφορά στον κ.Αντώνη Σαμαρά, αξίζει να υπομνήσουμε ότι το κατάπτυστο ΔΗΘΕΝ αντιρατσιστικό νομοσχέδιο (στην πραγματικότητα σφόδρα ρατσιστικό σε βάρος των προς αυτό ΟΡΘΟΤΑΤΑ αντιφρονούντων και αντιτιθεμένων) κατέστη νόμος του Κράτους επί των ημερών της πρωθυπουργίας του.

Λίαν ορθώς, η ανάρτηση κάνει λόγο για «Το απόκομμα της ΝΔ που έχει διαπράξει τεράστια εγκλήματα εναντίον του Θεού και των ανθρώπων».

Υπενθυμίζω την εισαγωγή και ψήφιση των περί «αυτομάτου διαζυγίου», «αστράτευτης θητείας των αντίχριστων και αρνησιπάτριδων χιλιαστών» και περί αμβλώσεων νομοσχεδίων (τερατουργημάτων και εκτρωμάτων), επί των ημερών του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή του Α’.

Εξ αιτίας, δε, του νόμου-Καζανόβα, όπως προσφυέστατα αποκλήθηκε ο περί αυτομάτου διαζυγίου νόμος, κατέστη ένοχος ο μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος και εν τέλει απαλλάχθηκε με βούλευμα.

Και τότε, όπως και τώρα, η υπό τον τότε αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ εκκλησιαστική ηγεσία «αντέδρασε» εντελώς υποτονικά και καθόλου ουσιαστικά απέναντι στην τότε εγκαινιασθείσα νομοθετική επιδρομή των εντολοδόχων της τότε ΕΟΚ. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται…