Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Παύσατε πάραυτα στη Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας και αλλαχού τις μεικτές κατασκηνώσεις, ή καθαιρέσατε τον δεσπότη που εγκρίνει τοιαύτας καταστάσεις συνηγορώντας εις το να τρυγηθούν τα άνθη της νεότητας.

 

          «Ευλογούνται» οι προγαμιαίες σχέσεις;

 Μητρόπολη Αιτωλίας: Φοιτητικό τριήμερο στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως

      Με την ευλογία του Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού θα πραγματοποιηθεί φοιτητικό τριήμερο για αγόρια και κορίτσια, τελειόφοιτους και φοιτητές, στην κατασκήνωση της μητροπόλεως στη Ρίζα Ναυπακτίας από 20 έως 23 Αυγούστου 2024.

    Τι σημαίνει αυτό και πως θα ερμηνευθεί από την πλειονότητα των νέων αλλά και από αρκετούς πιθανώς γονείς; Εμμέσως πλην σαφώς εξάγεται το συμπέρασμα ότι με την ευλογία της τοπικής εκκλησίας οι νεαροί φοιτητές μπορούν να συνάψουν ελεύθερες σχέσεις αφού όλες οι δραστηριότητες θα είναι κοινές. Ακόμα και αν κάποια γνωριμία καταλήξει σε γάμο μελλοντικά, δεν παύει να καραδοκεί ο κίνδυνος προγαμιαίων σαρκικών επαφών μιας και η γενετήσια επιθυμία σε αυτές τις ηλικίες είναι σφοδρή και δυσκολοκυβέρνητη.

    Αν κάποιοι νεαροί σε αυτό το κατασκηνωτικό τριήμερο συνάψουν σχέση και συνευρεθούν αργότερα εκτός κατασκηνώσεως, δεν θα είναι ο οικείος μητροπολίτης και οι συνεργάτες του νεωτεριστές κληρικοί ηθικοί αυτουργοί της θανασίμου αμαρτίας της πορνείας αυτών των νέων; Εκτός και αν οι σύγχρονοι ποιμένες αναθεώρησαν τη διδασκαλία του Αποστόλου Παύλου και των Αγίων Πατέρων και έπαψαν να θεωρούν την προγαμιαία σαρκική σχέση ως ένα μεγάλο αμάρτημα. Ίσως και να εμφορούνται από ιησουιτικές δοξασίες ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ότι δηλαδή δεν πειράζει να πορνεύσουν οι νέοι εφόσον έχουν καλό σκοπό, να παντρευτούν. Έτσι θα γνωριστούν καλύτερα, απ’ όλες τις απόψεις!

   Ο μακαριστός Επίσκοπος και νέος Άγιος Κοσμάς Αιτωλός μετέβαλε την κατασκήνωση της Ρίζας σε έναν επίγειο παράδεισο όπου εμφύτευε στους νέους την αγάπη προς τον Χριστό, την Παναγία μας, τους Αγίους, την πατρίδα μας, την αγιότητα, την πίστη, την εγκράτεια, την οικογενειακή ζωή και τα ιερά ιδανικά της φυλής μας. Συνεπώς θα τρίζουν τα κόκκαλά του στον τάφο από την ασχήμια και το κατρακύλισμα της ευλογημένης νεολαίας μας στην αμαρτία.

Δανιήλ

ΣΧΟΛΙΑ:
Δ.Α. Εκμαυλιστές των ανθρωπίνων νεανικών ψυχών, προσκυνημένοι στις επιταγές της Ν.Τ.Π.

 Λυκούργος Νάνης ιατρός:

Θερμά συγχαρητήρια στο Δανιήλ και θερμά συλλυπητήρια στο μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για τον τρόπο που σκέπτεται και ενεργεί εν προκειμένω.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαριστού μητροπολίτη Κοσμά για το συγκεκριμένο αίσχος.
=============
Παρακαλω,δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του τριημέρου...Συμπεράσματα και εκτιμήσεις, μπορεί να βγάλει ο καθένας,ανάλογα με το βαθμό που το Άγιο Πνεύμα ενεργεί εντός του.
https://fonografos.net/foititiko-triimero-gia-agoria-kai-koritsia-stis-kataskinoseis-sti-riza-nafpaktias
/