Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Για την σοδομοποίηση της Ελλάδος δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο κάθε πολίτης με την απραξία του και με την ψήφο του, η πολιτεία που την προωθεί, καθώς και η διοικούσα Εκκλησία που ανέχεται, όμως αυτό θα έχει το τίμημα...


Παρέα με το ζεύγος Ντούντας - Μπούση ο Κασσελάκης και ο Τάιλερ


Το ζεύγος είχε επιλέξει να βαφτίσει προ διετίας τα δύο παιδιά του σε εκκλησία της Βουλιαγμένης, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στους εκκλησιαστικούς κύκλους

Συντροφιά με τον γνωστό ομογενή, Ευάγγελο Μπούση, τον σύζυγό του, διάσημο σχεδιαστή μόδας, Πίτερ Ντούντας και τα δύο μικρά παιδιά τους, εθεάθη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, κατά τις διακοπές των κ. Μπούση και Ντούντας, στην Ελλάδα.


Σημειωτέον ότι ο κ. Κασσελάκης είχε προ μηνών επισκεφθεί τις ΗΠΑ προς αναζήτηση πόρων για το ίδρυμα που προετοιμάζει, από όπου είχε δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο από την συμμετοχή στο φιλανθρωπικό gala του Hippocratic Cancer Research Foundation, του οποίου Πρόεδρος είναι η ομογενής, Ελένη Μπούση, μητέρα του Ευάγγελου Μπούση.


Κλείσιμο


At the Hippocratic Foundation event with Chair Eleni Bousis, and the Greek Opposition leader ⁦@skasselakis⁩ and Tyler MacBeth who came to Chicago to participate to the HCRF event.
@LurieCancerpic.twitter.com/8myMIPnHbx— Leonidas Platanias, MD (@LeonidasPlatan1) June 21, 2024


Οι κύριοι Μπούσης και Ντούντας είχαν επιλέξει να βαφτίσουν προ διετίας τα δύο παιδιά τους σε εκκλησία της Βουλιαγμένης, χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ.κ. Ελπιδοφόρου, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στους εκκλησιαστικούς κύκλους.


Στη βάφτιση των δύο παιδιών, χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

https://www.protothema.gr/politics/article/1524702/parea-me-to-zeugos-doudas-bousi-o-kasselakis/
==========================================
==========================

Διακοπές στη Μύκονο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανο Κασσελάκη, ο οποίος βρίσκεται στο νησί των ανέμων συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

kasselakis_mykonos1_© Παρέχεται από: Parapolitika.gr

Το ζευγάρι έκανε βόλτα στα Ματογιάννια, χαιρέτισε και συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους του νησιού, ενώ μάλιστα και φωτογραφήθηκε με κάποιους από αυτούς.

kasselakis_mykonos3